• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben mr ( tomogrofiye) girdim bugüne kadar defalarca grdğim yerde çığlık atarak beni çıkarmalarnı istedim sanırım panik atak oldum yada oluyorum elime acil durum zımbırtısınıda vermemişler ayaklarmı kaldırıyom çırpınıyom yokk çırkarmıyolar adam sesleniyo elif hanım kafanızı oynatmaınnnn... imdaaaaaaaaaaaaaaat çıkarın beniiiiiiiiii bağarıyom yookkk kalp atışım ağzımda en az 30000 atıyo (abartmıyorum:1: ) sakinleşmek için dualar ediorum zaman geçsin dye :( içerdeki ses delirtti beni neyse bitti çıktım adama diyom kalp krizi geçirdim e diyo bi ayak salladınız ayolllllll dedim çırpınışımdı o benim........... yaa fark etmedim dedi dedim ölsem ruhunuz duymucak 2 defa tekrarlamak zorunda kaldı kımıldadığım için ama bitti kalbim ağrıo ama halen :)))) neyse mr dan sonra tekrar kontrol salı günü belli olacakkk belin yanına boyun fıtığımıda ekledim sanırım yalnız kalmasın yazık dedim:))) böle işte .....

canım varikosel ameliyatı. bizde normal morfoloji idare ederde. sperm sayısı düşüktü ileri hızlı hareketlimizde genelde %0 dı. ondan ameliyat oldu eşim bibuçuk yıl önce ama pek faydasını görmedik. keşke o zaman o dr.a inanmayıp tüpçüleri araştırsaydık ama nasip böyleymiş.

sağol arkadaşım bilgin için..
inşallah banada güler bu tüp yaa
:31:

su dan hbr varmı arkadşlar çok bakamadım geçmişe maşallahnz var yine alkışlar size su nasıl

yazdım topiğe canım ama sanada bi özet geçeyim...görüştüm kendisiyle..sonuç sıfır çıkmış tedavisi iptal oldu..3 ay boyunca eşi ilaç kullancak ve takip altında olacak sperm bulununca hemen dondurulacak...şimdilik beklemedeler yaniii

kızlar biliyorsunuz kaç gündür topiğimizin 50 ve katlarındaki mesaj sayfasına kutlama yapıyoruz güzel hamilemiz akasyacığımız topikte olmasına rağmen kutlama sayfasını kaçırıyor yada son anda yazıyor bu onun makus kaderi olduuu onu bundan kurtarmamız lazım bol bol yazışalım ve 699. sayfaya ulaşıp onu mutlu sona ulaştıralım hadi parmaklarınıza kuvvet:1::1:
zuzum benimmmmm.. teşekkür ederim beni düşündüğün için.....

inşallah şifacım inşallah..
valla ben bu işlere girmeden önce sabır neydi bilmezdim..
ama öğrendim bu yaştan sonraaa:31:
evet canım aynen bende sabırsız biriydim şimdi ise bu dağ ne rüzgarlar gördü diyorummm :31::16:

kızlar biliyorsunuz kaç gündür topiğimizin 50 ve katlarındaki mesaj sayfasına kutlama yapıyoruz güzel hamilemiz akasyacığımız topikte olmasına rağmen kutlama sayfasını kaçırıyor yada son anda yazıyor bu onun makus kaderi olduuu onu bundan kurtarmamız lazım bol bol yazışalım ve 699. sayfaya ulaşıp onu mutlu sona ulaştıralım hadi parmaklarınıza kuvvet:1::1:
süper süper süper canım 699 da tıp oynarız hepimiz akasyam 700 e imza atar :52::52::52::52:

haklısın canım bencede bunda var bir hayır su kendini bırakmak yok bak kürlerle herkes sperm sayısını artırmış .....

iyi geceler karasuu hoşgeldin evet topik sakin ama olanlarla idare et....:34:

hosgeldın kuzum evet ıkıgundur kızlar ıyı yazıyorlar bızde aglıyoruzzz....

aynen kuzum yaaaa ne zamandır yapmıyorduk fılım keyfııı ohhhhh nasılsın kuzum...

ıyı geceler cnm evet alıskanlık yaptı bu topıkkk yawww hep merak ıcınde oluyoruzzz....

sorma yaaa valla dağıldım resmen...

sanada hayırlı akşamlar canımmmm:16:

maç varsa maç izlenir bizde fenerin yenilmesi için pek bi umudumuz vardı ama olmadı...

kuzum burayız yaaa...hem haftasonu diğer zamanlara göre topik tenha oluyor herkesin bir planı var...gelen giden oluyor derken biraraya gelmemiz zor oluyor..ama bak beraberiz yine...maşallah cicim ne çok misafir ağırladınız...

ay cnm yaa hem ne misafr ağırladk perşmbedn beri 2 gecede abımler geldi yatılı akşam kalabalıktık baya yemekte tabi gunduzlerin bayanların işi yemek hazırlamak oluyr yoruldum walla bugun ben evet cnm evet beraberz ne güzel ay allah ayırmasın diyorummm:38:

canım gündüz çıkmam gerekti yazamadım. evet emeliyattan 5ay kadar sonra sayı baya yükseldi ama hamile kalamadım. kürler falanda işe yaradı dönem dönem düşüp yükseldi. dr şansınız yüksek dedi ama olmadı işte sonra zaten git gide düştü sayı. ben tüple hamile kaldım.

anladım canım ALLAH analı babalı büyütsün....bizlerede verir inşallah..

kızlar ben mr ( tomogrofiye) girdim bugüne kadar defalarca grdğim yerde çığlık atarak beni çıkarmalarnı istedim sanırım panik atak oldum yada oluyorum elime acil durum zımbırtısınıda vermemişler ayaklarmı kaldırıyom çırpınıyom yokk çırkarmıyolar adam sesleniyo elif hanım kafanızı oynatmaınnnn... imdaaaaaaaaaaaaaaat çıkarın beniiiiiiiiii bağarıyom yookkk kalp atışım ağzımda en az 30000 atıyo (abartmıyorum:1: ) sakinleşmek için dualar ediorum zaman geçsin dye :( içerdeki ses delirtti beni neyse bitti çıktım adama diyom kalp krizi geçirdim e diyo bi ayak salladınız ayolllllll dedim çırpınışımdı o benim........... yaa fark etmedim dedi dedim ölsem ruhunuz duymucak 2 defa tekrarlamak zorunda kaldı kımıldadığım için ama bitti kalbim ağrıo ama halen :)))) neyse mr dan sonra tekrar kontrol salı günü belli olacakkk belin yanına boyun fıtığımıda ekledim sanırım yalnız kalmasın yazık dedim:))) böle işte .....
geçmiş olsun canım... inşallah sonuçların iyi çıkar....

merhaba su topikte yazılanları okudum okuyabildiğim kadarıyla lütfen canını sıkma unutma herseyin bası huzur .ilk basta stres yapmayın Allahım isterse hersey olur yeter ki o ol desin canım benim.bizde cok ugrastık benm eşimin perm syısı da 6 milyondan 22,5 a yükselttik normal seviyeye geldi neredeyse eşim sigara içmeseydi belki daha çok artardı.ben her akşam eşime 6 - 7 tane keçi boynuzunu 3 e bölüm 6 bardak falan suyla kaynatıp soguyunca sabah,öğle,akşam,yatmadan önce içiyordu aç karnına.hergün akşam taze kaynat ama. 2 adet macun aldım harputlu macun ve zencefilli aktarcılardan bulabilirsin sabah ögle akşam harputludan 1 tatlı kaşıgı yedi,zencefilli macundanda ytmadan önce 1 tatlı kaşıgı yedi. zavallım ne verdiysem yok demedi.çerez lerdende verdim azar azar. ben bunların faydasını gördüm 2 hafta sonra sperm testi yaptırdıgımızda spermin artmış oldugunu gördük inşallah sana biraz fikir verebilmişimdir.ama lütfen stres apmayın herşeyde bi hayır vardır hayırlı geceler canım

canım sen... biliyosun dimi? listeyi gördüm sat ımı ve muhtemel doğum tarihimi bile eklemişsin ellerin dert görmesin....

cnmmm ne demek olanlarla idare oo baya kalabalık olduk sanki nasılsın zuzu cummm

evet cnm ya ciddi bir bağımlılık var yani bu topikteki kilşiler arasın da ee nasaılsınz

evet kalabalık olduk bereketli geldin :)) bende iyiyim canı uğraşıyorum kayseride 2 gündür çook kar var izmir nasıl bu hafta eşim gelecek oraya

geçmiş olsun canım adamda bir tuhaf başka nereni sallayacan hem durduk yere ayağını kaldırmadın ya neyse bunla geçmiş olsun:38:

geçmiş olsun cnm..mr'dan bende korkuyorum dışarıdan çok ürkütücü geliyor insana içinide sayende öğrendim:31:
bende dün korktum anestezi almamıştım ben hiç..
dün opuda aldım ama çok korktum almadan önce ağladım tir tir titredim vallahi..
parmağıma mandal taktılar kalp atışım tansiyonum falan onu takip etmek için..
ben heyecam yaptıkça o hızlı öttü..ben sakinleşince yavaşladı..
bende onunla dalga geçtim zaman geçsin kafam dağılsın diye:1:

cnmmm ne demek olanlarla idare oo baya kalabalık olduk sanki nasılsın zuzu cummm

evet cnm ya ciddi bir bağımlılık var yani bu topikteki kilşiler arasın da ee nasaılsınz
çok şükür ıyıyım cnm masallahbır geldın topık cogaldıııı uggurlu geldınnn:16::16:
sorma yaaa valla dağıldım resmen...sanada hayırlı akşamlar canımmmm
maç varsa maç izlenir bizde fenerin yenilmesi için pek bi umudumuz vardı ama olmadı..
kuzum burayız yaaa...hem haftasonu diğer zamanlara göre topik tenha oluyor herkesin bir planı var...gelen giden oluyor derken biraraya gelmemiz zor oluyor..ama bak beraberiz yine...maşallah cicim ne çok misafir ağırladınız...

anladım cnm ama yendi geneeeee
kıyamam yaaa cok gecmıs olsun cnm yazık mr yı ceken hemsıreyeeee:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:

cicim zaten birazdan 700 e ulaşırız 699.herkes bekler bi akasya yazar..bu kezde dek getiremezse artık ben umudumu kaybedecem napıyım:1:

çok geçmiş olsun zor bir gün geçirmişsin...bi panik atak eksikti aman kendine dikkat et yeni yeni hastalıklara davetiye çıkarma...

yazdım topiğe canım ama sanada bi özet geçeyim...görüştüm kendisiyle..sonuç sıfır çıkmış tedavisi iptal oldu..3 ay boyunca eşi ilaç kullancak ve takip altında olacak sperm bulununca hemen dondurulacak...şimdilik beklemedeler yaniii

cnmmm çok t ederim çok üzüldüm cnm benm sevıun ıyrdu rapor cıktı diye zamanında rabbım yuzunu güldürsün kardeşimizin yardımcısı olsun bol bol sperm bulsunlar inşallh eşinden saol cnm bilgin için

canım resmen ayağımı sürüdüm bir geldim baktım kimse yok yazdıktn sonra kardeşler pıtır pıtır döküldüler :10::10::10::10::10:

Back
X