• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

akşam bol yoğurtlu ıspanak yedim ölüyorum uykusuzluktann çooooooook uykum vaaaaaarrrrrrr

sabah nikaha gidecem sabahın köründe yarın yokum akşama kadar şekerler..:1: gezentiyim anlayacğınız :32::32::10::10::10:

ohhh ne güzel işte sağlıklı beslenmişinn:1:

EGUNAL hayatım dün bebişimin kesesini ve kalp atışlarını duydum allaha şükürler olsun rabbim isteyen heerkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hamişlerinde sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin rabbim

maşallahhhh:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
çok sevindim canım...

maaşalllah süper gidiyor az kaldı opu yaa....

hadi muhabbetleşelim

Maaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin..duaların için saol Allah razı olsun ..Amin ve de inşaalah diyorum tüm tedavideki ve başlayack arkadaşlarım adına

afiyet olsun bacımm
menü de ne var..benimki ispanak yemeği ama hala myahoş tadı ağzımda dişlerim kamaşıyor...:18::18::18:

bende de ıspanak vardı ama 2 günlük temizlikle uğraştığım için kociş pizza getirdi sölemesi ayıp..

napayım canım topik bugün pek bi sessiz..... ara ara bakıyom gelen gidene..................

sanırım ilgimizden memnun kalmadı:1::1::1::1::1::1::1:
afiyet olsun balım bende şimdi toplayıp mutfağımı oturdum.........
gözün aydın.... darısı herkesin başına..................

bencede sevgimiz ilgimiz yeterli gelmedi sanırım kendisine...

canım zaten ben bu sene kalıyım esım sanayıye cırak olarak verecek durum vahım anlıyacan

bak bu süpperr di işte çok güldüm delüüüü...

slm akasya ve su bu gun cok sakin burasi kizlar nasilsin ? ben cok heycanliyim saat onda catlatma ignemi vuracam igneler bitti artik sali opu var artik hayirlisi arkadaslar

ayy demek bitti artık iğneler...
darısı bize artık...Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla çabucak atlat opuyu inşallah...

niye hala gelmedinnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........................

hala yiyorum da ondan:1:
ibadete verdiydim kendimi...
kırmızıları akşam 9 ay gelmemek üzere yolcu ettimde...

meraba arkadaşlar...:3:

canıımmmmm:16:

Ayy gerçekten mi en sevdiğim ezbere bildiğim ve nickime ilham kaynağı olan surenin ilk aytei zaten....bk işte varmış bir hikmetii...canım benim kaç kez okummaız gerekiyormuş sayısı var mı??

Gülden en son yemeğe gitt...i bence kocişi üstüne bir de tatlı yeyim dedi..... :17::17::17: gülden şu an ya kaçıyor ya da yakalndı servis yapıyor heehh:30::30::30::30::30::30::9::9::9:
ayy mesajımı görünce sayacak bana ben dönmeden kaçiim barii beni sorarsa görmedik deyin yok deyin....yarın da akşama kadar yokum nasılsa hehehe:23::23::23:

hakkımda asılsız iddilar atıp kaçma planları yaparken üzerine geldim...
hep ekşın hep ekşın nereye kadar...
hımm bi düşünelim doktor yasak diyene kadar:1:
ama ben ibadet ederken sen ekşın ekşın ekşın demişsin...
yanıldın cicim...servisi birazdan yapacamda ya daktır yarın anlarsa muayenede:17:

esinciim sen le ben habire yiyozzzz vallaaa nolcakk :1:

valla bilmiyom güzelim.... kociş şimdiden dalga geçiyo.. en iyisi sen para biriktir diyo bu iştahın kapanmassa doğumdan sonra dolabı sıfırlaman lazım hiçbişey üstüne olmaz diyo bana:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
sözde yürüş yapacam hergün üşeniyom:1::1::1::1::1: daha öncede dedimya koyverdim gitti napayım.........

yanıldın cicim...servisi birazdan yapacamda ya daktır yarın anlarsa muayenede:17:

aaaaaaaa ne ayipppp, dr yasaklamisti bize yumurtalari bozabilir diye, dikkat et hirpalanmasinlar fazla :9::17::38:

hoşgeldin canım............ ve allah kabul etsin...... bugün topik sakin diye bende epey nohut saydım rabbim kabul ederse.................

Selam, moralini bozma canim. Asilama normal iliskiden cok az farkli o yuzden zaten olasiligi yuksek bir islem degil. Allah hayirlisini versin, tup bebek bana da korkutucu gelmisti ama degil aslinda. Eger bilgilerini yazarsan gulden seni listeye ekler. Sat, sebep, merkez, kacinci deneme gibi..

teşekkür ederim aslında daha yolun başındayım ama birden hayal kırıklığına uğradım geçiyor tabi mayıs adetimle tüp düşünüyorum ilk denemem olacak sebepsiz benim kent hastanesinde yaptırıyorum izmirdeyim 29 yaşındayım..

bencede en ıyısını yaptın... en azından tupte sansın daha fazla dölleyıp koyacaklar... banada her tedavıden önce hep olmayacak gıbı geldı ve olmadı... ıyı düşün iyi olsunn

bence de aşılama hem maddi hemde manevi açıdan gereksiz gerçi bunlar vesile bi yerde olacağı varsa öyle de olur ama bana tüp daha mantıklı geliyor. hayırlısı olsun artık...

ohhh ne güzel işte sağlıklı beslenmişinn:1:

maşallahhhh:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:
çok sevindim canım...

bende de ıspanak vardı ama 2 günlük temizlikle uğraştığım için kociş pizza getirdi sölemesi ayıp..

bencede sevgimiz ilgimiz yeterli gelmedi sanırım kendisine...

bak bu süpperr di işte çok güldüm delüüüü...

ayy demek bitti artık iğneler...
darısı bize artık...Allah yardımcın olsun canım kolaylıkla çabucak atlat opuyu inşallah...

hala yiyorum da ondan:1:
ibadete verdiydim kendimi...
kırmızıları akşam 9 ay gelmemek üzere yolcu ettimde...

kız ben bu aralar hep mağdurum hem kırmızılardan hem de ekşından mağdurum gece 12 olsun diye bekliyorum ki geç oldu deyip kaçacam ekşından..sabah akşama olur dedim kandırdım herifi...Uyanmadan toparlayayım ortalığı çooookkkkk uykum var çaktırmayınnn
bacım sen de bu gün bittiyse hemen ekşın a geçme kız rahim bir gün dinlensinn...Hulusi anlarsa ayıp olmaz mı şekerimm:9::9::9::9:

cannnnlar ben geldimmmm.nasıl özlemşim siziiii.
kayınpederler gitti net bana kaldı.eee durumlar nasıl bakalım.

$79856069fs0.webp $79856069fs0.webp $79856069fs0.webp
Canım arkadaşlarım yarın sabah randevum olduğundan bu geceden yarının özetini yapayım dedim...
ZUZU25 ve EGUNAL Yumoşların son durumlarını öğrenecekler.Yarın randevuları var...
JULİETTA Aşılama olacak.
TOMRUCUK Transfer olacak.
ASYAAAAAA, LEYLİKO ve LARA Bebekleriyle buluşacaklar...
Hamişlerimize ve bebeklerine sağlık,tedavidekilere güç,beklemedeki arkadaşlarımıza
Rabbimden sabır diliyorum...
Allah yardımcımız olsun...

$79856069fs0.webp $79856069fs0.webp $79856069fs0.webp

kız ben bu aralar hep mağdurum hem kırmızılardan hem de ekşından mağdurum gece 12 olsun diye bekliyorum ki geç oldu deyip kaçacam ekşından..sabah akşama olur dedim kandırdım herifi...Uyanmadan toparlayayım ortalığı çooookkkkk uykum var çaktırmayınnn
bacım sen de bu gün bittiyse hemen ekşın a geçme kız rahim bir gün dinlensinn...Hulusi anlarsa ayıp olmaz mı şekerimm:9::9::9::9:

zaten herif uyuyooo ekşın yarına artık...
hem hulusi anlarsa bi daha adamın yüzüne bakamam yanii...

cannnnlar ben geldimmmm.nasıl özlemşim siziiii.
kayınpederler gitti net bana kaldı.eee durumlar nasıl bakalım.

nasıl özledin biziiiiiii söle söle söleeee:1:
kız bende özlemişim...
böylede kayınpeder hiç görmedim yani..
kız bu adam net te bi işler karıştırıyo olmasın koca adam ne işi var bu kadar nette seni bizden koparacak kadar...

herkese iyi geceler tatlı rüyalar kızlar beni özleyin emiii:23::23::23::23:

iyi geceler şekerim..
ben seni özleyim karşılığında sende beni rüyanda hamile gör olurmu:21:

Back
X