canım benim ben ne anlarım örgüden.... anca kendi başıma çorap örerim:))))aferın sana obezım benımmm bu ugurda alınan kılolar deger kuzum benımmmm ne oruyon bakaımmmm oyle![]()
yazıyorum.. okuyorum.. düşünüyorum.. tlfnla konuşuyorum.. ama yalanım yok örgü öremiyorum....bende dedım bu akasya ne hamarat hem oruyor hem yazıyor hem yemek ne yesem dıye dusunuyor yaaaaa![]()
![]()
benimde oluyo ama çok şiddetli değil...hamiş hatunlarrrr.. baş ağrısı yaşıyormusunuz? ben dayanmıyorum artık yaaa![]()
yiyip yiyip oturuyoda anlaşalım.....yok kız yiyip yiyip yatıyooooo bi de bize yazıyoooo...![]()
dedim ya şekerim komşu baskını...bişi demeden nereye kayboldun sen:44:![]()
ya bak habire hamarat olmadığımı ima ediyosun küscem ama....hadı yaaaa bende ne hamarat dıyordum heeee ama sankı kayıplara karıstı cvp bıle yazmıyor hatunnnnn![]()
önceden pek bi hamaratmış hamile kalınca tembelleşmiş valla ben kendisinin yalancısıyım..bana sanki bebeği bahane ediyo gibi geliyooo aslında hep tembeldide bebek bahanesine sığınıyooo...hain kadın bize bişi demeden çıktı topikten..gelmediği her geçen dakika hakkında atıp tutmama sebep olacak...hayır ben kendisini düşünüyorum hakkındaki iddialara yanıt vermesi zaman alacak![]()
önceden kim hamaratmış? benmi,? belki çok önceden... ben örgüden hiç bizaman anlamadım hiçte sevmem annm diyoki senin bebene kim örcek... ama bi gerçek varki ben işi bırakınca hakkaten tembelleştim.
ah ervacım ya... ecrinle bir olup vermiş veriştirmişler bana....Ya yine beni güldürüyosun?kimin hakkında atıp tutuyon sensanırım akasya nın..ama o hamile ya aglar şimdi yazık..kıyamazsın sen ona
![]()
annem derki padişahın bile arkasından atarlar.. yok KADI nın mıydı o... aman ne bileyim öle işte..akasyanın hakkında atıp tutuyodum ama gelmişşşşş
bakalım hakkındaki iddialara ne yanıt verecek
heee bende diyordum nereye gitti canım arkadaşım...kızlar tembel olduğun konusunda söylenti çıkardılar haberin olsun![]()