• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

afiyet olsun cnm gözun aydın test sonuçların için

Sağollll canımın içiiiii...

bak kızdım kendime şimdi nerden yazdım ben o mesajı...yok kuzum ben kendime bakım olsun diye miss koktum kimseye koklatmayacam kendimi...içlenme hemennn...

ay bu hatunlar ciddi ciddi buluşma planları yapıyolaaaarrr...ne güzel valla buluşun bi de fotonuzu çekin face se koyun tamammı...bi de buluşunca beraber beni arayın...uzaktada olsam telefonla yetişirim sizeee:9:

yemekten sonra gelemezsin sen kaçtıııııı diyecem işteeee banane banane banane...siz elma yiyeceksiniz bu gece bilmiyommu ben:17:

Buluşucazz tabiii..Telefonlada sana canlı yayın yapıcamm hemide...

evet bunar bulşma planı yapıyr ama ben izmrdeym halen ekin kardeşn canı sıkılmıştr şimdi gezdirsin millstone onu buarada ben millstone başka topikte gördümm:9::9:gerçi 30 dk önce yazmış sen şimdi misss bebek gibi olmşsundur saatler olsun cnmm

belki sende dek getirip istanbula gidersin diye dediydim...
evet canım bende hatunun başka topiklerde takıldığını gördüm...kaçmaz bilirsin...çok pis iz sürerim:4:
sen nasılsın bugün???

anaaaaaaaaaammm bunlarr beniii röntgenlemişlerr.Napıyimm yaa engin tecrübelerimden faydalansınn herkezz dimi amaaa..

Canım sonucların iyi cıkmış sanırım coook sevindim,hadi hayırlısı,gülden le martta catıya cıkıp bebelerinizi alıp gelin:))şaka bi yana mart size ugurlu gelsin inş.akupunktur işe yaradı demekki ne güzel..öptüm seni,elmaları besmeleyle yiyin bakalım,şifa olsun inş.:)):34:

Çok sağolll dattluuuuuuuuummmm..Evet 46 XX im yaneeeeeeeeeeeee...

merhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim

Hoşgeldin sefa getirdin canımmm..Kist ameliyatlarından sonra genelde rezerv azlığı sık rastlanan birşeyy..Ama bir çok kişi var hamile kalann..İnş iyi bir doktor ve tedavi ile herşey yoluna girecektir.

elmanı yedin miii???:9::9::9::9:

Elma yalan oldu desemm inanırmısınız:9:
:9::9::9::9: Hatta şimdi bu konunun bir kaç kez geççtiğini görüncee banyoda traş olmaya çalışan eşime seslenndimm.Beni tümmm sanal aleme rezil ettin bakk diyeeeee:4: Ne bileyim yaa yemekti falan derkenn ben hımmm hummmm olmadı işteee..Yarına kalldıı..Dedimm çürürsee öyledee yiyecez artık napalımm..Elma taaa oralardan gelldi biz 3 gündür yicez halenn..:ssz:

canım 2 senelik evliyim 24 yasındayım bbizim işler biraz karışık evlendik ilk 1 sene ilşkiye gremedik olmadı neler çektim ben yaa of off benden kaynaklı bişeydi daha sonra herşey yoluna girdi ama bebek olmuyodu dedim zamanla olur ben doktora gittim bisorun yok 1 sene bekleyin dedi bizde bekledik nerden bilicektik eşimde sorun oldugunu napalım kısmet böyleymiş.....ben istanbuldayım ama ankaradada kalıyorum ara sıra...

canım evlendiğinimizde bizde 1-2 ilişkiye giremedik benden kaynaklıydı sonra o oldu 1 sene korunduk sanki hemen bebiş olacakmış gibi hala beklemedeyiz bakalım ne olcak

hoşbulduk millstone.yumurta rezervime baktı timur hoca gayet iyi dedi ama kesin bişey diyebilmek için bir çok test istedi başım belada bu kistlerle vallahi

Elma yalan oldu desemm inanırmısınız:9:
:9::9::9::9: Hatta şimdi bu konunun bir kaç kez geççtiğini görüncee banyoda traş olmaya çalışan eşime seslenndimm.Beni tümmm sanal aleme rezil ettin bakk diyeeeee:4: Ne bileyim yaa yemekti falan derkenn ben hımmm hummmm olmadı işteee..Yarına kalldıı..Dedimm çürürsee öyledee yiyecez artık napalımm..Elma taaa oralardan gelldi biz 3 gündür yicez halenn..:ssz:

aaa ama elma nerelereden gelmiş sizin yaptığınıza bak.daha doğrusu yapamadığınıza bak:60::60:walla elmayı egunal yedi galiba ortalıkta yokk:60::60::60:

aaa ama elma nerelereden gelmiş sizin yaptığınıza bak.daha doğrusu yapamadığınıza bak:60::60:walla elmayı egunal yedi galiba ortalıkta yokk:60::60::60:

Bencedeeee vallaaa o kesinn yediiii..Afferimm O naaaaaa...Ben bugün ordan oraya çok yoruldumm hemmm..Gelldim çamaşırrdı evvdii..Ayy ne biliyimm beynim hazırlanmadı gene..Sevgili kocişiminde saat 23,00 de aklına gelldiii.Aaaaaaaaaaaa elmayı yicektik biz hani dediii.bendee yok sanaaaa dedimm bugün git yarın gel dedimm napıyimmm:24:

slm kızlar bgn julietta dan haber alan var mı transfer için haber bekliyodu acaba oldumu bgn hiç görünmemiş, bnde merak ettim

hoşbulduk millstone.yumurta rezervime baktı timur hoca gayet iyi dedi ama kesin bişey diyebilmek için bir çok test istedi başım belada bu kistlerle vallahi

Adetin 3. günü hormon testlerin ve amh bakıldımı canımm..İnş düzelir hepsi bitanemmm..Sabır ve dua ile..

selam kızlar bu ara bayağı yoğunum giremiyorum bugün doktora gittim artık haşimota troidim olduğu kesinleti ama tsh normal çıkıyo bugün parathormon bakıldı o 92 çıktı bunun ne olduğunu bilen varmı

Bencedeeee vallaaa o kesinn yediiii..Afferimm O naaaaaa...Ben bugün ordan oraya çok yoruldumm hemmm..Gelldim çamaşırrdı evvdii..Ayy ne biliyimm beynim hazırlanmadı gene..Sevgili kocişiminde saat 23,00 de aklına gelldiii.Aaaaaaaaaaaa elmayı yicektik biz hani dediii.bendee yok sanaaaa dedimm bugün git yarın gel dedimm napıyimmm:24:

:60:60:yani sen yok sana yok sana dedin:60:60:bozulmasın elma ama yazık nerelerdden gelmiş walla...ya nerde bu egunall yaa merak ettim walla:18:

geldimmmm:10::10::10::10:
ne bu elma meselesi bi okuyum hemen hakkımdaki iddialara cevap vermezsem ayıp olur:9:

elmamı yedim geldim:39::39::39: ay o tostumu yedim geldim değilmiydiiii:9:elmasını yiyemeyenlerin çenesine vurmuş amaaaaa:99::99::99:

ah kuzum vah kuzum demek elma yalan oldu olsun çürük çürük yersiniz napalım:9:

:60:60:yani sen yok sana yok sana dedin:60:60:bozulmasın elma ama yazık nerelerdden gelmiş walla...ya nerde bu egunall yaa merak ettim walla:18:

geldim kuzum geldim...elma armut ne varsa meyve tabağı yaptım yedim geldimmmm:60:

elmamı yedim geldim:39::39::39: ay o tostumu yedim geldim değilmiydiiii:9:elmasını yiyemeyenlerin çenesine vurmuş amaaaaa:99::99::99:

geldim kuzum geldim...elma armut ne varsa meyve tabağı yaptım yedim geldimmmm:60:

Bakk sennnnnnnnn mesajj yazmakla meşgulmüş hatunnnn bizee..Demek meyve tabağıııı sevvdimmmm bunuuu:32:
:32::32:

yiyen war yiyemeyen varrr:60:60:60:bakk gülmekten yas geldi gözlerimdennnnn yaaa:1::1:

Ben burdayımda ekincimm güldeninn laptopa sabotajj var gibime geliyorrr..Bir anda koptuu gittiiii....Anlamadımmm:52:
:53:

Bakk sennnnnnnnn mesajj yazmakla meşgulmüş hatunnnn bizee..Demek meyve tabağıııı sevvdimmmm bunuuu:32:

yaaaa hayy sizz çok yaşayınnn pek bi ii geldi bu elma konusu bana:9::9:

Hahhayyyy benim yiyemediğim elmayıııı hanii diyoruzz senn yedinn galibaaaaaaaaa..Bize neyyseeeeee:1:
:1:

yaa nereye kaçtınız siz ikinizz?

canım arkadaşlarım elma geçmişi çok eski tarihlere dayanan ademle havvadan kalan mübarek bir meyvedir...tıp literatüründe gün aşırı yenmesi üreme çağına gelmiş anne baba olmak isteyen çiftlere önerilir...egunal dan faydalı bilgiler ya da geyikler:9:

canım arkadaşlarım elma geçmişi çok eski tarihlere dayanan ademle havvadan kalan mübarek bir meyvedir...tıp literatüründe gün aşırı yenmesi üreme çağına gelmiş anne baba olmak isteyen çiftlere önerilir...egunal dan faydalı bilgiler ya da geyikler:9:

walla doğru ama rahimi güçlendiriomuş elma ve siyah çekirdekli kuru üzüm..konu ciddiyete doğru kayıyorr:1:

Back
X