o kadar zaman belkedik ve o gün geldi nihayet...valla ben kendim başlıyormuşum gibi heyecanlanıyorum...özelsin benim için:112:
ayy çok şükür yaa..sende benim için özelsinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar zaman belkedik ve o gün geldi nihayet...valla ben kendim başlıyormuşum gibi heyecanlanıyorum...özelsin benim için:112:
slm kızlar nasılsınız
beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun
canlarım herkes bugün üzüntülerini paylaşmışş..biz aslında başkalarının hamile olmasına deil bizim hamile olamamıza ağlıyoruz üzülüyoruz.benimde eşimin kuzeni hamile olduğunu ööğrendi gecen hafta hemen beni aradı nasıl sewinmiş ilk sana söliim istedim dedi çok sewindim onun için ama sonra oturdum ağla ağla mahvoldum.yazada görümcem ewlencek oda abla sen çok zor şeyler yasıon ben korunmucam olsun hemen dio ya olmassa benimde korunmıyayım dio.eğer oda ewlenir evlenmez hamile kalırsa çok sewincem ama duygularıma hakim olamıcam yine..yalnış anlaşılmak çok kötü etraftan ama napalımm bizimde haytta ki sınavımız bu.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız işşallah...
canımsın ama pek kalmam bu saatte biliyosun.. baktım sende gitmişsin dedim çıkayım...
10. günde anlaşalım dicektim ama güldenim benden önce söylemiş.......
kız egunal yoksa banadamı kızıyon sen arada bir gelip kaçıyom diye heee:26:
beni istemiyosan temelli giderim haa tabi sayemde değil bensizde maaşallahınzı var ama ben geldimmi uzun geliyorumm
bak enkısa mesajım...merak etme hamile kalırsam ben söylüycem burayaa saklayamamki hem sizden değilmii![]()
slm kızlar nasılsınız
beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun
canlarım herkes bugün üzüntülerini paylaşmışş..biz aslında başkalarının hamile olmasına deil bizim hamile olamamıza ağlıyoruz üzülüyoruz.benimde eşimin kuzeni hamile olduğunu ööğrendi gecen hafta hemen beni aradı nasıl sewinmiş ilk sana söliim istedim dedi çok sewindim onun için ama sonra oturdum ağla ağla mahvoldum.yazada görümcem ewlencek oda abla sen çok zor şeyler yasıon ben korunmucam olsun hemen dio ya olmassa benimde korunmıyayım dio.eğer oda ewlenir evlenmez hamile kalırsa çok sewincem ama duygularıma hakim olamıcam yine..yalnış anlaşılmak çok kötü etraftan ama napalımm bizimde haytta ki sınavımız bu.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız işşallah...
kızlarrrr... moduma kodunuz.... ama bi gerçek varki acılarımız üzüntülerimiz bizi burda bir araya getirdi.... belki benim evliliğim çok eski değil ama ki oda ayrı acılı ve eleştiriye açık bi süreç heleki benim gibi çok kalabalık bi sülalenin mensubuysan....
ama yaşım 34 oldu benim yaşıtlarımın hatta küçükleriinin boyunca çocuğu var.... ay..ay... bi dünya işim var bugün çabucak toparlanıp bi ucundan başlamalıyım.. ama yazdıklarınız beni mahvetti.....
ayy çok şükür yaa..sende benim için özelsinnayy sende başla hayırlısıyla işşallah güzel sonuçlar alalım
![]()
tehditmi ne demek estağfurullah
benim durumum pek değişmiyor hey aynı güncellikte biara şubattı şimdi mart bakalı marttada ne olur:26:
ama bebişleirmi taşıma izin kağıdım samsuna gelmiş bak bu bi gelişme benimde bölüme yazarsın
başkada yokki saten..çok haklısın kardeşim hem bilgi verme hemde ben niye yokum deee aaa çok sinir valla
kesin doğum topiklerinde buluyon onları tabi işleri bitti vefa çok önemli ya..
emeğe saygı diyorum başkada bişey demiyorum canım
gel gel canım gezeriz tozarız bakarsın ultrasonuma falaninşaallah sonra dersinki bi üye hamiel kalmış yakaladım onii..
kızlarrrr... moduma kodunuz.... ama bi gerçek varki acılarımız üzüntülerimiz bizi burda bir araya getirdi.... belki benim evliliğim çok eski değil ama ki oda ayrı acılı ve eleştiriye açık bi süreç heleki benim gibi çok kalabalık bi sülalenin mensubuysan....
ama yaşım 34 oldu benim yaşıtlarımın hatta küçükleriinin boyunca çocuğu var.... ay..ay... bi dünya işim var bugün çabucak toparlanıp bi ucundan başlamalıyım.. ama yazdıklarınız beni mahvetti.....
tehditmi ne demek estağfurullah
benim durumum pek değişmiyor hey aynı güncellikte biara şubattı şimdi mart bakalı marttada ne olur:26:
ama bebişleirmi taşıma izin kağıdım samsuna gelmiş bak bu bi gelişme benimde bölüme yazarsın
başkada yokki saten..çok haklısın kardeşim hem bilgi verme hemde ben niye yokum deee aaa çok sinir valla
kesin doğum topiklerinde buluyon onları tabi işleri bitti vefa çok önemli ya..
emeğe saygı diyorum başkada bişey demiyorum canım
gel gel canım gezeriz tozarız bakarsın ultrasonuma falaninşaallah sonra dersinki bi üye hamiel kalmış yakaladım onii..
o nasıl laf öyle beeeekelime dağarcığım sayende genişledi
moduma kodunuz...süperr yaaa...pek bi dertliyiz hepimiz arada bi patlama oluyo işteee...benimde işim var ama sular kesikkk yineee
boru patlamışmışmışmış öğleden sonra gelecekmiş o zamana kadar takılayım sonra yemekti temizlikti kopcam yaniiii:
valla yeni tedaviler olacağı içinmi içimde bu kadar umut var bilmiyorum ama bu kez olacak gibi geliyor hem senin kendim için böyle hissediyorum..rabbim yanıltmasın inşallah...
ALLAHIM o nasıl bır kelıme oyle sen bırtanesın yaaa ben de tekrar tekra okudum anlamay calsıyorum yanlısmı okuyorum dıyeeee süpersın cnmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gözün aydın........slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.
Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....
mesaj sayın 2000 küsür olmuş hala alıntıyla cevaplayamıyorsunnn eyyyy cahiillll insannnn
senin durumun gün gün değil ay ay güncelleniyoooo
söyle bakiiimmmm sen hangi topiklerde geziniyonda arada bir buraya geliyonnn...demezsen izini sürer bulurum yetinmem izini sürüp bulduğum topikte hakkında iddalar atarım ortaya rezil ederim seniiii![]()
ama tam anlamıyla öyle oldu... açtım camlarımı hava güzel... kendimi iş yapmaya motive ettim dedim bi bakayım napıyo kızlar... bi okudum.... of ki of.....
slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.
Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....
benim derhal başlamam lazım.. yarın günüm var.. pasta börek işine el atmam gerek.. temizliği saymıyom bile...
ve inşallah bu kez olucak beim oğlum seninde kızın olursa bakarsın dünür oluruz:)))))
slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.
canım cok sevındım yaaaa ne guzel rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsslm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.
bak egunal bikere ben alıntıyla cevaplayabiliyom sadece kendime olan bölüme cevap yazmak istedim fazla silmişim okadar:)
sayfada az yer alayım diye yani..
benmi doğum topiğindeyim ya size haber vermedim yaaasür valla benim bi donmuş topiğim var ilk,onlarla facede grubumuz var sohbet harika ordada..
sonra senle karışılaştık bigün burda çok hamiş oluyodu o ara dedim uğurlu gelri girdim kaldım burda
bide kilo topiğim farkettiysen sçizelgemde silindi oraya girememekten ama oraya dönücem arada giriyomda şu sınavı geçeyim kilo vermeye devam topiksiz olmuyo...saydım bak dahada yokki...
ayy ne reziliğimi gördünkii
buara yani çok zamandır tüm topiklerimi ihmal ediyom üzülme yani sadece sana özel değil canım beni düşünüyosun sen canım![]()