Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben geldiiimm.....

ama herkes gitmişşşşşş.....

ya insan bi sayfa daha doldurur....

şimdi ben kendi başıma nasıl doldurucam bibuçuk sayfayı.....

e saat iki olmuş tabi kimse kalmaz..

ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...

ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...

birazdanda yatalım dicek...

adama aşkım kendi kendime sayfayı doldurmam lazım desem....

sanırım iyice delirdimi düşünür...

demin bi misafir geldi topiğe....

baktı burda bi deli var kendi kendine konuşan.... kaçtı hemen:))))))

hoşgeldiiinnnnn sende kaçıcakmısın:)))))))))

eğer bu seferde olmassa dilinizden kurtulamam:))))))

selo sakın yazma

ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....

boşver tatlım ben en iyisi 1000.sayfayı kendime hedef koyayım.:)))

evet canım ya gene ilk yazamadım üstelik baya çabaladım bu sefer.....16 msj yazdım kendi kendime.......

güzel arkadaşlarım kaçıyom ben... sizi seviyorum... yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar.....

boşver selocanım kısmet diğer ellinin katlarına....

Bende kaçıyorum iyi geceler herkese

hadi beraber çıkalım... şifacım seni yalnız bırakıyoz ama neyseki arkadaşın geldi... size güzel sohbetler....

aksyammmmm gunaydın kuzummm bence bu basarı senın solcan sana oyun oynamıs ama sen tek basına basarmıs ve 699. sayfaya ulasmısın ben senı bu sayfayı kutlamıs olarak kabul edıyorumve senın bu azmınden dolayı tebrık edıyorum tek basına sayfaları doldurmssun hella olsun sana o enıstenın sınırlı bakısları karsısında azmmettın ve basardın kuzum ama bu 1000 sayfa olayı benı cok guldurdu yaaaa
sevıyorum kuzum senııııııııı

Yaradanın işi cnm bir bakmışsın oluvermiş..keşke gelseee cnm hayırlısı inşallahh...

egunal sen neredeydin cnm??

Ankarada yım kuzum...ilk tedavim gazi üniversitesinde oldu...2. başkent hastanesinde olacak akasyanın doktoruna gidecem...

Son düzenleme:

olsun kuzum önümüzde daha çok kutlama var nasılolsa
ne kadar gülsen azdır.......

selo 700 ün ilk mesajını yazar....

veeeee hazin sonnnnnn.....
hemde ne hazin son..... onca uğraş... sonu hüsran....

ay şükür bi pozitif alıcaz sonunda....

gunaydinlarrrr,keyfli bi pazar diliyorum canlarim
günaydın canım....

kislar azicik geriye donuk okudum ama yine cikiyorum
belki aksama ugrarim
birazdan disari cikacagiz hazirlanmamiz gerek
optumm hepinizi
gezin kocişinle...

canim ya selonun hain planiyla ilgili yaptigin aciklamya bayildim alemsin ya
okumaktan gercekten zevk aldim
eline saglik tatlim
sende gül bana.....

canim azmini gercekten kutluoyurum,kimsenin yapamadigini yaptin kendi kendine 16 mesaj yazmissin ve sana kuralan hain plana ragmen azdaha basariyordun
insallah diger kutlamalara ..hahahaha
optum gelince gorusuruz guzel annecik
ah..ah... ama çabalarım ortada....

gunaydın canalrım nasılsınız guzel bır tatıl gunu gecırın ıns

iyiyiz kuzum sen nassınnnn??

gaziden memnun kalmadın mı equanal?

nefatif 2 aşılama yaptırdıktan sonra 1 negatif tüp bebek yaptırdım ve başıma gelmedik kalmadı...aşılama zamanlarında çok ilgiliydiler ama tüp bebeği kasımda yaptırdım doktorlar ilgisizler artık bir sürü olumsuzluk yaşadım..ben tavsiye etmiyorum...

hayırlısı olsun cnm bnm..inşallah göbüşün kucağın dolar cnmm.

AMİNNN kuzum inşallah hepimizin..

günaydın güzeller

günaydınnn güzel anne

günaydın güzeller

gunaydın cnm nasılsınnnn

hayırlısı olsun cnm bnm..inşallah göbüşün kucağın dolar cnmm.

günaydın cnmmmm

nasılsın cnm ....

kislar azicik geriye donuk okudum ama yine cikiyorum
belki aksama ugrarim
birazdan disari cikacagiz hazirlanmamiz gerek
optumm hepinizi

gez guzel hava bugun tadını cıkar cnmmmm
gunaydinlarrrr,keyfli bi pazar diliyorum canlarim
gunaydın cnmmmmmmm sanada keyıflı bır gunnnn

iyiyiz kuzum sen nassınnnn??

çok şükür cnm halimize ıyıyım guzel bır gun gec kalkmak ve gec bır kahvaltı belkı bırazdan dısarı cıkarız hava guezl bugun ekının sansına....

cnm ya bısey sorcam sana ben adetolmustumya gecen hafta sokulme tam anlamıyla 13 de oldu doktorda oan gore ılac verdı bana muayenede bakınca bugün sokülüyorsun dedi ama benım adetem az oldu acaba estrofenmı yaptı rahım kalınlasıyorya ?

anladım cvp verdiğin için teşekkürle egunal. İnşallah başkentten hayırlı sonuçlar alırsın. görüşme yaptınmı? indirim var diolardı? hala öylemi acaba?

Arkadaslarım herkese güzel bir pazar gunü diliyorum ailesiyle

SİNEM8484cnm ben seni tebrik etmek istedim ben dayanamadim10.gunkan test yaptırdım akşamına lekelenme yasadım inşallah sendn Güzel hbr alıcaz hemen sabahtan kan ver şimdiden başladım ben halaya oh oh oh

MİNECAN kuzum sen ne cokgeziyrsun yaa bebemiz napiyor annesi nasılsın

Egunalimmm Milllstone ekinim ve kızlar siz nasılınız bugün izmirdehava süper güneşli dışarı çıktım ben hafften midem bulanıyor ben kaçıyorum öptüm hepinizi

önemli bişi değil kuzum her ay aynı şeklide olacaksın diye bi kural yok..ilaçlardan da olabilir ama önemli değil..bi sorun görünse doktor anlardı ultrasonda bişi yok yaneee..

anladım cvp verdiğin için teşekkürle egunal. İnşallah başkentten hayırlı sonuçlar alırsın. görüşme yaptınmı? indirim var diolardı? hala öylemi acaba?

AMİNNN canım inşallah..telefonda görüştüm ilk randevuda ne istediklerini sordum sadece gidince belli olcak herşey...bi çok bilgiyi sağolsun akasya veriyor zaten kendisi orada hamile kalmıştı..indirimden haberim yok varsa süper olur tabiii..

Egunalimmm Milllstone ekinim ve kızlar siz nasılınız bugün izmirdehava süper güneşli dışarı çıktım ben hafften midem bulanıyor ben kaçıyorum öptüm hepinizi

ben iyiyim kuzum..millstone akşam annesinden döner aramıza katlır,ekinde akşam 8 de uçağa binecek hayırlısıyla...sanada güzel bir pazar diliyorum...kocamanda öpüyorummm

kuzum en son adet tarihini yani SAT ı ve bebişin muhtemel doğum tarihini yazarmısın listeye ekleyecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…