Anaaaaammmm suuu tedaviyr başlamışşşşş.Ayy çok sevindiiiimm canımm,hayırlı olsunnn..Ulun bey ne alemdee bende önümüzdeki hafta gidicemm nasibsee.Sana uyarım benn,senin günlerin belli olurrr,bana söyle o gün geliyim umutaaa,göriyim sarılıp sarmalayım senii..
Canım hoşgelldinn inş tedavin pozitif sonuçlanırr..Egunalım demiş zaten ama burada bir tek ben varım yüksek fsh lıı..Düşük yumurta rezervi yaşayan arkadaşlar var ama yüksek fsj ayrı bir olay tabii..Kaççtı bu arada fshh??Asm de yaptırıyorsun galiba drdan memnunmusun..
İkramayammmm bende seni ösledimm şahhsennn..Kaçıp kaççıp gell aradaaa..
Ahh benimm canımmm yaaa.Soğuk ankaradaa evden dışarıda çıkmazmışşş yirimm seniiiii..Akuya gittimm oradanda geçen beğendim ciciçşler vardı onları alldımm,biraz geciktim eve gelmeyee..Geldiğimden beridir de okuyorum işte..
Seni ayakta alkışlıyorummm vallaaaa.Kendimi de kocamıda bu konuda kınıyorummm..Solda sıfır kalırız yanınızdaaa.Maşallah subhanallahh.Şifa olsun inşş tümm yiyip içtikleriniz..
Güzelimmmmmm sağol bitanemmmm evett takmamak gerek ama bazenn olmuyorr.Şu aralarr iyiyiz maşallah..Sadece her ay tüp bebek yaptırıcaz diye bekliyorlarr o bile bana yetiyor..
Sağol karasuuuummmmmmm evett misss kokuyorumm iyicee benn artıkk....
Benn varımmmm..Geçen ayy bendende o kadar aldılarr.Ama yenii kan tahlilleri eklenmiş devletteee ondan öyle olmuşş..Tam taramadan geçicennn herşeye bakıcaklarr demekki senindee..Hepsi güzel çıksınnn inş..
Ben daha çok ösledimm bikereemmmmm..Bu arada kimseden ses çıkmamışşş sonuç alacakk moonlight yazmıştın galibaa.Lalişten haber varmıı?? Keseyi gördümü acaba merak ediyorumm..