700. sayfanın ilk msjını yazayım diye kendi kendime yazıp duruyoodum kocamın kızgın bakışlarına aldırmadan... bu sefer başaracaktım..... baktım topiğe birileri geldi yazsınlar diye bekledim yazmadılar... kociş hadi diyo o ara adını gördüm baktım hemen yazmadın bende sana sakın yazma diyerek 10.mesajı yazdım o ara sende yazdın ve 700 ilk sen geçtin:)))))))
HOsbulduk canım valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi
benim oama yazmıyom ki 700 ü yakala diye
yaaaa yaaaaa ama bu mesaj akasyamın hakkıydıbende yazmamıştım tıp oynuyordum akasyammmm 750 ye inşallah
yok yok en azından 700. sayfada mesajı tutturdunn ama çok çırpındın canım ben bizzat şahidimtebrikler
evet canım ya gene ilk yazamadım üstelik baya çabaladım bu sefer.....16 msj yazdım kendi kendime.......
boşver tatlım ben en iyisi 1000.sayfayı kendime hedef koyayım.:)))
Valla unutmusum ya tuh ya tuh bekleseydim keske.......
ayyy ben misafilikten yeni geldim sabah olucak bi gıdım uykum yugkismede kalmamış doğal olarak bu saatte
ben geldiiimm.....
ama herkes gitmişşşşşş.....
ya insan bi sayfa daha doldurur....
şimdi ben kendi başıma nasıl doldurucam bibuçuk sayfayı.....
e saat iki olmuş tabi kimse kalmaz..
ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...
ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...
birazdanda yatalım dicek...
adama aşkım kendi kendime sayfayı doldurmam lazım desem....
sanırım iyice delirdimi düşünür...
demin bi misafir geldi topiğe....
baktı burda bi deli var kendi kendine konuşan.... Kaçtı hemen:))))))
hoşgeldiiinnnnn sende kaçıcakmısın:)))))))))
birde gizli kullanıcımız var.....
eğer bu seferde olmassa dilinizden kurtulamam:))))))
selo sakın yazma
tahmin ettim burda oldunu akasyam
ya selo ya...... Gene olmadı.... Baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
İyi geceler canlarım ben çıktım
İlgitcim sadece ikimiz kalmışın hadi beraber çıkalım iyi geceler tatlım
Tahmin ettim burda oldunu akasyam
700 sayfaya ulaştık akasyamhaydi akasya kutlayalım bende deliyim galiba
valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi
Tuh ya bende diyon bu niye yalnız yazıyor koçise anlatta gülsün bari kızmasın benim akasyama yahuuuuu
Valla unutmusum ya tuh ya tuh bekleseydim keske.......
güzel arkadaşlarım kaçıyom ben... sizi seviyorum... yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar.....
bu sefer gülmeyin akasyama sabahleyin tamam mı ????
Bende kaçıyorum iyi geceler herkese
Hadi çıkalım yoksa çıkamıyor ben bağımliyim yahuuuuuu
Kilometrelerce Uzaktada Olsa ...
" BEN YANINDAYIM , MERAK ETME " Dediğinde;
Yanındaymışız Gibi Hissetiğimiz İNSANLAR Var ..!
İşte O'nlar , İyi Ki Var ...!
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...
Moralim çok bozuk ve sizlerden başka paylaşacak kimsem yokBelki hatırlarsınız 3. tedavime başlayacaktım ama haşimato olduğumu öğrendim ve tedavim şu anda yapılamıyor.. Sorunum 3 ay önce eşimin kuzeninin baba olacağını öğrenmesiyle başladı. İlk önce bana üzülme bizde hemen tedaviye başalrız vs. diyordu.. Sonra ben haşimato olduğumu öğrendim ilaç tedavisi derken eşim 180 derece değişti.. Eve geç geliyor, zamanının çoğunu kuzeniyle geçiriyor.. Ben çalışıyorum 3 te çıkıyorum işten eskiden saat en geç 5 te eve gelirdi şimdi 9,30 gibi geliyor. Aklımda ihanetle ilgili en ufak bir şüphe yok kuzeninin spor salonu var orda spor yapıyor.. Konuşuyorum 1-2 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki kendimi... Sanki herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor.. Bilse benim içimde ne fırtınalar kopuyor ama ben yine de güçlü olmaya çalışıyorum.. Yine de tüm olanlara rağmen onu kırmamaya çalışıyorum.. 6 yıllık evliyim ben herşeyden çok istiyorum anne olabilmeyi.. Yakın çevremden aldığım hamile haberlerine deli gibi sevinirken diğer yandan kolu kanadı kırılan yine ben oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Ben şaşırdım artık 3 aydır uğraşıyorum.. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar zaten en kısa zamanda bir psikologtan yardım almayı düşünüyorum
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...
Moralim çok bozuk ve sizlerden başka paylaşacak kimsem yokBelki hatırlarsınız 3. tedavime başlayacaktım ama haşimato olduğumu öğrendim ve tedavim şu anda yapılamıyor.. Sorunum 3 ay önce eşimin kuzeninin baba olacağını öğrenmesiyle başladı. İlk önce bana üzülme bizde hemen tedaviye başalrız vs. diyordu.. Sonra ben haşimato olduğumu öğrendim ilaç tedavisi derken eşim 180 derece değişti.. Eve geç geliyor, zamanının çoğunu kuzeniyle geçiriyor.. Ben çalışıyorum 3 te çıkıyorum işten eskiden saat en geç 5 te eve gelirdi şimdi 9,30 gibi geliyor. Aklımda ihanetle ilgili en ufak bir şüphe yok kuzeninin spor salonu var orda spor yapıyor.. Konuşuyorum 1-2 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki kendimi... Sanki herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor.. Bilse benim içimde ne fırtınalar kopuyor ama ben yine de güçlü olmaya çalışıyorum.. Yine de tüm olanlara rağmen onu kırmamaya çalışıyorum.. 6 yıllık evliyim ben herşeyden çok istiyorum anne olabilmeyi.. Yakın çevremden aldığım hamile haberlerine deli gibi sevinirken diğer yandan kolu kanadı kırılan yine ben oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Ben şaşırdım artık 3 aydır uğraşıyorum.. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar zaten en kısa zamanda bir psikologtan yardım almayı düşünüyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrr...
canlar ben yine birşey soracağım yaaa...
ben şimdi cuma opu oldum yaa..
doktorum bana cuma itibariyle başlamam gereken ilaçlar verdi..
progestan günde 3 kez ama oral yoldan değil anladınız siz onu
folik asit onu zaten kullanmam lazım biliyorum..
monodoks verdi birde..bu antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu içinmiş sanırım prospektüste öyle yazıyor..
monodoks 5 gün kullanılacak dedi ama 4. gün transfer olunacak..bebeğe zarar vermez mi?
size sorum sizde bnm gibi ilaç kullandınız mı? yanı özellikle monodoksu:26:
bebeğe zarar vermez kuzum kullanman gerekiyor...opu dan sonra yaşanabilecek enfeksiyon ya da mikrobun vücuttan atılması gerekiyor...kullanmazsan bebeğin tutunmasını engellersin...aksine iyi bişey kullanmalısın...
sağol bebitom..
akıntımda var egunalım yaa..
progestanıda başka türlü kullanıyorum ben..sen kullanmışmıydın bu şekilde..
mide bulantısı yapmasın diye bu şekil vermiş doktorum..ama ben böyle daha zorlanıyorum..
akıntın olması doğla canım...ağız yoluyla kullansaydın şu an kendini çok kötü hissediyor olabilirdin...ciddi yan etki yapıyor...bizzat tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum...aşılamalrımdan birinde hap gibi kullandım çok kötüydüüü...fitil şeklinde kullanman sadece akıntı şeklinde rahatsızlık verir onuda günlük pedlerle halladebilirsin canım...
kızlar merhaba ben cuma günü leklenmem var die buraya yazmıştım ama birdefa geldi ve cumadan bu yana hiç bişey yok acaba yerleşme kanmasımıydı ümitlenmelimiyim yarın test yaptırcam çok heycanlıyım bu sabahta çok midem bulanıyor inşallah bunlar iyiye işarettir yarın nasıl geçicek bilmiyorum
kızlar merhaba ben cuma günü leklenmem var die buraya yazmıştım ama birdefa geldi ve cumadan bu yana hiç bişey yok acaba yerleşme kanmasımıydı ümitlenmelimiyim yarın test yaptırcam çok heycanlıyım bu sabahta çok midem bulanıyor inşallah bunlar iyiye işarettir yarın nasıl geçicek bilmiyorum
ayy sağol egunalım yaa..
çok teşekkür ediyoruz sana..
ne güzel yazmışsın..valla içim rahatladı heee..
doğru içimi temizlemem lazım ki bebeğim tertemiz bir bedene gelsin ve bana sıkı sıkı tutunsun...
ayy inşallah kızlar yaa yarın büyük gün dua edin lütfen bana inşallah güzel bi sonuç alırım yarın akşam yazarım burdan size hamileyim die :)
ayy inşallah kızlar yaa yarın büyük gün dua edin lütfen bana inşallah güzel bi sonuç alırım yarın akşam yazarım burdan size hamileyim die :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?