evet caanım benim de öyle oluyoo kalçadan mı yapıştırıyosun sen de? allahtan çabuk geçiyo ama fecii kaşınıyoo
seninle yeni tanisiyoruz galiba memnun oldum sekerim.ikimizden baska kimsecikler yok hamilemisin?bir seyler sormak istiyorum yardimci olurmusun?:18::18:
İlk göbekten başladım artık yer kalmadı kalçaya geçtim. 3 er tane yapıştırıyorum.
Durumum feci. Banti çıkarttığım yer kıpkırmızı ve pütür pütür.
2 hafta öncekinin yeri duruyor hala((
canıımsın yaa ben 2 yapıştırıyorum da öyle çok değil seninki gibi geçiyo benim.. bence sen bi doktoruna sor be gülüm belki bi alternatifi vardır..daha çok kullanacaksın yaa
Sordum hatta gördü de... "Kötü alerji yapmış ama bir süre daha devam etmeyi düşünüyorum bacağına yapıştır olmadı koluna yapıştırırsın" dedi...
Sahi biz bunları ne kadar kullanacağız?
evet canım,ben de memnun oldum tabii yardımcı olabileceğim ne varsa yaparım, 8 senelik bi uzmanlık söz konusu :)
12. haftaya kadar sanırım( ama sağlıklı bebeişerimiz olsun da napalım.. ben de jelden çok fenayım.. birikti içerde..çıkartıvermek istiyorum inan.. çok rahatsız ediyo benii o da 12. haftada biticek sanırım bi aksilik olmazsaa.. sen bacak dene bi de bence daha az hassas bi bölge ya belki daha iyi olur
İmdaaaaaaaaattttt 12. Hafta mı?
Kurban olayım ben ona ne yapayım?
Bacağım da fena. Zaten alerjik bünyem var. Yapacak birşey yok.
Yanık gibi ya inşallah iz kalmaz.
Allah onu benden ayırmasın saglık versin de dayanırım ben...
tesekkur ederim canim ben 2 defa basladim dr skroskopi yapti bana rahim icinde iltihablasma var dedi icinizde boyle bir sey yaptiran varmi?cok korkuyommm:18::18::18:
herkeze iyi akşamlarrr............
hoşgeldiinnnn iyi akşamlaarr canımm
herkeze iyi akşamlarrr............
vay kızlar doluştunuz bi andaa
iyi akşamlar şekerimmmm...
bi öpesim geldiii
bi de kıs kıs gülesim geldiii hi hi hiiiii
he doluştuk baktım sen yoksun hemen 2012 eylül annelerinde yazdım sanaaa
öp beni....................... bencede gül
selo26 geçmiş olsun cnm.. inş. toplarsın kendini..
ben kaçıyorum bayanlar, malum yarın erkenden hastaneye yolcuyum.. kendinize cici bakın.. mutlu haberlerin olacağı bir hafta diliyorum şimdiden..
Eki Görüntüle 380386
iyi akşamlar şekerimmmm...
bi öpesim geldiii
bi de kıs kıs gülesim geldiii hi hi hiiiii
he doluştuk baktım sen yoksun hemen 2012 eylül annelerinde yazdım sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?