• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

cicişim ben yaptım ama bir türlü kaydedemedim onuda bir arkadaş yaptı sağolsun..bak bnm tickerin yan tarafında adres var oraya gir orası yönlendiriyor..
ben başarılı olamadım arkadaş yaptı..
bi topic vardı anlatan orayı bulup sana yapıştırayım linkini bacım olur mu??

Tabii olurr canımmmm bende bakıyımm öyle bir topik varsaaa süper olurr..

zuzum canım dikişlerini aldırdın mı nasılsın canım :29::16:

juliettam akıntıların olmuş hadi hayırlı olsun bak normalmiş :nazar::54:

millstone canım tam anlamadım ama hamiş olma ihtimalin mi var ayyyy hadi inşallah test mi yapıcan yaarın :52::49::16:

evet cnm akıntım çook..
cuma toplanıyor yumoşlarımızz

ben azıcık anladım ama neyseee...
hayırlısı olsun balım...:34:
bende iğne kalmadı cnm bnm yaaa..
canımsınnnn olsun anlama anlama :23: özelden özel görüşcemm hepinizle :34: olsun kulağın delik olsun ama iğne fazla nerdeyse gelsin şifaaaaaaaaaaaa olmaya :28::16:

millstone canım tam anlamadım ama hamiş olma ihtimalin mi var ayyyy hadi inşallah test mi yapıcan yaarın :52::49::16:

Yapıcamda gülümm milyonda bir ihtimaldir herhaldeee benim hamile olmam ama demiş bulundumm herkezide heyecanlandırdımmm:43:
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

iyiyim canım dikişlerimde tam alınmadı bi kısmı benimle inşallah tamamen cuma günü kurtulacam. testleri söyledim bir kaçtane yazdı ama aklım karıştı. böyle işte sen ne yaptın nasıl sın canım...

Anaaaaammmm suuu tedaviyr başlamışşşşş.Ayy çok sevindiiiimm canımm,hayırlı olsunnn..Ulun bey ne alemdee bende önümüzdeki hafta gidicemm nasibsee.Sana uyarım benn,senin günlerin belli olurrr,bana söyle o gün geliyim umutaaa,göriyim sarılıp sarmalayım senii..

Canım hoşgelldinn inş tedavin pozitif sonuçlanırr..Egunalım demiş zaten ama burada bir tek ben varım yüksek fsh lıı..Düşük yumurta rezervi yaşayan arkadaşlar var ama yüksek fsj ayrı bir olay tabii..Kaççtı bu arada fshh??Asm de yaptırıyorsun galiba drdan memnunmusun..

İkramayammmm bende seni ösledimm şahhsennn..Kaçıp kaççıp gell aradaaa..

Ahh benimm canımmm yaaa.Soğuk ankaradaa evden dışarıda çıkmazmışşş yirimm seniiiii..Akuya gittimm oradanda geçen beğendim ciciçşler vardı onları alldımm,biraz geciktim eve gelmeyee..Geldiğimden beridir de okuyorum işte..

Seni ayakta alkışlıyorummm vallaaaa.Kendimi de kocamıda bu konuda kınıyorummm..Solda sıfır kalırız yanınızdaaa.Maşallah subhanallahh.Şifa olsun inşş tümm yiyip içtikleriniz..

Güzelimmmmmm sağol bitanemmmm evett takmamak gerek ama bazenn olmuyorr.Şu aralarr iyiyiz maşallah..Sadece her ay tüp bebek yaptırıcaz diye bekliyorlarr o bile bana yetiyor..

Sağol karasuuuummmmmmm evett misss kokuyorumm iyicee benn artıkk....

Benn varımmmm..Geçen ayy bendende o kadar aldılarr.Ama yenii kan tahlilleri eklenmiş devletteee ondan öyle olmuşş..Tam taramadan geçicennn herşeye bakıcaklarr demekki senindee..Hepsi güzel çıksınnn inş..

Ben daha çok ösledimm bikereemmmmm..Bu arada kimseden ses çıkmamışşş sonuç alacakk moonlight yazmıştın galibaa.Lalişten haber varmıı?? Keseyi gördümü acaba merak ediyorumm..

canım aminnn hepimiz bu yolda emek veriyoruz allah hepimzin yardımcısı olsun yaradandan başka sığınağımız yok ne yazıkki bazen bende isyan ediyorum hele bugünnnn zaten adet dönemim depresif bir haldeyim ya sabır çektim durdum hem yaşlar boşaldı gözümden hem sabır diledim 3 günde 3 arkadaşımdan hamilelik haberi aldım hiç biri kötü niyetli değil biliyorum arayıp ilk sana sölemek istedim teyze olmaya hazırmısın !!!!!!!!!! dediler biri 4 hafta biri 5 hafta biri 6 haftalıkmış......... onlar için çok seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum ....bugün hiç iyi değilim...bu yüzden bu yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmak zorundayız allah yardımcımız olsun.....

Yapıcamda gülümm milyonda bir ihtimaldir herhaldeee benim hamile olmam ama demiş bulundumm herkezide heyecanlandırdımmm:43:
canım benim yeterki Yüce Rabbim ol desin neden olmasın ki :49::49::49::16::16:

iyiyim canım dikişlerimde tam alınmadı bi kısmı benimle inşallah tamamen cuma günü kurtulacam. testleri söyledim bir kaçtane yazdı ama aklım karıştı. böyle işte sen ne yaptın nasıl sın canım...
canım geeçmiş olsun julietta ve sen cuma günleriniz doktor randevulu ha :3: geçmiş olsun canım tekrar hangi testlere aklın karıştı tatlım :26: bende iyiyim cnmm hamdolsunn inşş kocişi uyutursam gece gelirim aranıza özeldennn detayyy :21::16:

canımsın maşallah maşallah herşey yolunda gidiyor şükür bunu düşün pozitif ol :46::16: inşşş sıkıntısız geçecek :15::16:

inşallah cnm...
sıkıntısız geçsin..embriyolarımız oluşsun annelerinin rahimlerinde rahat rahat büyüsünler inşallahhh

kızlar bnm cuma opu günüm dün ve bugün akıntılarım çok..
normal mi yani sizde de oldumu bu?
doktora sormayı unuttum:26:
beyazla şeffaf renkte:26:
yumurtlama akıntısını biliyorum buda onun gibi ama çok yoğun bu hiç bu kadar fazla olmamıştı..
bende de sarımtırak şeffaf akıntı var:50:
canım aminnn hepimiz bu yolda emek veriyoruz allah hepimzin yardımcısı olsun yaradandan başka sığınağımız yok ne yazıkki bazen bende isyan ediyorum hele bugünnnn zaten adet dönemim depresif bir haldeyim ya sabır çektim durdum hem yaşlar boşaldı gözümden hem sabır diledim 3 günde 3 arkadaşımdan hamilelik haberi aldım hiç biri kötü niyetli değil biliyorum arayıp ilk sana sölemek istedim teyze olmaya hazırmısın !!!!!!!!!! dediler biri 4 hafta biri 5 hafta biri 6 haftalıkmış......... onlar için çok seviniyorum ama kendim için çok üzülüyorum ....bugün hiç iyi değilim...bu yüzden bu yaptıklarımızdan daha fazlasını yapmak zorundayız allah yardımcımız olsun.....

:43::43::43::43::43: canım seni çok ii anlıorummmm yanımda biri olsada birlikte hangır hangır ağlasammm:25::25::25::25:

canım benim yeterki Yüce Rabbim ol desin neden olmasın ki :49::49::49::16::16:

canım geeçmiş olsun julietta ve sen cuma günleriniz doktor randevulu ha :3: geçmiş olsun canım tekrar hangi testlere aklın karıştı tatlım :26: bende iyiyim cnmm hamdolsunn inşş kocişi uyutursam gece gelirim aranıza özeldennn detayyy :21::16:

canım pıhtılaşma testini söyledim boşa iğne yapmayım diye çünkü doktor tedbir olarak veriyor oda test sonucu önemli değil ben yinede verecem o testle herşeyi tespit etmek mümkün değil dedi oda bende kocaman bi soru işareti yaptı senin gelişmeleride sabırsızlıkla bekliyorumm....

:43::43::43::43::43: canım seni çok ii anlıorummmm yanımda biri olsada birlikte hangır hangır ağlasammm:25::25::25::25:

yumurtlama akıntısı cnm kanımca..
ilaçlardan dolayı fazla yumurtamız olduğundan akıntıda fazla oluyor galiba

dün kontrol günümdü bebeğimi bi kez daha gördüm şükürler olsun kocaman olmuş elini kolunu bacağını her şeyini gördüm kıpır kıpırdı eli kolu sürekli oynuyordu şimdilik herşey çok iyi gidiyor ama bende müthiş bir iştah patlaması var yiyorum doymak bilmiyorum şimdiden böyleysem sonrasında nolur bilmem 28 şubatta 2'li test yapılcak umarım onun sonuçlarıda temiz çıkar rabbimin izniyle umarım herkes bu güzel duyguyu en kısa zamanda yaşar amin...
kıyamam ben o fasulyeye büyümüş müü..maşşallah ona:nazar::nazar:sonuçların çok güzel çıkar sen içini ferah tut.afiet olsunnn boşwer ye gitsinn:1:

ayyyy heyecanlandım şimdiii...misafirler var okudum şaşırdım şimdiii....yarın mı yapcan test?

gel ben izmirdeyim ağlayalım :) biz en yakın arkadaşlarımla plan yaptık onların çocukları var ama dertleri başka dedim gelin ağlama gecesi yapalım kocalar bir arada biz başka evde bir arada kalalım yiyelim içelim dertleşelim ağlayalım ben hep dert dinlerim dert anlatamam en fazla burda yazıyorum konuşuyorum çook ketumum bazı konulrda ama içim şişti farkındayım fena patlıcam....bir an önce çözülmm gerek yada destek almam gerek bilemiyorum ....içimde kalanlar vücudumun farklı yerlerinde ağrılar yapıyo çıkıyo yani bişekilde

Back
X