- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
dünkü dr yazıma cevap yazan,bizi kutlayan bütün teyzelerimize teşekkür ediyoruz..biz iyiyiz ve annemizin karnında büyümeye calışıyoruz..hepinizi seviyoruz..ve dua ediyoruz sizinde göbüşünüze bizim gibi bebişler konsun diye...![]()
Ama ben o bıcırıklarıı yiriim yaaaaa..Bize mesajjda yollarlarmışşş.ben hep diyorum zatennn,onlarda dua etsinler bize kardeşş yollasınlarr o güzel alemdenn..
canım gününüz nasıl geçtiii...buluştunmu arkadaşlarınla...ay bi de merak ettim ne gününe girdiniz???
Çok güzel geçti bitanemmm..Kabede meryem suresi okunmuş elmam gelldi..Çok güldümm..Beni düşünüp eşine bunları tembihleyen ablam sağolsunn çook güldürdü beni..Eşi inanmaz elmaları sen götürdün getirdin der diyeee,adamcağızz fotoğraf çekmişş arkada kabe bir poşetin içinde 3 elma
Kıss gün biticek neredeyseee,para günü ama çok az miktarda yaptık çünkü maksadımız sade ve sadece birbirimizi görmekk..Araya parada sıkışınca güsel oldu sadece..Bu arada 2 hafta sonra bendee.Eve dönüncee temizliğe başlıcamm..Bahar temizliğide olurr demiiii..Birde anneme diyorumm martta tedavim olursa belki bebişede hazırlık olurr..
Nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim
ahh ahhh içlenndim geneeee