• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah tatlım.. rabbim yeterki ol desin tabiki kendiliğinden gelebilir bebeğin... eğer hulusi beye göstermek istediğin sonuçlar varsa bana kargoyla yollayabiirsin bende ona götürebilirim... gerçi mail sistemi var ama olsun:))) elimden gelen bişey olursa yardım ederim..

canım benim yaaa allah razı olun bunu düşünmen paylaşman bile yeter şimdilik mail ile anlaşıyoruz ...bakalım eğer çok ekstra bir durum olursa yardım isterim senden.....zaten şu an istediğin bişi yok bitek fsh istedi birde adetin 10.günü rahim içini görmek istedi eğer önümüzdeki ay gidersem zaten fsh da ozaman yaptrıcam ...yada yarın uygun adet günüme göre yarın yaptırcam bakalım...

ya kızlar ben 4444 başladım yanlış anlamazsanız bu duayı bilen herkesten sadece 5-10 fark etmez sadece ne kadar çok kişi okursa rabbim kabul edeceğini düşünüyorum rabbimin dediği gibi yer gök duayla(ben takip edemem hafta sonu özel kutuma ne kadar okuduğunuzu yazarsanız çok ama çok sevinirim)..............
tamam canım çok sağolun
inşallah canım dua edin
allah razı olsun
ben sana kurban olurum rabbim tez zamanda kucagını doldursun :49::49::49:

canım sımdılık az ama benden 10 tane yaz kuzum ısteyım hafta sonu okurum ben sana olur mu bırde sen kactasın bakım

hadı canlar ben kaçar eve gidip eşime moral vermem lazım eve giderken komedi filmi alacam akşam izleyelimde biraz stres atalım paşamla ay ölürüm ben önün yoluna okadar canı sıkkınki rabbim sabır versin onada banada SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım benim yaaa allah razı olun bunu düşünmen paylaşman bile yeter şimdilik mail ile anlaşıyoruz ...bakalım eğer çok ekstra bir durum olursa yardım isterim senden.....zaten şu an istediğin bişi yok bitek fsh istedi birde adetin 10.günü rahim içini görmek istedi eğer önümüzdeki ay gidersem zaten fsh da ozaman yaptrıcam ...yada yarın uygun adet günüme göre yarın yaptırcam bakalım...
hayırlısı olsun canım... inşallah kendiliğindden gelir meleğin....

hadı canlar ben kaçar eve gidip eşime moral vermem lazım eve giderken komedi filmi alacam akşam izleyelimde biraz stres atalım paşamla ay ölürüm ben önün yoluna okadar canı sıkkınki rabbim sabır versin onada banada SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

tmm cnm dıkkat kendıne de esınede sıkıntı yapmasın yaaa zor bıdurum ama gecıcek basımdan gectı cunku bılıyorum anlıyorum senı
bende senı cok sevıyorum kuzummm:54::54:

inşallah güzel keyifli bi akşam geçirirsiniz... ben bugün 100 ü tamamlarım. hafata sonuda okuduğumu gene yazarım

selocanımmmm hoşgeldin... çekiştirip durduk elin iskoçyalılarını.... dahada çekiştirirdik ama bi yerleri açılır diye korktuk:60::60::60::60::60:

kız formundasın bugün bu da süperdiiiii:1: açılmasın tabii namahrem:1:

aferın sana obezım benımmm bu ugurda alınan kılolar deger kuzum benımmmm ne oruyon bakaımmmm oyle :1::1::1:

bişi örmüyo kuzum sarı kafaları eklerken 4 rakamını eksik yazmış o yüzden ören bayan sarı kafası çıkmış:1:

:3::3::3:
herşey yoluna girecek üzülüp daha da etkilemeyin hormonlarınızı...

kız formundasın bugün bu da süperdiiiii:1: açılmasın tabii namahrem:1:
bişi örmüyo kuzum sarı kafaları eklerken 4 rakamını eksik yazmış o yüzden ören bayan sarı kafası çıkmış:1:

bende dedım bu akasya ne hamarat hem oruyor hem yazıyor hem yemek ne yesem dıye dusunuyor yaaaaa :60: :60:

evet evet evet :1:
hatta hiç geçmiyor geçen gece yine migren tuttu dün akşama kadr yattım akşam istifra edince rahatladım sabahta pek birşey kalmamıştı

aynen canım. kafamıı dengede tutamıyorum. enseden başlayıp kafatasını saran bir ağrı. sanki günlerce uykusuz kalırsınız ya başınız ağrır aynen öyleee :((

Back
X