yavaş büyüyo diye yazınca bi hesap yaptım hemen içimden aklım karıştı pazar deyince çünkü yarın son iğneni vuracan arkasındanda çatlatma iğnesi yani iğneler bitiyoo o yüzden şeyettimm...14mm ve üzeri olgun sayılıyoooo zaten..bende doktorundan daha iyi biliyomya hemen hesap yaptım

...belki aynı gün opu da olcaz

bindik bi alamate gidiyoz kıyamete...... canım bende sakin olmaya çalışıyorum ayrıntılarla kendimi boğmuyorum sonuca odaklandım sonuç güzel olsunda diye düşünüyorum ama bu değerlere göre bir aksilik olmazsa en geç pazartesi opu olurum yani ya aynı gün ya 1-2 gün farka olacak aramızda hayırlısı artık nasipte ne varsa onu görecez elhamdülillah.....
QUOTE=nehir35;24069007]slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir
egunalcim oooo ilerlemissin bebislerini alcakmissin rabbim sana bebeislerini busefer hayirli kilsin ve göbüsünden ayirmasin canim yeni gelismelerden yazarsaniz cok sevinirim gecmisi okumama cok zor

birde listeleri benim icin yayinlarsan yada sayfasini yazarsan ordanda bakabilirim yeniliklere insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...[/QUOTE]
ooo baya birşey yaşamışsın canım geçmiş olsun gördüğün göreceğin bu olsun inşallah bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...
canım çok sevindim rabbim göbüşünede almayı nasp etsin
maşalllh canım ya sende maşşlh nasıl dikkat ediyosun ben heycandan hayatta onların konuştuklarını duyamam çarşamba büyük gün dimi inşallhhhhhhhh
canım korkma ya inşallh hiç bir şey olmayacak bebeişine
saol canım su cum.... :)))
Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...
canım iyi değerlerin gayet kontrollü gidiyorsun bence ucu ucuna gelecek yani kupaya kadar heyecan olacak hayırlısı artık .....
maşallah suphanallah size elif nazıma

teyzesi yesin onu dogsunda öpsün koklasınnn

hahahahaha ila ki su bu kadar çabaya rağmen ikl olamamışsın allahtan sayfa kutlamasına yetişmişsin yoksa çook gulerdim sana

ama yine de çok güldümmm
Değerim yumurta durumuma göre normal artış göstermiş endişelenecek bişi yokmuş...
dozumu 112,5 dan 75 e düşürdü...
yarın sabah ta yine kontrol ve yine e2 varrr

akşamada çatlatacam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
anam ne kontrollü gittim he..
başta doğum kontrol hapıyla kontrol ettiler sonra hergün git gel
hadi hayırlısı bize yine sabah sabah dr. yolları gözüküyor bende dr. gitmeyi zaten sevmiyorum sabah sabah hiçç hoşuma gitmiyor

sonunda bebiş olmasa çekilir şey değil
slm kizlar insallah hepiniz iyisinizdirm,gecmisi okuyamadim ,bugun son kontrolum oldu ve yarin transverim var cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim sanki kalbim duracak simdiden,ama burda sizlerinki gibi kan tahliliyle sonuc almiycam kendim evde 27 nisanda test yapacakmisim hamilelik olursa o zaman onlari arayacakmisim tabi o gune kadar kirmizilar gelmezse insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmez 9 ay boyunca
bebeğin göbüşüne yerleşir inşallah bu yurt dışını da anlamıyorum bide teknoloji falan ileri diyorlar nhıh papucumun yabancıları......
evet ameliyat oldum.ameliyatta tanı konuldu. 8 ay oldu.ameliyat öncesi amh baktırdım iyi olduğu söylendi.ameliyat sonrası rezervlerim düştü.sol over sadece bir yumurta gelişiyor.daha önceki takiplerde de aynıydı.çok değişeceğini düşünmüyor belki 1-2 tane.ben üzüldüm diye ertelemek istedi.ama ben istemiyorum.veren allah bir yumurta ilede verir.
çok güzel düşünüyorsun canım rabbim yavruna kavuştursun O dilerse yoktan var eder .....
Gittim canım.
Kötü şeyler konuşmayalım.
Güzel heyecanlar var şimdi aramızda onları kutlayalım.
Allah hamişlere sağlıklı hamişlik, yumoşlara hayırlı büyümeler çatlamalar toplanmalar buluşmalar, test sonuçlarına da büyük büyük Bhcg ler nasip etsin.... :)
O E2 ler yerinde dursun, FSH lar sapıtmasın, kromozomlar akıllı olsun... :)
canım ne oldu yaz burda mutluluğu da mutsuzluğuda paylaşıyoruz yanındayız arkadaşımm
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah