Tüp Bebek Günlüğümüz !

HOsbulduk canım valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi

evet canım ya gene ilk yazamadım üstelik baya çabaladım bu sefer.....16 msj yazdım kendi kendime.......

boşver tatlım ben en iyisi 1000.sayfayı kendime hedef koyayım.:)))

Valla unutmusum ya tuh ya tuh bekleseydim keske.......

olsun kuzum önümüzde daha çok kutlama var nasılolsa

ben geldiiimm.....

ama herkes gitmişşşşşş.....

ya insan bi sayfa daha doldurur....

şimdi ben kendi başıma nasıl doldurucam bibuçuk sayfayı.....

e saat iki olmuş tabi kimse kalmaz..

ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...

ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...

birazdanda yatalım dicek...

adama aşkım kendi kendime sayfayı doldurmam lazım desem....

sanırım iyice delirdimi düşünür...

demin bi misafir geldi topiğe....

baktı burda bi deli var kendi kendine konuşan.... Kaçtı hemen:))))))

hoşgeldiiinnnnn sende kaçıcakmısın:)))))))))

birde gizli kullanıcımız var.....

eğer bu seferde olmassa dilinizden kurtulamam:))))))

selo sakın yazma

selo 700 ün ilk mesajını yazar....

tahmin ettim burda oldunu akasyam

ya selo ya...... Gene olmadı.... Baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....

veeeee hazin sonnnnnn.....

Herkese günaydın ve iyi hafta sonları...

Moralim çok bozuk ve sizlerden başka paylaşacak kimsem yok Belki hatırlarsınız 3. tedavime başlayacaktım ama haşimato olduğumu öğrendim ve tedavim şu anda yapılamıyor.. Sorunum 3 ay önce eşimin kuzeninin baba olacağını öğrenmesiyle başladı. İlk önce bana üzülme bizde hemen tedaviye başalrız vs. diyordu.. Sonra ben haşimato olduğumu öğrendim ilaç tedavisi derken eşim 180 derece değişti.. Eve geç geliyor, zamanının çoğunu kuzeniyle geçiriyor.. Ben çalışıyorum 3 te çıkıyorum işten eskiden saat en geç 5 te eve gelirdi şimdi 9,30 gibi geliyor. Aklımda ihanetle ilgili en ufak bir şüphe yok kuzeninin spor salonu var orda spor yapıyor.. Konuşuyorum 1-2 gün düzelir gibi oluyor sonra yine aynı.. Ne yapacağımı şaşırdım o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki kendimi... Sanki herşey benim elimdeymiş gibi davranıyor.. Bilse benim içimde ne fırtınalar kopuyor ama ben yine de güçlü olmaya çalışıyorum.. Yine de tüm olanlara rağmen onu kırmamaya çalışıyorum.. 6 yıllık evliyim ben herşeyden çok istiyorum anne olabilmeyi.. Yakın çevremden aldığım hamile haberlerine deli gibi sevinirken diğer yandan kolu kanadı kırılan yine ben oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Ben şaşırdım artık 3 aydır uğraşıyorum.. Başınızı ağrıttım kusura bakmayın kızlar zaten en kısa zamanda bir psikologtan yardım almayı düşünüyorum

İyi geceler canlarım ben çıktım

Bu mesaj 697.sayfadan alıntıdır ve ilk iyi geceler mesajıdır...Aslında hain planının başlangıcıdırve iyi geceler mesajları devam eder...
İlgitcim sadece ikimiz kalmışın hadi beraber çıkalım iyi geceler tatlım

Der ama hala topiktedir ve fırsat kollamaktadır...

Tahmin ettim burda oldunu akasyam

Diye bir mesaj yazar ve bu mesaj 700.sayfanın ve akasyanın beklediği ilk mesajdır...Akasyaya kurulmuş hain plan başarılı olmuştur...Hain planını kutlamaya başlar adıda 700.sayfa kutlamasıdır...Buyrun hemen aşağıdaki kutlama mesajı bunun delilidir
700 sayfaya ulaştık akasyam haydi akasya kutlayalım bende deliyim galiba

Zafer sarhoşluğu içindeki selo günah çıkarmaya başlar durumun farkında değilmiş gibi saf saf ve acıklı mesajlarla akasyanın duygularını sömürürAşağıya bakınız ve okuyunuz...

valla 700 sayfada çıkanı tahmin edemedim tatlım tuh ya valla üzüldüm şimdi

Tuh ya bende diyon bu niye yalnız yazıyor koçise anlatta gülsün bari kızmasın benim akasyama yahuuuuu

Valla unutmusum ya tuh ya tuh bekleseydim keske.......

güzel arkadaşlarım kaçıyom ben... sizi seviyorum... yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar.....

Bu mesajda 701.sayfadan alıntıdır va hala iyi geceler demektedir...Ama bu kez gerçekten uyumak istemektedir zira hain planını başarıyla tamamlamış güzel bir uykuyu hakettiğini düşünmektedir

bu sefer gülmeyin akasyama sabahleyin tamam mı ????

Bu mesajda da ben ve benim gibi diğer arkadaşların yaptığı planı farketmemizden ve tüm topik tarafından sabah tepki alacağını düşünerek durumu kurtarma çabalarını görmekteyiz

Bende kaçıyorum iyi geceler herkese

Desede inanmayın hala topikte...Çünkü tedirgin ve uyku tutmuyoooo yaptığının farkedileceğini anladııııve pişmannnn...
Hadi çıkalım yoksa çıkamıyor ben bağımliyim yahuuuuuu

Topikten çıkamamasının gerçek sebebini çaktırmamak için bağımlılık yalanını uydurup çıkmak zorunda kalıyorrrr

SONNNNNNNNN.......

Son düzenleme:
Kilometrelerce Uzaktada Olsa ...
" BEN YANINDAYIM , MERAK ETME " Dediğinde;
Yanındaymışız Gibi Hissetiğimiz İNSANLAR Var ..!
İşte O'nlar , İyi Ki Var ...!

cnm şifam iyiki sende varsın..birbirimizin dilinden ne kadarda iyi anlıyoruz değil mi??

cnm bnm günaydın...
geçmiş olsun..dilerim en yakın zamanda anne olursun arkadaşım..
eşinle açık açık konuşsan yani bu durumdan olan rahatsızlığını dile getirsen? en azından neden bu tavırlar içinde olduğunu sor ona..
belkide o bu yaptığıyla seni kırdığının farkında bile değildir..

günaydın kızlarrrrrrrrrr...

canlar ben yine birşey soracağım yaaa...

ben şimdi cuma opu oldum yaa..

doktorum bana cuma itibariyle başlamam gereken ilaçlar verdi..

progestan günde 3 kez ama oral yoldan değil anladınız siz onu

folik asit onu zaten kullanmam lazım biliyorum..

monodoks verdi birde..bu antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu içinmiş sanırım prospektüste öyle yazıyor..

monodoks 5 gün kullanılacak dedi ama 4. gün transfer olunacak..bebeğe zarar vermez mi?

size sorum sizde bnm gibi ilaç kullandınız mı? yanı özellikle monodoksu:26:

Günaydın canım...eşini tanıyan ve önceki davranışlarıyla şimdiki yaptıklarını değerlendirecek sensin...arada kötüye giden bir durum mu var gerçekten yoksa sen bebek sahibi olmamak konusunda kendini suçlayıp olaylara o gözlemi bakıyorsun...belki sen alınganlık gösteriyor olabilirsin...dediğin gibi her açıdan psikolojik destek alman çok iyi olur..durumu daha doğru değerlendirebilirsin...eşine kızdığım taraf yanında olmaması. evden uzaklaşması ALLAH korusun bu ihanet demek değildir...kendini eksik suçlu ezik hissetme lütfen hepimiz böyle sorunlar yaşıyoruz...suçlu hissetsen bile kocana bunu belli etme güçlü görün...bazı adamlar sorunla uğraşmak istemezler çözmek yerine kaçış yolunu tercih ederler...sen bunu yaşıyorsun şu an...eşini ikna edebilirsen beraber gidin psikolojik destek alın bu sadece senin sorunun değil ..tabii eşin buna ne der bilmiyorum...

bebeğe zarar vermez kuzum kullanman gerekiyor...opu dan sonra yaşanabilecek enfeksiyon ya da mikrobun vücuttan atılması gerekiyor...kullanmazsan bebeğin tutunmasını engellersin...aksine iyi bişey kullanmalısın...

bebeğe zarar vermez kuzum kullanman gerekiyor...opu dan sonra yaşanabilecek enfeksiyon ya da mikrobun vücuttan atılması gerekiyor...kullanmazsan bebeğin tutunmasını engellersin...aksine iyi bişey kullanmalısın...

sağol bebitom..
akıntımda var egunalım yaa..
progestanıda başka türlü kullanıyorum ben..sen kullanmışmıydın bu şekilde..
mide bulantısı yapmasın diye bu şekil vermiş doktorum..ama ben böyle daha zorlanıyorum..

akıntın olması doğla canım...ağız yoluyla kullansaydın şu an kendini çok kötü hissediyor olabilirdin...ciddi yan etki yapıyor...bizzat tecrübe etmiş biri olarak yazıyorum...aşılamalrımdan birinde hap gibi kullandım çok kötüydüüü...fitil şeklinde kullanman sadece akıntı şeklinde rahatsızlık verir onuda günlük pedlerle halladebilirsin canım...

ayy sağol egunalım yaa..
çok teşekkür ediyoruz sana..
ne güzel yazmışsın..valla içim rahatladı heee..
doğru içimi temizlemem lazım ki bebeğim tertemiz bir bedene gelsin ve bana sıkı sıkı tutunsun...

kızlar merhaba ben cuma günü leklenmem var die buraya yazmıştım ama birdefa geldi ve cumadan bu yana hiç bişey yok acaba yerleşme kanmasımıydı ümitlenmelimiyim yarın test yaptırcam çok heycanlıyım bu sabahta çok midem bulanıyor inşallah bunlar iyiye işarettir yarın nasıl geçicek bilmiyorum

ayy cnm hadi inşallahhh hamilesindir..
birkere olması iyi birşey devamı gelmemiş işte..
hayırlı haberlerle gel inşallahhhh

Canım benim inşallah yaaa. sabırsızlıkla beklıyoruz bizlerde..

ne demek kuzum...iyi hisset kendini maşallah herşey yolunda gidiyor...aklını başka şeylerle bulandırma...

ayyyy bak buna çok sevindim işteee...umutlandırmak için demiyorum ama valla bana hamilesin gibi geliyor...tabii rabbim bilir ama ben öyle hissediyorum...hadi inşallah olmuştur...heyecanla bekliyorum canım..

ayy inşallah kızlar yaa yarın büyük gün dua edin lütfen bana inşallah güzel bi sonuç alırım yarın akşam yazarım burdan size hamileyim die :)

ayy inşallah kızlar yaa yarın büyük gün dua edin lütfen bana inşallah güzel bi sonuç alırım yarın akşam yazarım burdan size hamileyim die :)

inşallah canımmm pozitif haber vereceksin ben buna inanıyorumm...taaaaa akşammı vercen haberiiii biz burda meraktan çatlayalım diyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…