• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen canım hamdolsun demeliyiz halimize :31: kocişle tv izliyoruz çay keyfi de yanında ki değmeyin keyfimize :48:

bızde sınama keyfı yapıyoruz ama aynı anda ben sızıde yalnız bırakmıyorum yanında da abur cubur c.tesı serbest yemek :9::9::9::9: hafta ıcı rejımmmmmm

bızde sınama keyfı yapıyoruz ama aynı anda ben sızıde yalnız bırakmıyorum yanında da abur cubur c.tesı serbest yemek :9::9::9::9: hafta ıcı rejımmmmmm
aynen aynen abur cubur hafta sonu menüsü :56: bende arada bir buralardayım işte :3:

aynen aynen abur cubur hafta sonu menüsü :56: bende arada bir buralardayım işte :3:

nerdensınız yer olarak kocaelı ben ılk defa yazısıyoruz sızınle gızlı takılıyorsun bunu herkes yapabılıyormu yoksa kırmızı kk kartı olanlarmı oluyor bende ımza yapcaktım ama yerını bulamadımdı
bebıs varm hamıs anlamında yoksa tedavımı goruyorsun
ben tedavı goruyorum carş.gıdecem rahım kalınlıgına bakacaklar ona gore dondurulmus transferım olcak ıns. cnm ne cok konsutummm:9::9::9::9:

nerdensınız yer olarak kocaelı ben ılk defa yazısıyoruz sızınle gızlı takılıyorsun bunu herkes yapabılıyormu yoksa kırmızı kk kartı olanlarmı oluyor bende ımza yapcaktım ama yerını bulamadımdı
bebıs varm hamıs anlamında yoksa tedavımı goruyorsun
ben tedavı goruyorum carş.gıdecem rahım kalınlıgına bakacaklar ona gore dondurulmus transferım olcak ıns. cnm ne cok konsutummm:9::9::9::9:
cnm ben Kayseri deyim :3: evet ilk defa yazışıyoruz kısmet bugünmüş :32: canım gizli takılma özellliği , imza özelliği pro kart üyelere özel :kkk: bende yeni pro üye oldum engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye almak nasip oldu hem pro üye oldum :34: bebiş yok hiç hamiş olmadım :5: evet çok yakında tedaviye kolları sıvayacağız :52: tedavin hayırlı olsun o dolaptaki bebişin göbişine konsun sıkı sıkı tutunsun inşallah :49::29::16:

cnm ben Kayseri deyim :3: evet ilk defa yazışıyoruz kısmet bugünmüş :32: canım gizli takılma özellliği , imza özelliği pro kart üyelere özel :kkk: bende yeni pro üye oldum engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye almak nasip oldu hem pro üye oldum :34: bebiş yok hiç hamiş olmadım :5: evet çok yakında tedaviye kolları sıvayacağız :52: tedavin hayırlı olsun o dolaptaki bebişin göbişine konsun sıkı sıkı tutunsun inşallah :49::29::16:

anladım cnm evet kısmet buguneymısss ne guzel allah razı olsun senden ne cok sevınmıslerdır :16::16::16:
baslayacagın tedavınde rabbım senı gerı cevırmesın evlat hasretını bır an once dındrısın cnm
amın cnmmmm hayırlısı neyse o olsun dıyorum rabbım ol desın olsunlar ıns 2tane var donmus doktorum dedı 2 sınıde koyabılırım embırıyog ızın verııse ıns ızın verııde koyar hayırlısıyla canımmm

anladım cnm evet kısmet buguneymısss ne guzel allah razı olsun senden ne cok sevınmıslerdır :16::16::16:
baslayacagın tedavınde rabbım senı gerı cevırmesın evlat hasretını bır an once dındrısın cnm
amın cnmmmm hayırlısı neyse o olsun dıyorum rabbım ol desın olsunlar ıns 2tane var donmus doktorum dedı 2 sınıde koyabılırım embırıyog ızın verııse ıns ızın verııde koyar hayırlısıyla canımmm
canım aminn inşallah o güzel gönlüne sağlık aynen Yüce Rabbim inşallah ol der ve oluruz önce hamiş :49: sonra anne :emir_bebek::nazar::16::29: canım inşş 2 side transfer olur sıkıntısızca inşş yakında müjdeler patlatalım inşşş , hiç kimse evlat hasreti çekmez inşşş :31::16:

kıymetliler hemde çooookkkk...bi de nazlılar...her türlü imkan verildi kendilerine artık şaapsınlar bi zahmet de bizi anne baba yapsınlar...

keyifçi bebeler gelin artıkkkkk...Allahım bağışla onları bize Rabbimmm

bize iki taneside yeter canım 2 olsun senin olsuuun:16: tabi gelecek için kalanda olursa hiçç fena olmaz biliyorsun başbakan en az 3 çoçuk diyor ama biz tüpçüleri düşünmüyor....

bak doğru dedin...ama tüpçü deme yaa bak yine güldüm..
ne kadar barışığız değil mi kendimizle..
valla 1e bile razıyım ben..dondurmayada kalsın ama..çünkü tutmama ihtimalide var

biz geldikkkkk bıcırığım cok ıyıymıs ense ölçümü vs iyi cıktı kan verdık persembede onun sonucunu aldık yanı ıkılı testımızı yaptık 12cm olmus bebişim %90 ihtimalle kendisi bir prens :) ama tabi 10 martta kesinleşir dedi doktorumuz sankim bir pipi gördük ama :D
sizler nasılsınızzzzzzz

çok sevindim canım darısı inşallah bizim basımıza ;) doktor daha bana ense ölçümü falan bişey demedi . prense iyi bak cnımm

valizimi hazırladım...içine sadece eşyalarımı değil umutlarımı,bekleyişimi,sabrımıda koydum.eşimin aşkını sevgisini desteğinide iliştirdim köşesine.annemin kayınwaldemin babamların sizlerin dualarınıda en üste koydum..

evimden ayrılmanınn hüznü üzüntüsü çok büyük olsada bebeklerime kavuşmanın mutluluğuyla çıkıyorum bu yola..

evimde bebek sesleri olsun,evi dağıtsın kirletsin istiyorum..onu kimseye bırakamadığım için gezmeğe gitmeyip evde kalmak istiyorum..uykusuz kalmak sabaha kadar o küçük şeyin nefes alıp vermesini izlemek istiyorum..doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..
doğum anını daha önce yaşamıştım ama öpüp koklayamadan meleklerimi alıp gitmişerdi.bu sefer öle olmasın herşey güzel olsun istiyorum..
eşim baba bende anne olmak istiyorum..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN..hiç tanımasakta birbirimizi aynı yöne yürüyoruz.yönümüz doğru tedavilerimiz güzel geçsin.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işşallah..ı
sizi çok seviyorumm...

Canım benim allah yardımcın olsun.....çok duygulandm zaten bi hüzünlüyüm yazını okurkende tv de annem şarkısı çaldı koyuverdim gitttii kendimi :((( kafana hiç bişi takma ve bebeklerine odaklan seni çok iyi anlıyorum bende 3.tedavimi isanbulda oldum izmirden istanbula git gel sabahın 4 de kalkıp istanbula git muayene ol 1 uçağı ile dön işe git çook emek verdim ama nasip değilmiş daha alıncak yol verilcek sınav varmış uçağa her bindiğimde allahım şimdi sana daha yakınım ne olur dualarımı kabul et beni çocuğma kavuştur diye dua ettim evimden ailemden kocamdan günlerce uzak kaldım daha hüzünlü daha duygusal ama daha güçlüydüm çünkü anne olma ihtimalim vardı ama olmadı...şimdi dularım sen ve sizler için allahın izni ile inşallah çok güzel olacak herşey kendine dikkat et.....sende çok güçlü ol anne olmak için gidiyosun ya git bebeklerini al ve evine getir..............

canım aminn inşallah o güzel gönlüne sağlık aynen yüce rabbim inşallah ol der ve oluruz önce hamiş :49: Sonra anne :emir_bebek::nazar::16::29: Canım inşş 2 side transfer olur sıkıntısızca inşş yakında müjdeler patlatalım inşşş , hiç kimse evlat hasreti çekmez inşşş :31::16:

aminnnnnnnnnnnnnnn inş. Canımmmm

maşallah kızlar size valla topik hızla ilerliyor ;) hepinize hayırlı akşamlarr

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıll...

keyifçi bebeler gelin artıkkkkk...Allahım bağışla onları bize Rabbimmm

bak doğru dedin...ama tüpçü deme yaa bak yine güldüm..
ne kadar barışığız değil mi kendimizle..
valla 1e bile razıyım ben..dondurmayada kalsın ama..çünkü tutmama ihtimalide var

inşallah tutar canım pozitifliğini kaybetme kendimizlede barışık olmazsak bu stres çekilmez kiii...

Canım benim allah yardımcın olsun.....çok duygulandm zaten bi hüzünlüyüm yazını okurkende tv de annem şarkısı çaldı koyuverdim gitttii kendimi :((( kafana hiç bişi takma ve bebeklerine odaklan seni çok iyi anlıyorum bende 3.tedavimi isanbulda oldum izmirden istanbula git gel sabahın 4 de kalkıp istanbula git muayene ol 1 uçağı ile dön işe git çook emek verdim ama nasip değilmiş daha alıncak yol verilcek sınav varmış uçağa her bindiğimde allahım şimdi sana daha yakınım ne olur dualarımı kabul et beni çocuğma kavuştur diye dua ettim evimden ailemden kocamdan günlerce uzak kaldım daha hüzünlü daha duygusal ama daha güçlüydüm çünkü anne olma ihtimalim vardı ama olmadı...şimdi dularım sen ve sizler için allahın izni ile inşallah çok güzel olacak herşey kendine dikkat et.....sende çok güçlü ol anne olmak için gidiyosun ya git bebeklerini al ve evine getir..............

canım arkadaşım hala anne olma ihtimalimiz var yeter ki rabbim ol desin....

hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıll...

inşallah tutar canım pozitifliğini kaybetme kendimizlede barışık olmazsak bu stres çekilmez kiii...

canım arkadaşım hala anne olma ihtimalimiz var yeter ki rabbim ol desin....

haklısın zuzucum ama kadınız ve insanız nihayetinde..koyveriyorum bazen..herzaman bu durumu korumakta mümkün olmuyor be canımm

ben geldim ama ekinin yazısını okuyunca dağıldım... zaten sulugözdüm iyice sulugöz oldum.....
hoşgeldin canımm bende okudum az evvel Rabbim yardımcısı olsun inşş güzel haberlerle dönecek hepimizin dileği bu bereket yılına nasip olsun inşş hayırlı ve sağlıklıca inşşşş

güzelim her işte bir hayır vardır ne olur kendini üzme dün dedin ya etki etmez belki diye kürler işte zamanı koskoca 3 ay var önünde bebeğim çok inatçı ol ve kocanı kampa al:)))olmaz diye bişi yok hayatta herşey insanlar için ben geçen senelerde burda bi kızı okmuştum tedavi oluydu kocasında sperm yok kendiside yumurtaları çok kötüydü çok üzülüyou bir gün kendiiğinden hamile kaldı dşünsene mucize hayatta her şey insanlar için.....benim her tedavimden sonra negatifi alınca sanki allah önüme hep biryeni kapı açtı üzülmeme fırsat vermedi o açılan kapıya yöneldim.....sende böle düşünüceksin çözüm arayıp alernatif tedavilerle bu sorunu çözeceksin hadi allah yardımcınız olsun bakkk moral çook önemli fark etmeyebilyoruz ama çok etkileniyolar...allahh yardmcnız olsun...

arkadaşlarım hepinize iyi geceler

ekin cim sana bakmak için girdim sana bir hoşçakal allaha emanet ol demek istedim rabbim elini boş döndürmesin emeklerinin karşılığını versin inşallh tedavin hayırlı uğurlu olsun kardeşim rabbim iki kolunuda doldursun inşallh ben de seni seviyorum dediğin gibi hiç tanımasakta birbirimizi aynı kaderleri paylaşıyoruz hepimiz, duygular da aynı yaşanan sıkıntılarda,özlemlerde aynı biz tanışmasakta kadar arkadaşıyız canlarım annelerimiz bile eşimiz bile bizi bizim gibi anlayamaz.nasrettın hocanın dediği gibi bizi eşekten düşün anlar ancal biz birbirimizi anlayabiliriz işte böyle inşallh ben bu ay sonu senın transferdn önce orda olucam bır aksilk çıkmazsa haberleşiriz yine hayırlı yolculuklar rabbım yolunu açık etsin sağlıkla git sağlıkla gel inşallh evine bebeklerinle

egunalim sen nasılsınnn ve diğer arkadşlarım benm 3 gundur misafirim vardı şimdi yeni çıktılar hemen size koşturdum onlar kapıdan ben bacadan misali yanınıza koştum ama kımsecikler yok bu gece:14::14:

Back
X