• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar nasılsınız

beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun

iyiyiz kuzum..sizde durumlar aynı galiba...inşallah eşin bu psikolojiden bir an önce çıkar...bu üzüntüyle spermleride etkileyecek...rabbim yardımcınız olsun..

canlarım herkes bugün üzüntülerini paylaşmışş..biz aslında başkalarının hamile olmasına deil bizim hamile olamamıza ağlıyoruz üzülüyoruz.benimde eşimin kuzeni hamile olduğunu ööğrendi gecen hafta hemen beni aradı nasıl sewinmiş ilk sana söliim istedim dedi çok sewindim onun için ama sonra oturdum ağla ağla mahvoldum.yazada görümcem ewlencek oda abla sen çok zor şeyler yasıon ben korunmucam olsun hemen dio ya olmassa benimde korunmıyayım dio.eğer oda ewlenir evlenmez hamile kalırsa çok sewincem ama duygularıma hakim olamıcam yine..yalnış anlaşılmak çok kötü etraftan ama napalımm bizimde haytta ki sınavımız bu.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız işşallah...

yazdıklarına aynen katılıyorum...başkalarının hamileliğine değil kendi hamile kalamayışımıza üzülüyoruz...hep dediğim ve bu ara çok sık tekrarladığım bir cümleyi tekrar ediyorumm...bugünlerde geçecek inşallah...

canımsın ama pek kalmam bu saatte biliyosun.. baktım sende gitmişsin dedim çıkayım...
10. günde anlaşalım dicektim ama güldenim benden önce söylemiş.......

ama ben gitmemiştiiimmmmm...diğer topiklerde misafirlikteydimmmm...:50:

kız egunal yoksa banadamı kızıyon sen arada bir gelip kaçıyom diye heee:26:
beni istemiyosan temelli giderim haa tabi sayemde değil bensizde maaşallahınzı var ama ben geldimmi uzun geliyorumm:27:
bak enkısa mesajım...merak etme hamile kalırsam ben söylüycem burayaa saklayamamki hem sizden değilmii:21:

tehdit mi ediyon sen beniiii....:19::20:
sana kızmıyorum ben çünkü durumunu güncel tutuyorsun benim kızdığım şey listeye bei ekleyin diye bilgi veriyolar bende ekliyorum sonra uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnn bir süre ortalıkta olmuyorlar ya da başka topiklere yazıp bize bilgi vermiyorlar bende listeden çıkarıyorum sonra bi bakmışsın topiğe gelmişler bi de niye listeden çıkardınız diye fırça atıyolar...sen bu guruptan değilsin ve olamazsında...ben taaa samsuna gelir senin durumuna bakar güncellerimmm en kötü ihtimalll:9:

slm kızlar nasılsınız

beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun

ıyıyız kuzum bız sıde artık uzulmeyın esıne en ıyı dekset olacak sensın kuzum rabbım yardımcınız olsun en ıyısını yapmıs esın dınlensın kendıne gelsın cnm

canlarım herkes bugün üzüntülerini paylaşmışş..biz aslında başkalarının hamile olmasına deil bizim hamile olamamıza ağlıyoruz üzülüyoruz.benimde eşimin kuzeni hamile olduğunu ööğrendi gecen hafta hemen beni aradı nasıl sewinmiş ilk sana söliim istedim dedi çok sewindim onun için ama sonra oturdum ağla ağla mahvoldum.yazada görümcem ewlencek oda abla sen çok zor şeyler yasıon ben korunmucam olsun hemen dio ya olmassa benimde korunmıyayım dio.eğer oda ewlenir evlenmez hamile kalırsa çok sewincem ama duygularıma hakim olamıcam yine..yalnış anlaşılmak çok kötü etraftan ama napalımm bizimde haytta ki sınavımız bu.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız işşallah...

amın canım benım amınnnn

kızlarrrr... moduma kodunuz.... ama bi gerçek varki acılarımız üzüntülerimiz bizi burda bir araya getirdi.... belki benim evliliğim çok eski değil ama ki oda ayrı acılı ve eleştiriye açık bi süreç heleki benim gibi çok kalabalık bi sülalenin mensubuysan....
ama yaşım 34 oldu benim yaşıtlarımın hatta küçükleriinin boyunca çocuğu var.... ay..ay... bi dünya işim var bugün çabucak toparlanıp bi ucundan başlamalıyım.. ama yazdıklarınız beni mahvetti.....

o nasıl laf öyle beeee:60::60::60::60: kelime dağarcığım sayende genişledi:60: moduma kodunuz...süperr yaaa...pek bi dertliyiz hepimiz arada bi patlama oluyo işteee...benimde işim var ama sular kesikkk yineee:9: boru patlamışmışmışmış öğleden sonra gelecekmiş o zamana kadar takılayım sonra yemekti temizlikti kopcam yaniiii:

ayy çok şükür yaa..sende benim için özelsinn:34:ayy sende başla hayırlısıyla işşallah güzel sonuçlar alalım:16:

valla yeni tedaviler olacağı içinmi içimde bu kadar umut var bilmiyorum ama bu kez olacak gibi geliyor hem senin kendim için böyle hissediyorum..rabbim yanıltmasın inşallah...

tehditmi ne demek estağfurullah:20::1:
benim durumum pek değişmiyor hey aynı güncellikte biara şubattı şimdi mart bakalı marttada ne olur:26:
ama bebişleirmi taşıma izin kağıdım samsuna gelmiş bak bu bi gelişme benimde bölüme yazarsın:9:
başkada yokki saten..çok haklısın kardeşim hem bilgi verme hemde ben niye yokum deee aaa çok sinir valla:47:
kesin doğum topiklerinde buluyon onları tabi işleri bitti vefa çok önemli ya..
emeğe saygı diyorum başkada bişey demiyorum canım
gel gel canım gezeriz tozarız bakarsın ultrasonuma falan:emir_bebek:inşaallah sonra dersinki bi üye hamiel kalmış yakaladım onii..

Son düzenleme:
kızlarrrr... moduma kodunuz.... ama bi gerçek varki acılarımız üzüntülerimiz bizi burda bir araya getirdi.... belki benim evliliğim çok eski değil ama ki oda ayrı acılı ve eleştiriye açık bi süreç heleki benim gibi çok kalabalık bi sülalenin mensubuysan....
ama yaşım 34 oldu benim yaşıtlarımın hatta küçükleriinin boyunca çocuğu var.... ay..ay... bi dünya işim var bugün çabucak toparlanıp bi ucundan başlamalıyım.. ama yazdıklarınız beni mahvetti.....

:9::9::9::9::9: ALLAHIM o nasıl bır kelıme oyle sen bırtanesın yaaa ben de tekrar tekra okudum anlamay calsıyorum yanlısmı okuyorum dıyeeee süpersın cnmmm :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

tehditmi ne demek estağfurullah:20::1:
benim durumum pek değişmiyor hey aynı güncellikte biara şubattı şimdi mart bakalı marttada ne olur:26:
ama bebişleirmi taşıma izin kağıdım samsuna gelmiş bak bu bi gelişme benimde bölüme yazarsın:9:
başkada yokki saten..çok haklısın kardeşim hem bilgi verme hemde ben niye yokum deee aaa çok sinir valla:47:
kesin doğum topiklerinde buluyon onları tabi işleri bitti vefa çok önemli ya..
emeğe saygı diyorum başkada bişey demiyorum canım
gel gel canım gezeriz tozarız bakarsın ultrasonuma falan:emir_bebek:inşaallah sonra dersinki bi üye hamiel kalmış yakaladım onii..

mesaj sayın 2000 küsür olmuş hala alıntıyla cevaplayamıyorsunnn eyyyy cahiillll insannnn:9:
senin durumun gün gün değil ay ay güncelleniyoooo:1:
söyle bakiiimmmm sen hangi topiklerde geziniyonda arada bir buraya geliyonnn...demezsen izini sürer bulurum yetinmem izini sürüp bulduğum topikte hakkında iddalar atarım ortaya rezil ederim seniiii:4::9:

o nasıl laf öyle beeee:60::60::60::60: kelime dağarcığım sayende genişledi:60: moduma kodunuz...süperr yaaa...pek bi dertliyiz hepimiz arada bi patlama oluyo işteee...benimde işim var ama sular kesikkk yineee:9: boru patlamışmışmışmış öğleden sonra gelecekmiş o zamana kadar takılayım sonra yemekti temizlikti kopcam yaniiii:

valla yeni tedaviler olacağı içinmi içimde bu kadar umut var bilmiyorum ama bu kez olacak gibi geliyor hem senin kendim için böyle hissediyorum..rabbim yanıltmasın inşallah...

benim derhal başlamam lazım.. yarın günüm var.. pasta börek işine el atmam gerek.. temizliği saymıyom bile...
ve inşallah bu kez olucak beim oğlum seninde kızın olursa bakarsın dünür oluruz:)))))

slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.

Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....

:9::9::9::9::9: ALLAHIM o nasıl bır kelıme oyle sen bırtanesın yaaa ben de tekrar tekra okudum anlamay calsıyorum yanlısmı okuyorum dıyeeee süpersın cnmmm :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

ama tam anlamıyla öyle oldu... açtım camlarımı hava güzel... kendimi iş yapmaya motive ettim dedim bi bakayım napıyo kızlar... bi okudum.... of ki of.....

slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.

Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....
gözün aydın........:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

mesaj sayın 2000 küsür olmuş hala alıntıyla cevaplayamıyorsunnn eyyyy cahiillll insannnn:9:
senin durumun gün gün değil ay ay güncelleniyoooo:1:
söyle bakiiimmmm sen hangi topiklerde geziniyonda arada bir buraya geliyonnn...demezsen izini sürer bulurum yetinmem izini sürüp bulduğum topikte hakkında iddalar atarım ortaya rezil ederim seniiii:4::9:

bak egunal bikere ben alıntıyla cevaplayabiliyom sadece kendime olan bölüme cevap yazmak istedim fazla silmişim okadar:)
sayfada az yer alayım diye yani..
benmi doğum topiğindeyim ya size haber vermedim yaaa:9:sür valla benim bi donmuş topiğim var ilk,onlarla facede grubumuz var sohbet harika ordada..
sonra senle karışılaştık bigün burda çok hamiş oluyodu o ara dedim uğurlu gelri girdim kaldım burda:ssz::1:
bide kilo topiğim farkettiysen sçizelgemde silindi oraya girememekten ama oraya dönücem arada giriyomda şu sınavı geçeyim kilo vermeye devam topiksiz olmuyo...saydım bak dahada yokki...:27:
ayy ne reziliğimi gördünkii:30:
buara yani çok zamandır tüm topiklerimi ihmal ediyom üzülme yani sadece sana özel değil canım beni düşünüyosun sen canım:16:

ama tam anlamıyla öyle oldu... açtım camlarımı hava güzel... kendimi iş yapmaya motive ettim dedim bi bakayım napıyo kızlar... bi okudum.... of ki of.....

evet yaaaa bugun oyle oldu aslında tam guzel haberle karsılastık gene psıkopata bagladık canım yaaa ama sen benı cok guldurdun rabbımde senı guldursun kuzum evet bugun havanın masallahı var ekının sansına guzel bugunnn....
kolay gelsın hayatım aman dıkkat et hava guzel dıyede usutme kendını....

canım cok sevındım yaaaa ne guzel rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns :nazar::nazar::nazar::nazar:

benim derhal başlamam lazım.. yarın günüm var.. pasta börek işine el atmam gerek.. temizliği saymıyom bile...
ve inşallah bu kez olucak beim oğlum seninde kızın olursa bakarsın dünür oluruz:)))))

kolay gelsin sana kuzum...ay ben hamile kaldım bi de kızım olcak ve senle dünür olcaz süperrr bi hayalll rabbimmm gerçek eylesin inşallah...beşik kertmesi yaparız diyon yaniiii:26:

MAŞALLAH canım gözün aydın...birden fazla güzel haberle geldin...hem kanama alanı yok olmuş hem bebişinin kalp atışını duymuşsun...nazar değmesinnnn:nazar::emir_bebek::nazar:

canım cok sevındım yaaaa ne guzel rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns :nazar::nazar::nazar::nazar:

7 hafta 4günlük anniş yinede dikkatli ol kanama alanı yok diye işlere girişme...
akasyacım sende bak bu bebişler dahda kıymetli yorma kendini çok...
neyse ben kaçayım bikaç ay sonra gelriiz ay güncellenmemde:1:bak işte takıldımmı böyel oluyo saatleirm gitti egunal buara saatle rkıymetli benim için..sizi seviyom ama napıyım :21:
son söz"bugünlerde geçicek"inşaallah üstad egunun dediği gibi bende bunu kullanıcam telif hakkı almazsa tabiii:27:
743.te kaldım not edeyim de bakarım devamınaaa:)))

Son düzenleme:

gözün aydınn canımm maşşallah bebişine:nazar::nazar:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: deli kızzzzz:))))

kızzzzzzzz ben napayım bende 33 oldum 79 doğumluyummmmmm ühühüühühüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

benim moduma daha fazla konmuş durumda .......açmışım müziğimi halilimi bi isyan çalıyom bide şebnem ferahtan hoşçakal çalışıyom....
o şarkının ilk cümlesi beni çok yaralıyo ........
SENİ ARARKEN KENDİMİ KAYBETMEKTEN YORULDUM.................diyoya işte ozaman salıyom yaşlarımı :)

bak egunal bikere ben alıntıyla cevaplayabiliyom sadece kendime olan bölüme cevap yazmak istedim fazla silmişim okadar:)
sayfada az yer alayım diye yani..
benmi doğum topiğindeyim ya size haber vermedim yaaa:9:sür valla benim bi donmuş topiğim var ilk,onlarla facede grubumuz var sohbet harika ordada..
sonra senle karışılaştık bigün burda çok hamiş oluyodu o ara dedim uğurlu gelri girdim kaldım burda:ssz::1:
bide kilo topiğim farkettiysen sçizelgemde silindi oraya girememekten ama oraya dönücem arada giriyomda şu sınavı geçeyim kilo vermeye devam topiksiz olmuyo...saydım bak dahada yokki...:27:
ayy ne reziliğimi gördünkii:30:
buara yani çok zamandır tüm topiklerimi ihmal ediyom üzülme yani sadece sana özel değil canım beni düşünüyosun sen canım:16:

evet cevaplayabiliyormuşsun gördümmmm:53::53::53:
alıntılı son mesajın kapak oldu bana:9:
sen bu topiklerin açık adresini yaz bakiiimmmm...
belki uğrarım :10:
sen beni diğer topiklerle bir mi tutuyon işte şimdi fena duvara tosladınnnn küstüüümmmm:19::19::19::63:

Back
X