• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugun kontrolum vardi iyi gecti yine ignemin dozunu dusurduler 75 oldu pazargun de catlatma ignemi olacam sali opu olacak cuma gunde transver olacak insallah rabbimin izniyle insallah bi aksilik cikmaz sende ne var ne yok nasil gidiyor kendini nasil hissediyorsun ben cok heycanliyim bambaska bi duygular icindeyim anlatamam

herşey belli olmuş ne güzelll hayırlı olsun canım..bende bugün doktordaydım az önce menapur iğnemi vurdum...
bir hafta sonrada benim opum olur sanırım...
Allah yardımcımız olsun...

Ayy cok güzel canım,inş.herşey sorunsuz devam eder:))igne dozunda düşük ben 300 lerde kullandım hatırlıyorum sanki..ayy seninde bi test günlerine gelsek heycanlanıyorum şimdiden ha:))buarada kuaföre niye gittim,agda yaptırmaya..ben hayatımda ilk defa yabancı birine agda yaptırdım,anama bile göstermezken:9:mecbur kaldık,kendim alamıyorum artık:))15 yıldır agda kullanan biri olarakta başka bişey kullanmak istemedim:))ayy herşeyimi acıkladım burda flaş flaş flaş...

Ah canım benim inşallah diyorum bende zor iş anne olabilmeye çalışmak...
doz düşük evet ilk tüpte 250 dozdu ohss olmuştum bu kez düşük doz inşallah bişi olmadan sonuna kadar gidebilirim ve güzel haberi hep beraber kutlarız...
demek ağda işine giriştin..bende daha bir kez bile bunun için kuföre gitmedim..yaptıramam gibi gelir hep bana...mecbur kalmazsam yaptırmam...

Ayy cok güzel canım,inş.herşey sorunsuz devam eder:))igne dozunda düşük ben 300 lerde kullandım hatırlıyorum sanki..ayy seninde bi test günlerine gelsek heycanlanıyorum şimdiden ha:))buarada kuaföre niye gittim,agda yaptırmaya..ben hayatımda ilk defa yabancı birine agda yaptırdım,anama bile göstermezken:9:mecbur kaldık,kendim alamıyorum artık:))15 yıldır agda kullanan biri olarakta başka bişey kullanmak istemedim:))ayy herşeyimi acıkladım burda flaş flaş flaş...

süpersinnn vallaa ne diyimmkiiii:16::16::16::16:

yok aşkısıı gelmedii..
sanırsam istanbulun tek başına keyfini çıkaran kocasını aramak düştü yollaraaa:9:

Hahahahyyyy olabilirr heeee:32::32::32::32: bU arada bugünkünüde okudum meryem suresinin aklın kalmasınn aşkısııııııııııııııııı:29::29::29::29::29::29:

Hahahahyyyy olabilirr heeee:32::32::32::32: bU arada bugünkünüde okudum meryem suresinin aklın kalmasınn aşkısııııııııııııııııı:29::29::29::29::29::29:

sana bi kere dedim ya aklım kalmaz zaten eminim okuyacağından..
Allahrazı olsun,tüm duaların kabul olsun,Rabbim kucağını doldursun,kötü gün göstermesin,gönlünün dilediğini hakkında hayırlı olan eylesin,hep ama hep o güzel yüzün gülsün:16:

kızlarrr kızlarrr ben geldimm...gezdim gezdim geldimm:1:ama kociş gelsin yine gezmeğe dewam dışarı çıkcaz:10:bu aralar fazla görüşemiyoruz havalar düzeldi attım kendimi dışarı...sizler nasılsınızzz bakalımmm?

herşey belli olmuş ne güzelll hayırlı olsun canım..bende bugün doktordaydım az önce menapur iğnemi vurdum...
bir hafta sonrada benim opum olur sanırım...
Allah yardımcımız olsun...

egunalcim asagi yukari tedavimiz ayni ,belki sonuclarida ayni aliriz beraber bekleriz artik o guzel mujdeli haberlerimizi hayatimizin donum noktasini, insallahhhh hep beraber burda halaylar ceker tabi dikkatli bi sekilde bebislerimizi dusurmeden sevincimizi paylasiriz beraber olumlu ve dusunelim masllah hic bende stres yok simdilik, rabbiim insallah bizi ve bizimgibi isteyen arkadaslarimizin yuznu guldurur arkadasim:

Hoşgelldin sefalar getirdinn canımm..Aynenn dediğin gibi artık o raddeye geldikten sonra gerisi nasib işi ..Aramızda 3. gün embriyosu ile hamileliğinin 25. haftasında olanlar da varrr 5. gün yani blast ile hamiş kalamayanlardaaa..O yüzden sen kafanı rahat tut..Bol dua et..İnş 1. kalite güzel embriyoların olsun..Kaç yumurta toplandı,kaçı döllendi canımm??

sagol canım yarın o konuda bilgi vereceklermiş inşallah güzel haberler verirler bende cok merak ediyorum. zaten cok dua ediyorum ama herkes icin ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN GERCEKTEN COK ZORMUŞ. yarını belli olucak allahın izniyle

kızlarrr kızlarrr ben geldimm...gezdim gezdim geldimm:1:ama kociş gelsin yine gezmeğe dewam dışarı çıkcaz:10:bu aralar fazla görüşemiyoruz havalar düzeldi attım kendimi dışarı...sizler nasılsınızzz bakalımmm?

:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
beni ilgilendirmiyooo gelmiş olabilirsinnnn görmüyorum herkese yaptığım gibi senin mesajınada cevap yazıyorum sadece
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

evet 2 tane canimm

Sagol canim allah razi olsun :)

Benim ilk denememde 3. gun yapilmisti (yumurta toplama gunu sayilmiyor), dun yapilan transferim 5.gun du. Karari embrio sayisi ve kalitesine gore embriyolog veriyor. Dedigin gibi tutacaksa tutuyor iste 3 u 5 i dinlemiyor :3:

sagol canım cok teşekkürler bende bol bol dua ediyorum hepimiz icin, benimde ilk denemem.

egunalcim asagi yukari tedavimiz ayni ,belki sonuclarida ayni aliriz beraber bekleriz artik o guzel mujdeli haberlerimizi hayatimizin donum noktasini, insallahhhh hep beraber burda halaylar ceker tabi dikkatli bi sekilde bebislerimizi dusurmeden sevincimizi paylasiriz beraber olumlu ve dusunelim masllah hic bende stres yok simdilik, rabbiim insallah bizi ve bizimgibi isteyen arkadaslarimizin yuznu guldurur arkadasim:

evet canım yakın zamanlarda sonuçlarımız belli olacak bu ayın sonunda hamileliklerimiz resmileşecek inşallah...
bi hamile kalalım bak sen kutlamayaaa...
bende de hep olumlu düşünceler var gayet rahatım hiç kötü bişi düşünmüyorum...
sonumuzda güzel olcak gör bak...
Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiç kimseyi...

Back
X