kızlar bnm uykum geldi çok fena..
görüşmek üzere Allaha emanet olunnnn
tatlı rüyalarrrrr.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bnm uykum geldi çok fena..
kıyamam sana.. duygusal arkadaşım.... ben kendimi senin yerine koyunca bile gözlerim doluyo.... zor iş.. ayrılık..veda...inşallah sonu çok ama çok güzel olucak ailenizin yeni üyesinide alıp dönüceksin yuvana....canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fenaannemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün
en fenasıda eşimle olandı pek duygularını göstermez eşim yani öle ağlamaz falan ama hava alanında beklerken adam beni güldürmek için maymun oldu.ayrılırken sarıl agla agla zor ayrıldık birbirimizden...şimdi geldim kuzenimin evine baş komser çalışıo bu akşam o yüzden beni ewe bıraktı çıktı yalnızım yani..kıyamam oda ben gelcem die ewi temizletmiş falan malum bekar ewi ama beber büyüdük ağbim gibi o yüzden rahatım yanii..zaten çarşamba sabahta teyzem gelcek annesi yani kuzenimin hafta sonuda belki eşim gelcek öle yani sıkılmam heralde.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediom ii ki varsınızz hepinizz..burda koca baskısı yok yanii sabah akşam topikteyimm artık
![]()
senden çok umutluyum inşallah iyi haberle geliceksin yarın....
cnm inşalla ya hastanede yaptırıcam testi ama bigün sonraya veriyolarmış galiba bende idrar test aldım yarın sabah cesaretimi toplaya bilirsem yapıcam böyle lekelenme olupta negatif alan varmı acaba biraz baktım formda genelde hep hamile kalmış arkadaşlar ama bilmiyorum bakalım benim sonucum ne olcak
ii geceler canım..yarın görüşürüz...kızlar bnm uykum geldi çok fena..
yarın işşallah sevinçten bayılırsınkızlar merhaba nasılsınız ben heycandan bayılmak üzereyim:) yarın büyük gün![]()
kızlar ben gdiiyommm kocamın keçiboynuzunu hazırlmama gerek yaa acaba yan etkisi varmı bunun benim kocam keçi gibi olduusafiiiii inattttttttttttt off öptüm hepiciğinizi kendinize iyi bakınız yarın görüşmek üzere
kıyamam sana.. duygusal arkadaşım.... ben kendimi senin yerine koyunca bile gözlerim doluyo.... zor iş.. ayrılık..veda...inşallah sonu çok ama çok güzel olucak ailenizin yeni üyesinide alıp dönüceksin yuvana....
hoşgeldiiinnn cicim![]()
hoşgeldin istanbul'a ekincimmmm
canımmmmmm......
canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fenaannemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün
en fenasıda eşimle olandı pek duygularını göstermez eşim yani öle ağlamaz falan ama hava alanında beklerken adam beni güldürmek için maymun oldu.ayrılırken sarıl agla agla zor ayrıldık birbirimizden...şimdi geldim kuzenimin evine baş komser çalışıo bu akşam o yüzden beni ewe bıraktı çıktı yalnızım yani..kıyamam oda ben gelcem die ewi temizletmiş falan malum bekar ewi ama beber büyüdük ağbim gibi o yüzden rahatım yanii..zaten çarşamba sabahta teyzem gelcek annesi yani kuzenimin hafta sonuda belki eşim gelcek öle yani sıkılmam heralde.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediom ii ki varsınızz hepinizz..burda koca baskısı yok yanii sabah akşam topikteyimm artık
![]()
canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fenaannemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün
![]()
kızlar merhaba nasılsınız ben heycandan bayılmak üzereyim:) yarın büyük gün![]()
valla topiğe sen geldin aynı anda da üzerime doğru kimliği belirlenmiş bir kişi bana doğru geldi laptobumu aldı sizle iletişimimi kopardı...kocam olacak insanın işi varmış hemen vercem geri dedi ama yeni alabildim...daha çok söylencektim kendisi hakkında ama öyle duygusal ve dokunaklı yazmışsın ki bir an yerinize koydum kendimizi ve duygusala yatay geçiş yaptım...kocacın hafta sonu gelir kesin dayanamaz...neler çekiyoruz neler yaşıyoruz...anne olmak için nelerle sınanıyoruz...bugünler de geçer sonu mutlu bitsin yeterki...
kızlaaarrrrr bu ne sessizlik ya hu...
öyle boş boş ekranamı bakıyosunuz![]()
yaa alsın eşin laptobu boşwer yanında yaaduygusalım ya bu ara o yüzden kocalara düşmanlık bitti
herşey anne baba olabilmek için..amin canım işşallah hepimizin sonuu güzel mutlu olsunn.
walla bende ekrana bakıom kimse bişi yazmıo anlamadımm![]()
akasyada kaybolduuuu...millstone saat 1 den sonra geliyo topiğe diğer gececi hatunlarda ortalıkta yok...haftasonu olsada sabit bir kadromuz vardı onlarda firarda...
bizden sonra aktif olan 5 topiği gezdim sadece bir kişi online...demek biz de bi tuhaflık var...herkes ya yatıyor ya başka şeylerle ilgileniyor bizde topikte takılıyoruz...:97::97::97:
buna ağlasammı gülsemmi bilemedim.eniyisi:18:ben her sene bu yıl benim yılım olacak diye başlıyorum bi bakmışım sene bitmiş
bu yıl olur belkiiiii...
demekki oğlun olucak seninnn..... iki ay saonra tedavi.. bi ay sonra sonuç...dokuz ay sonra doğum.. o zaman bi sene sonra kaanın kucağında inşallah.
amanınnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh rabbbiimm güzel allahım inşallahhh yüreğinden geçenleri dilinden parmağına dökülenleri göstersin bana... bal damlattın yüreğimi titrettinn sağıklı bir yavrum olsunda gerisi boşş....
canımm senin kaanın gelsin inş.busene ..benimde kocişimin çok sevdiği zeynep isminde kızım..güldende neistiyosa ondan![]()