- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
afiyet olsun cnm gözun aydın test sonuçların için
Sağollll canımın içiiiii...
bak kızdım kendime şimdi nerden yazdım ben o mesajı...yok kuzum ben kendime bakım olsun diye miss koktum kimseye koklatmayacam kendimi...içlenme hemennn...
ay bu hatunlar ciddi ciddi buluşma planları yapıyolaaaarrr...ne güzel valla buluşun bi de fotonuzu çekin face se koyun tamammı...bi de buluşunca beraber beni arayın...uzaktada olsam telefonla yetişirim sizeee
yemekten sonra gelemezsin sen kaçtıııııı diyecem işteeee banane banane banane...siz elma yiyeceksiniz bu gece bilmiyommu ben![]()
Buluşucazz tabiii..Telefonlada sana canlı yayın yapıcamm hemide...
evet bunar bulşma planı yapıyr ama ben izmrdeym halen ekin kardeşn canı sıkılmıştr şimdi gezdirsin millstone onu buarada ben millstone başka topikte gördümmgerçi 30 dk önce yazmış sen şimdi misss bebek gibi olmşsundur saatler olsun cnmm
belki sende dek getirip istanbula gidersin diye dediydim...
evet canım bende hatunun başka topiklerde takıldığını gördüm...kaçmaz bilirsin...çok pis iz sürerim
sen nasılsın bugün???
anaaaaaaaaaammm bunlarr beniii röntgenlemişlerr.Napıyimm yaa engin tecrübelerimden faydalansınn herkezz dimi amaaa..
Canım sonucların iyi cıkmış sanırım coook sevindim,hadi hayırlısı,gülden le martta catıya cıkıp bebelerinizi alıp gelin:))şaka bi yana mart size ugurlu gelsin inş.akupunktur işe yaradı demekki ne güzel..öptüm seni,elmaları besmeleyle yiyin bakalım,şifa olsun inş.:))![]()
Çok sağolll dattluuuuuuuuummmm..Evet 46 XX im yaneeeeeeeeeeeee...
merhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim
Hoşgeldin sefa getirdin canımmm..Kist ameliyatlarından sonra genelde rezerv azlığı sık rastlanan birşeyy..Ama bir çok kişi var hamile kalann..İnş iyi bir doktor ve tedavi ile herşey yoluna girecektir.
elmanı yedin miii???![]()
Elma yalan oldu desemm inanırmısınız