- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
Ben geldimmm
oncelikle hamis arkadaslari yurekten tebrik ederim allah kucaginiza aldiginiz gunleride nasip etsin bizlerede o mujdeyi vermeyi nasip etsin insallah
cok sukur transferim gerceklesti iki adet ikinci kalite besinci gun embriyosu transfer edildi 14 tane dollenmis demislerdi ama malesef dondurulacak kadar iyi kalitede olmadiklari icin imha edilecekmis
benim ohss riskim malesef devam ediyor simdiye kadar sorunsuz oldu ama gebelik olustugunda bu risk artiyormus zaten cok yumurta ciktigi icinde cok kaliteli ebriolar olusmuyormus
doktorum besinci gune gitmemiz cok iyi oldu dedi yumoslardan cok umutlu ahhh bide ben umutlu olabilsem hic bir sey hissetmedim ne bir sevinc ne baska bisey sanki bunca caba bos transfer boyunca dua ettim ol de rabbim.dedim hakkimizda hayirlisini gonlumuzdekinide hayirli eyle dedim simdi bu on iki gun nasil gececek off
Kisura bakmayin cepten anca yazabiliyorum
neyse bişey oldu sandım iptal falan oldu diye korktumm..canım benim 2 tane bebişi göbüşünde ..maaşallah bu aşamaya kadar gelebildin ya Allaha a sığın inşaallah herşey güzel olacak geçer merak etme günleri boşver aylar bile geçiyor zaman su gibi akıp gidiyor sen pozitif ol yeter ki..Rabbim tamamına erdirsin pozitif sonucu almayı sağlıkla kucağına almayı da nasip et,n inşaallah benim gözümde transferi olan herkes hamile ...