kel osman mı
git tızım eğlen stres at gel bizede anlat
yeni daktırın kel osmanmı olcek yani
yarın için başka planlarımız vardı aslında anneciğimle bilet işi olunca fikrimiz değişmişti sonra baktım hatun konser verecekleri beğenmemiş gitmesekte olur gel alışverişe gidelim daha iyi olur dedi
heeee kel osman olcek gibi diğerleri sırma saçlıydıda noldu buda kel olsun ama bebeğime kavuştursun meni
alışverişde iyi fikir hemde çok iyi fikir ne zaman canım sıkılsa alışverişe çıkınca rahatlıyorum
hoşgeldin tatlım hemde ne samimiyiz bir çoğumuz özel hayatta görüşüyoruz en kötü ihtimal telefonla görüşüyoruz bir sürü gebemiz ve doğanlarımız oldu hatta bebeklerimizin ilk yaşlarını kutluyoruz yetmedi annelerimiz ikincileri düşünmeye başladılar e tabii hala bir tane bile doğuramamışlar var içimizde ben gibi mesela
dua listesine adını ekledim ve listeye bakarsan okuma şeklimizi görürsün canım..
bir hafta daha duyuru halinde kalsın sayımızı artıralım öyle başlayalım diyorum..
bu ara kızlar yok ortalıkta topik kalabalıklaşsın az bişi...
sonra kim hangi gün okuyacak listenin son halini verecem
ahhh kuzum yaa yakında zaten aynen o koydugun smiley gibi olcanSel millet gecenin bir yarısındanUyku nerede bilmem yine ben terasta oturuyorum..
ahhh kuzum yaa yakında zaten aynen o koydugun smiley gibi olcan
eklenmek isteyenler yazsın lütfen
Listedeki isimlerden okumak isteyenler sırasıyla hergün biri olmak şartıyla listedeki isimleri sayarak seher vakti bir meryem suresi okuyacaklar...listeye her giren okumak durumunda değildir dua dan bende nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyorsanızda isminizi yazdırın lütfen...okumak şart değil...
[table="class: Grid, width: 0"]
[tr]
[td]egunal[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benancan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikramaya[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sara_28[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kdr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundaonr[/td]
[/tr]
[tr]
[td]millstone[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nfy_9185[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bliss73[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
annem yan çizdi sen istersen gidelim vs.. Deyince bana e sen istemiyorsunda benim içinmi geliyon dedim heeee dedi programı beğenmemiş hatun
kel osman mı
Git tızım eğlen stres at gel bizede anlat
BU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI
hep birlikte nice sağlıklı güzel mutlu anlar yaşayın yetercim..Rabbimde hediyesini size göndersin bu sene ve hep birlikte olun canımBU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI
harika bir şey bu... zaten bu sayfalara kolay gelinmez.inşallah başta konu sahibi olarak sen ve diğer arkadaşlar ve de ben çocuklarımızı kucağımıza alırız.
ben seve seve okurum. benim de adetim başladı bugun (hamdolsun). bir hafta beklemek süper oldu bu açıdan.
inşallah bir gün rabbim nasip eder cümlemize....
hep birlikte nice sağlıklı güzel mutlu anlar yaşayın yetercim..rabbimde hediyesini size göndersin bu sene ve hep birlikte olun canım
cansınnn cannnnnnnnnEki Görüntüle 806430 Eki Görüntüle 806429 Eki Görüntüle 806428 Eki Görüntüle 806427 Eki Görüntüle 806426 Eki Görüntüle 806425 Eki Görüntüle 806423 Eki Görüntüle 806422 Eki Görüntüle 806421 Eki Görüntüle 806431
Güüüüünnnaaayyydddııınnnnnnnnn
Cancağızlarıma şapşahane güpgüzel müsmükemmel bir gün diliyorum
Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun
Hep gülsün hiç üzülmesin benim arkadaşlarım
Eki Görüntüle 806420 Eki Görüntüle 806424
BU GÜN EVLİLİK YIL DÖNÜMÜMÜZ2004 DE ÇIKMIŞTIK BU YOLA SIKINTILARIMIZDA OLDU GÜZEL ŞEYLERDE YAŞADIK :44::44::44: BİR MELEĞİMİZ OLSAYDI BU HASRETİMİZ BİTSEYİ NE GÜZEL OLACAKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?