Tüp Bebek Günlüğümüz !

kel osman mı

git tızım eğlen stres at gel bizede anlat

yeni daktırın kel osmanmı olcek yani
yarın için başka planlarımız vardı aslında anneciğimle bilet işi olunca fikrimiz değişmişti sonra baktım hatun konser verecekleri beğenmemiş gitmesekte olur gel alışverişe gidelim daha iyi olur dedi

heeee kel osman olcek gibi diğerleri sırma saçlıydıda noldu buda kel olsun ama bebeğime kavuştursun meni

alışverişde iyi fikir hemde çok iyi fikir ne zaman canım sıkılsa alışverişe çıkınca rahatlıyorum

Son düzenleme:

aynen valla adama gergin kızgın olayım maddi konuda beni memnun etsin pamuk gibi oluveriyorum
paranın açamayacağı kapı yok evliliğimizde

harika bir şey bu... zaten bu sayfalara kolay gelinmez. inşallah başta konu sahibi olarak sen ve diğer arkadaşlar ve de ben çocuklarımızı kucağımıza alırız.

ben seve seve okurum. benim de adetim başladı bugun (hamdolsun). bir hafta beklemek süper oldu bu açıdan.

tabiki ben biraz yoğunum bu ara ama

BU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ 2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI

BU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ 2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI
hep birlikte nice sağlıklı güzel mutlu anlar yaşayın yetercim..Rabbimde hediyesini size göndersin bu sene ve hep birlikte olun canım

inşallah canım herkesi gebe bırakcaz bu topikte er ya da geç olcak inat ettik bi kere
adetin bitince katılırsın kuzucum anlaştık:13:

cansınnn cannnnnnnnn
Rabbim bizim hakkımızda düşündüğün iyiliklerin 100000000000000000000000000000000000000 katını nasip etsin sana inşallah

Rabbim birlikte bir ömür ağız tadınızı bozmadan sağlıkla geçecek bir ömür nasip etsin...
Ve en az 3 kişi olmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…