• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

görüyor musun 3 gündür doğru dürüst giremiyorum kk ya diye yavaşlamış topic..yokluğum bu kadar mı etkiledi arkadaşımmmm
güldenim ne güzel buluşmuşsunuz akasya ile kıskandım vallaaaaaaaa:19::19::19:

görüyor musun 3 gündür doğru dürüst giremiyorum kk ya diye yavaşlamış topic..yokluğum bu kadar mı etkiledi arkadaşımmmm

hee sen olmayınca topik vitesi bir e taktııı...
ama bende 3 gündür pek yokummm ne yani benden kaynaklı da olamaz mııı:9:
buluşalım sizi gaza getirelim dedik hadi şimdi sıra sizde..
22 nisan çok geç ayarlayın hemencecik buluşun...

hee sen olmayınca topik vitesi bir e taktııı...
ama bende 3 gündür pek yokummm ne yani benden kaynaklı da olamaz mııı:9:
buluşalım sizi gaza getirelim dedik hadi şimdi sıra sizde..
22 nisan çok geç ayarlayın hemencecik buluşun...

biz isteseydik ikramaya ile yarın buluşurdukkkk bikeremmmmm..Biz kalabalık olalım istedikk ondan 22 nisan dedikk hemmmm..Ne bu havalarrrrrr yaneeeeeee:51::51::51::51::51::51::51::51:

Duydum sesini yettim gariiiiiiiiii:10::10::10:

hemende duydu sesimi aşkısıııı:16: :70:

biz isteseydik ikramaya ile yarın buluşurdukkkk bikeremmmmm..Biz kalabalık olalım istedikk ondan 22 nisan dedikk hemmmm..Ne bu havalarrrrrr yaneeeeeee:51::51::51::51::51::51::51::51:

bende hava pek güzel duruyooo doğal olarakta havalıyımm ondan yaniiii:9:
biz daha kalabalık olsaydıkda ne yapar eder ankara grubumunu toplardık...
her türlü toplardım ben asla kaçmazdı yaniii..
bu konuda fena iddialıyımmm:21:

Tatlım bebişini görüp gelmişsinnn..Maşallah her şey yolundaymışş:nazar::nazar::nazar: Çok sewvindimmmm..

Valla yazıp yazıp silldimm ne diyimm kii aşşkısııııı sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:20::20::20::20::21::21::21::21::21::21::21: Doğuştan havalısın demekki napalımmmm:9::9::9::9:

kaynaştıkk inşallahhh hepberaber kaynaştığımız birgün de olacak...
senin kızlarını yerim ben...

sende mi bürütüss...
demek allık tazeledinnnn:9:

maşallahhh...yazını okumuştum pembe leke durumundan haberim vardı aklımdaydın ve seninle aynı anda online olup yazmak istemiştim yine dek gelemedik...yumruğunu ıssırırım onun...sıpaaa...

survıvor cusun demek hangi tarafı tutuyoonnn...

aynen ölee olduuu canımm...yanımızda olmanı bizde çok isterdik...

doktorcum bana 5.gün embriyolarının tutması daha büyük ihtimal ama hamilelik döneminde sorun çıkma olasığılı 3.günlere göre daha fazla oluyormuş bu ıspatlanmış...o yüzden biz merkezde artık 5.güne gitmiyoruz dondurulacak embriyoları bile 3.gün donduruyoruz dedi...
Cnm. Bnm yumruğunu yeme ayol teyzesi cocuğun onu babanemiz için hazırlıyoruz :9::9:
Şükür iyiyim şimdi ama sen nasılsın cnmmm buarada eşimde çok güldü bana aldık sürünecek tekrar ben evde bile sabh kahvaltıda makyajliym cnm napim yoksa kendimi aynada bakınca hasta sanıyorum

Valla yazıp yazıp silldimm ne diyimm kii aşşkısııııı sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa:20::20::20::20::21::21::21::21::21::21::21: Doğuştan havalısın demekki napalımmmm:9::9::9::9:

seni çok göresim var ne yapıp edip bu işide halletmem lazımmm...
il il dolaşacam böle giderse:9:
seni çok seviyorummm biliyosunn dimiii...

Cnm. Bnm yumruğunu yeme ayol teyzesi cocuğun onu babanemiz için hazırlıyoruz :9::9:
Şükür iyiyim şimdi ama sen nasılsın cnmmm buarada eşimde çok güldü bana aldık sürünecek tekrar ben evde bile sabh kahvaltıda makyajliym cnm napim yoksa kendimi aynada bakınca hasta sanıyorum

yok ben yerim o yumruğuuuu:16:
babanneye tekmeleri bırakıyommm...daha etkili olur...
bakımlı hatun iyidir bende makyajlı gezmek isterim ama kozmetik alerjim var yüzüme sürdüğüm şeleri cildim emmeyecek yani yağlı ürünler olmayacak rujla sorunum yok ama fondöten asla kullanmadım bu yaşıma kadar...sürerim bişiler sonra kaşınmaya başlarım...

Kocacım çağırıyooo neden acabaaa:17:
bi bakayım sanırsam gelemem hepimize iyi geceler olsunnn hatta sabahlar olmasınnnn:21:

eski dostlarrrr esskii dostlaaaarrr..zuzu,karasu,avukat,egunal,ikramaya biri daha vardıııı yaaaa unuttummmm:18::18::18::18::18:

massideaydn mışş yaaa unutulurrmu hhiiçç ayıpp banaaaaaa..Bebişiyyleee hemmdeeeeeee:18::18::18::18::18::18::18::18:

seni çok göresim var ne yapıp edip bu işide halletmem lazımmm...
il il dolaşacam böle giderse:9:
seni çok seviyorummm biliyosunn dimiii...

yok ben yerim o yumruğuuuu:16:
babanneye tekmeleri bırakıyommm...daha etkili olur...
bakımlı hatun iyidir bende makyajlı gezmek isterim ama kozmetik alerjim var yüzüme sürdüğüm şeleri cildim emmeyecek yani yağlı ürünler olmayacak rujla sorunum yok ama fondöten asla kullanmadım bu yaşıma kadar...sürerim bişiler sonra kaşınmaya başlarım...
Cnm Benm ayne guzel yaa fondtn zararlı bosver zaten Benm gentk babama çekmiştim göz altım mor olur birazcık uyandığımda bende onu kapayım cnm ondan uyanır uyanmaz makyaj yapıyorum ben kaçtım tamam teyzesi tekme babaneye olsun ye bakalım öptüm seni

kızlaarrrr nörüyonuzzzz...ses verin sesime gelin bişi deyinnnn...topik 3 gündür çok yavaş...3 günde 50 sayfa yaptık...bu skandal demek...günde 50 sayfa ilerleyen topik için...
geldim şekerim:))))
inşallah senlede buluşuruz şekerim bigün.....

Kocacım çağırıyooo neden acabaaa:17:
bi bakayım sanırsam gelemem hepimize iyi geceler olsunnn hatta sabahlar olmasınnnn:21:
:)))))) hadi git o zaman sen bekletme enişteyi.......
eski dostlarrrr esskii dostlaaaarrr..zuzu,karasu,avukat,egunal,ikramaya biri daha vardıııı yaaaa unuttummmm:18::18::18::18::18:

teesüüfffffff ediyoruz sana kızımla.... hadi beni unuttun adaşın kzımı nasıl unutursun.......

Cnm t ederiz gördüm geldim kızım Benm soz dinliyor yumruğu hazırlamış babaneye :41::41::nazar:Rabbim sana da gidip gidip bebeğini görmeyi bize de yazmanı nasip etsin

Nasıl güzel bir dua ettin bana öyle gece geceeeeee...Tekdennsinnn canımmmmm benimmmmmm..Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Ama ben sana azcık küsstümmm bakk şimdi hatırladımmm..İstanbula gelldinn gittin galibaaaa topikte hiç oralı olmadınnn hani görüşçektik bizzzz..Bak 22 nisanda buluşuyoruz istanbuldakilerle burada olursann gel noluurr taaammı:16::16::16::16::16::16::16:

evet bu hafta sonu bile kale center da buluşabilirdik ama canısının arkadaşının nişanı için esgeçtik yani biz herhafta sonu müsaitiz kendisi haftasonları karşıya geldiği için hiç sorun değil taaamm mı!!! kıskançlar kızım bunlar biz buluşuca dedik yaaa hemen kaşla göz arası gizli saklı buluşmuşlar aaaaaayyyyyyyyyyy hiç de bilem çatlamadık...

havanı sevsinler fıstığım senin gibi olsam tabii atarım havamı..ben dobiş olalı havam felan kalmadı...eski hatun olsaydım ..kaynanam ben,i eziklemezdi değil mi?..çok saldım kendimi ama eski fit halime dönecem en kısa zamanda tedavim uzarsa fitness e gtmeyi planlıyorum plates milates ne varsa yapacağım inşaallah..:1::1::1::1::8::8::8::8::21::21:

valla ben yazdıktan sonra geldinnnniizzzz cannıııııımmmm..Yoksa elifnazı senii nasıl unuturum nasıl görrmemmmmmm çıtır hamişim benimmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X