• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok cnm olsun sorun degıl.....(zaten unutamıyorsun )
amın canım benımmmmmmmmmmmm
bende cok ınanıyorum umut oldukca her gunumde olcak dıyorum kuzu....

sen umutlu oldukça herşey olur canım,,inş bizde görücez senin hamileyim diye yazdığınıııı kocamann harflerle,,,dondurulmuş kaldımı peki canım?

sen umutlu oldukça herşey olur canım,,inş bizde görücez senin hamileyim diye yazdığınıııı kocamann harflerle,,,dondurulmuş kaldımı peki canım?

''Umut oldukça her yeni gün yeni bir başlangıçtır “ bu sozu okur kendıme guc verıyorum kuzu msnde duruyor oyle ....
yok cnm kalmadı 8 tane cok ıyı dedıelr ama donmaya elverıslı 2 taneydı 2 sıde kondu zaten
yazıcam cnm bendeeee beklıyorum o gunu

çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??

sare ismı cok guzel

Aaaaaaa benim kizimin adi Sare olacak, adasi olacak yani topikten :)
Daha 10 sene once dizisi ortaya cikmadan Sila ismini severdim, diziden sonra bir ayaga dustu, etrafimda 2-3 yaslarinda Sila lar doldu. O yuzden diziden beri Sare'ye cevirdim ismi..

Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri

valla güzell isimm canımm...:34:

kutlamaya yetiş kız 2700 e az kaldı...

ahh ahh cok gelmek isterdım ama bırakmıyolar kii kahretsinn..:34:

Egunal canım şuan itibariyle feci halde içime doğdu:senin oğluşun olacak.

Alttan attan süper laf sokuyorsun canım ya :1:

Potansiyel kaynoş :1:

ha hayy:9: valla kaynana olcak gülden desenizeeeeeee :9: malum damat alınca cici anneee gelin alınca kaynana olunuyor yaaaa :33:

inşallahhhh ecrinimii de hamiş listesinde görürüzzzzzzzzz....
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??

ayy öykü ismine de bayılıyorum yaaa sare de güzell ama öykü daha güzel bi keremm :27:

Canım arkadaşlarım biraz mutfağa geçeyim artık...
iyi kaynattık bu saate kadar topikte olmadığım zamanların acısını çıkarayım derken ev yemeksiz kalacak...
bir saate dönerim diye planlıyorummm

anammmm kızzzzz ben geldimm sen gidiyon sen gelcen ben burda olmucamm puffff:30:

ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır:62::62::62::62::62::62:

kızımmm bensizde kutladılar ama baksanaa sonuk bir kutlama olmuş kocaman kocaman balonlarrr süsler yok ki biz yokuz die iştee :9:

vallahi ben EGEMEN i bekliyorum artık,,rüyamda gördüm hayırlısıyla gelicek küçük bey,,,birde kız kardeş alırsa yanına ohhh tadından yenmez onların

egemen egemen egemen egemennnnnnn..ohh oğluşu buldun kızda istiyon ALLAH olmayanlaraa (bize de ) versinnn :16:

hayır hiç tutmadı canım

amnio sıvısının yetersiz olmasından dolayı
benım bebeğim çiş yapmayı sevmiyo gibi
su teyzesi yardım et bize :52::52:
ederim bebem bak profılıme olmadı uygulamalı olarakda daya karnını pc ye izlet örnek alsın koyversın girsin ya bunda utanacak birşey yok :52::52::52::52:

ya niye su'yu ezikliyosunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz................. ne istiyonuz benim güzel arkadaşımdan????? gerçi kendisi karasu ile olan çekişmeleriyle popüler oldu topikde ama artık kimseye sataşmıyo akıllı öğrenci olmaya karar verdi:1::1::1::1::1::1::1::1: ama damarına basarsanız ben karışmammmmmm.......... olacaklardan siz sorumlusunuz...............
canım evet hep beimle uğraşıyılar hep ezikmişim gibi muamele ediyolar :60::60::60:

aynen öle canım..duygularımız hissettiklerimiz karşılıklı...
anne olamamak derdi bizi bir araya getirdi birbirimizi tanımamıza sebep oldu...
bu sürecin en iyi tarafıda bu işte..

aaa çok ayıp lan demişin banaaaa len olsa daha nazik bi yaklaşım olurdu:19:
kimse kimseyi ezemez bi kerem..hele dişi polat alemdarı aslaaa:1:

heee sen oluyon ilk annemiz:16:

yok kız ne kabahatı malzeme verdin işte bizde hemencecik değerlendirdik ne güzel oldu:1:

aaaa saptırmayalım lütfen...ezilen falan yok ben kimsenin üzerine oturmadım bi kerem:9:

bak seeennn demek belli oldu süreç...
hayırlı olsun canım..
e o zaman yeni ve güncel listemiz için bilgilerini paylaş ekleyim senide...
sen otursan ben hiç fark etmmki zayıf bir şeysın fark yapmaz yanı anlıyacan bu arda (mesajı düzenliyorum LENNNNNN ) OLDUMU:52::52:

ikiz olsunnn..biri kızz biri erkek olsunn..artıkın isimleri sen dusunn onu da ben solemeyımm :1:
birazdaha sohbet edersek askere gönderip kına gecelerın yapacaksınız:52::52:

ben 10 dakikaya gelcem heee...biri daha doğurmasınn bu arada valaa düşer bayılırmm :9:
gitttin ve yetişemedınnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benimde prensesimin ismi insallh rabbim naip ederse azra olucak babamiz istiyor benimde hoşuma gitti sizce Nasıl teyzeleri
cok güzel begendım canım

2701 e yetmişinnnn :1:
buda bır becerı

Canım şu sidikli oğlanın malum bölgesinin nedir çektiği şu kaktüsten:100:

Çocuğu kaktüsten kurtaramadın bi :63:
evet ya babası kızıyo ama ne yapsun Wc yetişemıyo
ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır:62::62::62::62::62::62:

canım bu gaz senı baya sarsmış ya :52::52::52:bitirmiş senın performanısnı

kuzular geçmişi biraz okuyayım dedim ne eğlendim ne eğlendim. süpersiniz valla :) EGUNALCİM bencede senin oğluşun olucak benden söylemesi :)))

slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...

slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...

Aaaaaaa benim kizimin adi Sare olacak, adasi olacak yani topikten :)
Daha 10 sene once dizisi ortaya cikmadan Sila ismini severdim, diziden sonra bir ayaga dustu, etrafimda 2-3 yaslarinda Sila lar doldu. O yuzden diziden beri Sare'ye cevirdim ismi..

hadi inşallah canım adaş olurlar,,Allah gönlüne göre versin,,benim içimden kız geçiyordu ,her ne kadar sağlıklı olsun yeter desemde :)))sare yi eşim çok istior,ayy evet sıla artık baydıı:))heryerde sıla var

ayy öykü ismine de bayılıyorum yaaa sare de güzell ama öykü daha güzel bi keremm :27:

bende öyküyü istiyordum ama eşim sare diye tutturdu bende ikiside olsun diyorum :)

bencede öykü çok güzel :) acaba benim kızım mı olucak oğlummu çok merak ediyorum valla. ama herkes oğlun olucak diyor nedense :33:

bende öyküyü istiyordum ama eşim sare diye tutturdu bende ikiside olsun diyorum :)

ozman tatlımm ortak karar ıle ıkısıde olsun ama öyküsare olsun sareöykü olmasın genlde ilk isim sölenir yaa öykü derlerr iştee heheyy:9:

Back
X