• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Eki Görüntüle 385863 Eki Görüntüle 385863 Eki Görüntüle 385863
Canım arkadaşlarım yarın sabah randevum olduğundan bu geceden yarının özetini yapayım dedim...
ZUZU25 ve EGUNAL Yumoşların son durumlarını öğrenecekler.Yarın randevuları var...
JULİETTA Aşılama olacak.
TOMRUCUK Transfer olacak.
ASYAAAAAA, LEYLİKO ve LARA Bebekleriyle buluşacaklar...
Hamişlerimize ve bebeklerine sağlık,tedavidekilere güç,beklemedeki arkadaşlarımıza
Rabbimden sabır diliyorum...
Allah yardımcımız olsun...

zuzu ve senin yumoşların işşallah çokk güzell gelişmişlerdir:nazar:
julietta ve ve tomurcuk bebekleriyle bulussunlar ve annelerine sıkı sıkı tutunsunlar işşallah:nazar:
asyaaa,leyliko ve laranın bebekleride kocaman olmuştır ve keyifleri yerindedir umarım:nazar:
Günaydın kızlar gunünüz Aydin olsun :3:

Günaydın mutlu bol :49: haftalar..:24::24:

Gunaydııııınnnnnn

günaydın herkese mutlu huzurlu güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun diyoruz:3:

gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmmmm
guzel bır hafta olsun hepımıze ıns....:16::16:

Günaydın kızlar. çook özledim hepinizi. haftasonu öyle arttı ki gribim yatak döşek yattım. hiç giremedim topiğede :( ne var ne yok herkes iyi mi?
bir sürü şey kaçırdım sanırsam yeni hamişlerimiz var mı, tedavideki tontişler siz iyi misiniz? amma soru sordum dimi :1::1::1::1:

Günaydın herkese.....

Güzel bir güne ve haftaya uyanmış olmanız dileğiyle, günaydın dostlar..:40::40:

günaydınnnn canım arkadaşlarım..mutlu ve bol umutlu bir hafta olsun işşallah hepimiz içinn:16::16::16::16:

Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
belki fazla iğne vurulacam demek bu ama az dozla yavaş büyütecekmiş...
önemli olan e2 değerim o da öğleden sonra çıkacak...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...
çok endişeliyim...ultrasonda herşey güzel dedi...yumoşlar 9-10 mm olmuşlar...
opu için bişi demek henüz erken yani...

Canım arkadaşalarım daktırdan geldim şu an eşimin yanındayım anneme geçecem şimdi...
kısaca yazayım ohss riskim nedeniyle az doz la uzun sürede kontrollü gitcez dedi...
daktır 200-300 civarı olmalı değerin dedi fazlası ohss ye doğru ilerleme benim için...

olsun kuzucum çok iğnede olsan sonucu iyi olucaksa herşeye değer. yumoşları çok güzel büyümüşler, inşallah devamı da çok güzel gelişir :nazar:

ya cnm benım nasıl rahat edıyorsan oyle yat ....
rabbım nasıp etmısse o olacak sen stres sıkıntı yapma kuzum benımmmm...
sen bıze pozıtfıım dıyceksın ben ınnaıyorum buna ...
dua etmekten baska yapacak bısey yok hayatım....

çok haklısın rabbin nasipnetmişse olmuştur :16:ewett pozitifimm:1::1::1::1::1::1::1:

hayırlısı olsun cnm benım....
cok sevdım ben bu adamı ne guzell ılgılenıyor bakkk... hemen yaplım bıtsın yok adamda ...
guzel haberlerle geldın sevındım cnm ....
yavas yavas ılerlesın ama sonu bebıslı olsun kuzum ıns.:16::16:

kontrolü elden bırakmayan daktırına alkış o zaman:46::46::46::46:
yumoşların ne güzel büyümüşler ölee maşşallah onlaraa:nazar::nazar::nazar::nazar:
e2 sonucunda güzel çıkcak allahın izniylee:16::16::16:
endişelenme canım geç olsun opun güç olmasınnn:16::16::16::16:
herşey çok güzel olcakkk sen merak etmee anneciğinede slm sölee:16::16::16:

Günaydın kızlar gunünüz Aydin olsun :3:

Günaydın mutlu bol :49: haftalar..:24::24:

Gunaydııııınnnnnn

günaydın herkese mutlu huzurlu güzel haberlerin geldiği bir hafta olsun diyoruz:3:

gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmmmm
guzel bır hafta olsun hepımıze ıns....:16::16:

Güzel bir güne ve haftaya uyanmış olmanız dileğiyle, günaydın dostlar..:40::40:

Günaydın herkese.....

Günaydın kızlar. çook özledim hepinizi. haftasonu öyle arttı ki gribim yatak döşek yattım. hiç giremedim topiğede :( ne var ne yok herkes iyi mi?
bir sürü şey kaçırdım sanırsam yeni hamişlerimiz var mı, tedavideki tontişler siz iyi misiniz? amma soru sordum dimi :1::1::1::1:

Gunaydin guzeller, insallah bol pozitifli mutlu umutlu bir hafta olur hepimiz icin :16:

Dr un kontrollu gitmesi cok iyi canim, biraz sabir sadece, sanirim senin opu obur hafta basina kalir. Asagi yukari gunde 1mm buyuyorlar cunku. Yavas olsun, kaliteli olsun yumoslar :13:

Son düzenleme:
Gunaydin herkese rabbim bu haftayida mutlukuk haberleriyle doldursun insallah
ben konulara pek dahil olamiyorum benim doktor pc ve tel yasakladi bana bizimkiler tum gun tepemde goz actirmiyorlar gizlice telden yaziyorum:1:
bu hafta kimlerin testi var arkadaslar takip edemedim
egunal seninde tedavin hayirli olsun insallah sen yavas ve emin adimlarla bebisine dogru gidiyorsun varsin biraz uzun sursun ama sonu mutlu bitsin rabbim bizlerin yaninda biliyorum su an ben kendimi ona dayadim ona inandim rabbim bizim hakkimizda hayirlisini bizden daha iyi bilir

Son düzenleme:
günaydın canlarrrr....

eşim sabah gitti örnek verdi merkeze..bende 2de hastanede olucam..
hayırlısıyla aşılamam olacak..
bakalım nasib Rabbimden..
öpüyorum sizleri Allaha emanet olun
:54:

zuzu ve senin yumoşların işşallah çokk güzell gelişmişlerdir:nazar:
julietta ve ve tomurcuk bebekleriyle bulussunlar ve annelerine sıkı sıkı tutunsunlar işşallah:nazar:
asyaaa,leyliko ve laranın bebekleride kocaman olmuştır ve keyifleri yerindedir umarım:nazar

:54::54::54:
cnm benim sağol iyi dileklerin için..Allahım hepimize tez zamanda nasib etsin yavrucaklarımızı inşallahhhh

hayırlısı olsun cnm..
ince eleyip sık dokuyor doktor ne kadar güzel..
ezber bozuyor resmen..
bu çilenin bekleyişin sonucu güzel olacak inşallahhh

Canım arkadaşlarım yarın sabah randevum olduğundan bu geceden yarının özetini yapayım dedim...
ZUZU25 ve EGUNAL Yumoşların son durumlarını öğrenecekler.Yarın randevuları var...
JULİETTA Aşılama olacak.
TOMRUCUK Transfer olacak.
ASYAAAAAA, LEYLİKO ve LARA Bebekleriyle buluşacaklar...
Hamişlerimize ve bebeklerine sağlık,tedavidekilere güç,beklemedeki arkadaşlarımıza
Rabbimden sabır diliyorum...
Allah yardımcımız olsun...

Rabbim hepimizin yar ve yardımcızı olsun inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın canlarrrr....

ALLAH yardımcın olsun canım...yolunda gitsin işşallah herşeyyyy:nazar::nazar::nazar:
nasılsınız guzellerrrrr bakalım
ekın spor yokmu kuzum bugun ....
Honeyyyy nasıl gıdıyor cnm

canım bugün spor ewde temizlik yapıom çünküü:1::1:sen nasılsınnn bakalım nası geçti hafta sonunn?

duşa giricem kızlar:12:
eşimde yolda eve geliyor kahvaltıda hazırlıycam..ara ara gelirim:54:

Egunal ve zuzum herşeyin yolunda olması dileğiyle... $224200793915PM.webp Bol yumoş ve arzu edilen kıvamda e2 sizinle olsun.:16:

Tomurcuk & Julietta canlarım dualarımız sizlerle...Allah yardımcınız olsun & yüzünüzü güldürsün inş.:16:

Son düzenleme:
günaydın canlarrrr....

Eşim sabah gitti örnek verdi merkeze..bende 2de hastanede olucam..
Hayırlısıyla aşılamam olacak..
Bakalım nasib rabbimden..
öpüyorum sizleri allaha emanet olun

canım benım ıns guzel haberlerle gelırısın kuzumm.....
Bu sefer olsun cnm hadı hayırlısı ....:16:

günaydın canlarrrr....

Allah yardımcın olsun canım inşallah başka bir uygulamaya gerek kalmadan bebişin gelir sana..

Back
X