• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ikiye katlama durumuna göre yaparsak hesabı dün ki değerin 2500 lerde oluyor ama belli birgünden sonra değer hızlı artabiliyor bu civarda değilde daha yüksekte çıkabilir değerin...zaten kese oluşmuştur gittiğinde kalp atışını bile görebilirsin...

gülden sen benım dr 'um olurmusn ? arkadas piskoljık olarak bıle ucuyorum :) senle konuusnca piskıyatrı bıle benı bukadar mutlu etmemstı :)

ALLAH bize yeter .O ne güzel vekildir.
Ne güzel dost ve ne güzel yardımcıdır.
Bizi bağışlamanı diliyoruz.
Ey Rabbimiz! Dönüş yalnız sanadır.
ALLAH’ım! Ey Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle!
Şüphesiz sen her şeyi hakkıyla işiten, her şeyi hakkıyla bilensin.
Hayırlı Sabahlar....Hayırlı Cumalar Olsun İnşALLAH... ♥ ♥ ♥ :16::16::16:

gülden sen benım dr 'um olurmusn ? arkadas piskoljık olarak bıle ucuyorum :) senle konuusnca piskıyatrı bıle benı bukadar mutlu etmemstı :)

o candır öyledir ...
ne zor günlerimde bana yoldaş oldu arkdaşım...
mübarek gün onada dua edelim kısa zamanda anne olsun inşallah canım arkdaşımm:16::16:

Son düzenleme:
olumsuzu yasamaktan görmekten yıldır artık korkuyorum bide

bende senın gıbıydım hatrlarsan hiç tık yoktu !!! yanı belırtı tesı gordum salak salak bakıyorum dr :49: dıyor o test beım değil karsmıstr bıdaha yapalım dedım :) hatta burdada sordum herkez hamlısen hatta değerın cok ıyı dedı ben gene ınanmadım hata hala rüyadayım :1: mucıze oğle bırseymıs kı hiç ummdagın ve herseyın bıttığı tukendği anda gelırmıs bu bır gercek

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün bi okuluma uğrucam çok özledim çocuklarımı evde durmaktan sıkıldım dün akşamda arkadaşımın kına gecesi vardı ona gittim ama düğüne gidemicem galiba çünkü araba kapıya kadar gitmiyo orda yürümem lazım yürümek yasaklandı doktortarafından:50:dün düğünde orkestra çaldıkça benimki içerde kudurdu galiba çok ağrı yaptı sesi sevmiyo bizimki ultrason cihazında bile elini kulağına kapatıyo doktora sordum neden böyle yapıyo diye ultrason ses dalgaları gönderiyomuş ondan kapatıyo diyo tabi çocuk haklı devamlı evde ses duymuyoki hiç ah raporlu olmıcaktım okulda çocuklarla büyücekti o zaman alışık olurdu onlarla oynardı karnımın içinde:52:

ALLAH bize yeter .O ne güzel vekildir.
Ne güzel dost ve ne güzel yardımcıdır.
Bizi bağışlamanı diliyoruz.
Ey Rabbimiz! Dönüş yalnız sanadır.
ALLAH’ım! Ey Rabbimiz! Dualarımızı kabul eyle!
Şüphesiz sen her şeyi hakkıyla işiten, her şeyi hakkıyla bilensin.
Hayırlı Sabahlar....Hayırlı Cumalar Olsun İnşALLAH... ♥ ♥ ♥ :16::16::16:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ayşegülüm ben de görmek istiyorum bebeğinin odasını ama sanırım face bıraktın benim face im yokki burayada bıraksan olmazmı

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün bi okuluma uğrucam çok özledim çocuklarımı evde durmaktan sıkıldım dün akşamda arkadaşımın kına gecesi vardı ona gittim ama düğüne gidemicem galiba çünkü araba kapıya kadar gitmiyo orda yürümem lazım yürümek yasaklandı doktortarafından:50:dün düğünde orkestra çaldıkça benimki içerde kudurdu galiba çok ağrı yaptı sesi sevmiyo bizimki ultrason cihazında bile elini kulağına kapatıyo doktora sordum neden böyle yapıyo diye ultrason ses dalgaları gönderiyomuş ondan kapatıyo diyo tabi çocuk haklı devamlı evde ses duymuyoki hiç ah raporlu olmıcaktım okulda çocuklarla büyücekti o zaman alışık olurdu onlarla oynardı karnımın içinde:52:

kıyamam yaaa elini kulağına götürüyo ha yerim men onu yaaaaa

demekki çok uysal sessiz bi bebek olacak:emir_bebek::nazar:

kızlaaarr günaydın hepinize ne var ne yok bakalım...

Ayşegülcüm canım ne güzel olmus öyle odanız güle güle kullan inşallah...

güldencim coookkk geçmiş olsun...

derincim valla şimdiden akıllı seninki...
ama var yaa doğunca ufacık sesede uyanırsan yandın canım o yüzden şimdiden depola uykularını:34:

Bende onu düşünüyorum doğunca ufacık sese uyanırsa yandımda ne yandım :52: kızlar hep
Nizi öpüyorum ben çıkıyorum çocuklarım aradı ne zaman gelceksiniz diye daha fazla bekletmeyim:49:

Kızlar odamız bitti :16:

canım Allahım agız tadıyla saglıklı gunlerde buyutmeyı nasip etsin inşallah, bayıldım odaya.. üzerinde desen olan dolaplara felan karşıyım sevmıyorum sonradan kullanması zor olur dıye ama buna resmen bayıldım cok sade ve cıcı olmus odası guşe gule kullansın paralsın :1::1::1:

Eki Görüntüle 719386 slm günaydın herkese :3:kocasınınkuzusu :27:sanada kocaman günaydın :31:ne güzel olmuş böyle :40:nasıl geçiyor bebişle günler pıtpıt ne zmandı tız:6:

:54: canımm tesekur ederım ama kımse benı tanımıyor bole ne soran ve ne arayan.. herkes alıstı FERİDE ye kımse bamadı yuzume sımdı :( pısman oldum degıstırdıgıme bende ama iş işten gectı artık bı hakkım vardı onuda boyle kullandım.. Neyse yavastan tanırlar yıne belki..
Bu arada her gecen gun mıde bulantım bırazdaha fazlalasıyor.. ogurmeler arttı.. pıtpıtlarımız yarın kısmetse inşallah duyarız da bı rahat nefes alırız bızdee.. Ama rabbim sabrını veriyor ben normalde duramazdım çatlardım böle şeylerde ama sakinim ve bekliyorum :34:

Gunaydin kizlar annecim geldi cok.mutluyum hepiniz icin cook.mutlu bir gun olsun cumamiz mubarek dualarimiz kabul olsun..

ayşegülüm ben de görmek istiyorum bebeğinin odasını ama sanırım face bıraktın benim face im yokki burayada bıraksan olmazmı

Saracım burda paylaştım kuzum bi kaç sayfa önde tatlım face koymadım face te bebişler ilgili bişey paylaşmıyorum canım ben çoğu insanın hamiş olduğumdan haberi yoktur face te
Fatoşgül Nafi'ye sağolun canlar güzel oldu daha güzelleri sizin bebişlerinize olsun çok güzel telaşlar
Kocasınınkuzusu tatlım bende hep düz beyaz istedim ama çok araştırdık kendinize göre değil bebeğe göre oda yapın dediler renkli görseller kullanın dedi psikolog arkadaşımız o yüzden bizden böle cıvıl cıvıl bi oda yaptık herşeyi babası seçti diyebilirim ben sadece diyodum o bunları beğendi şimdi diyorum iyikide beyaz sade yapmamışım tam bebiş odası oldu

Kızlar odamız bitti :16:

Cnmmm cok güzel tabbim huzur ile kullanmayı nasip etsin dönencesi bile hazır :9: ne kadar da kiymetli bizim bebeler bu donence chicco galiba ona benzettim eger degistirebilirsen fisherprice tavsiye ederim abimde var bumodelden bnm kizinki sesli ninni okuyr ve ayilar cok bebegi oyaliyor bnm yigen geldimi kiziimin yataktan cikmiyor rabbim herkese nasip etsin insallhhh

selamm kızlar:)) nasılız bakalım cumamız hayırlı olsun..dualrımız kabul enkısa zamanda da göbüşlerimiz dolsun inş

canlar benim adetimin üzerinden 12 gün geçti ve ben test yapmadım pko oldugu için gecikmiştir diye bide test yapmamamın diğer nedeni..
küçük bi ilçede oturuyoruz merkezede fazla gidemiyorum artık buralardan test almaya utanıyorum..:14:
siz hiç netten test aldınızmı ben artık öyle almaya karar verdim ama netten hiç bişey almadım be:14: o yüzden nasıl oluyo filan hiç bilmiyorum:50:
yardımcı olabilecek varmı???

Back
X