Gunaydin arkadaslarim nasilsinz biz gayet iyiyiz valide sultn haftaya yuvasina ucuyorGidicem demesi bile beni cok mutlu etti.
Hadi ben gidiyorum kaynanam kahvalti bekler onune optum hepinizi
Ahh selom ahh yetis walla gelde yirt pek bir makbule gecer cnm bnm bizimki asil osmanli kadini zavalli hizmetcilerle buyumus sanki hersey eline istiyr tam 11gundr onune koyup onumdn aliyrm cumrtesi annemdeydik orda biraz dolandim pazartesi pempe lekem geldi ya bana diyrki annende cok ayakta kaldin ondandir agzina yapistrasim geliyr annm herseyi elime veriyor sakin ayakta drma diyr ama kendisine gunlerdr hizmet ediyorum arti cenesi stress tn geldi benim kanamm dedim yok cnm ne stresin var herseyin var iste dediAy daha neler yazsam varya hep birlikte gelir doversiniz kadini
ayy valla ne solesem bılemedımm..su kaynanalar hep boledır zaten kendıne hızmet edınce onu gormezlerr ama annene ıkı ıs yap bi şey ver gozlerıne batar sankıı dusman.nese bıran once gıtsınde sende rahatına bak hayır esın bısey demıyor mu anlamıyorumm..hanı anne o hamıle zaten kolay bır sekılde hamıle kalmadı yatsın dınlensın sen ona azıcık yardımcı oll anne gıbı demıyor mu?