Tüp Bebek Günlüğümüz !

gülden meryem suresi için ne yapacaksınız tam olarak bende katılabilirim

listeye okumak isteyenler ismini yazdırıyor ve hergün listeden biri sabah vakti isimlerimizi sayarak bir meryem suresi okuyor...
hergün farklı kişi okuyacak...tabii ben duadan nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyenlerde listeye isimlerini yazdırabiliyor...

canım yazın benide listeye o zaman bende okumaya calısırım musait oldugum sürece tabiki

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün ağzımda kocaman uçukla kalktım çok sıkıldım ya hemen uçukladım dün doktora gittim ama ultrasona sokmadı beni nst ye baktı ilkini beğenmedi çocuğun kalp atışları çok değişken çıkmış yani bi inmiş bi çıkmış bi daha çekil dedi ondada elime bi buton verdiler tekme atınca bas dediler dedim kıpırdanıncada basayımmı hayır sadece tekmede dediler bende 2 kere bastım doktora gösterdiğimde sadece 2 keremi hareket etti dedi dedim bana böyle böyle dediler çekenlere kızdı meğersem her oynadığında bascakmışım neyse içim rahatladı çünkü bebişim dün kıpır kıpırdı ama bugün sakin şimdilik bakalım belki birazdan coşar doktor 3 gün sonra yine çağırdı dedim cumartesi günü gelsek olurmu olur hem o zaman babasıyla gel dedi yani böyle şimdilik

Bu arada nafişim ayın 30 undamış transferin benimde bi aksilik çıkmazsa doğum ekimin 12 sinde yani senin sonuç aldığın gün ben doğumda olcam inşallah ikimizde iyi sonuçlarla çıkarız bu günden canım

evet canım 30 eylül denildi kısmetse transfer günüme 12 side test günüm
dediğin gibi anlımızın akıyla hayırlsıyla o günü atlatırız canım dua et bana bol bol o gün olurmu hatta sadece bana değil hepimize...
bu aradasıkıntı yapma canım ya yıpratıyosun kendini bak ucukta oldu diyosun üzmesene paşamızı annesi

minumum 7 kişi okuyabilirsek zaten haftada bir kez dek gelir sana okuma bence yapabilirsin şekerim...
ekledim listeye..
musait oldugum sürece tabiki okurum canım zaten yasin gibi kısa cok şükürki arapçamda iyi önemli olan musait olayım (kadınsal mevzular)

Etmezmiyim hepinize edicem dua canım daha öncede yalnız kaldığım oldu hatta üniversite hayatındada hep yalnız yaşadım yalnızlığa alışkınım ama hamileyken yalnız kalmak koydu bana neyse geçti gitti allah bi daha ayırmasın bizi oda çok üzülmüş gece hiç uyuyamamış aklı bende kalmış hep ama mecbur kaldı bi bakıma gitmeye napalım geçti gitti işte

sağ salim gitmiş gelmiş çok şülür düşünme dahda o zaman

sağ salim gitmiş gelmiş çok şülür düşünme dahda o zaman

Tamam canım attım gitti kafamdan ben bi bıcı bıcı yapayım geleyim artık eğilemiyorumda eşim evde olunca o giydiriyo beni geçen günde ayak tırnaklarımı kesti koca göbekten ayağıma eğilemiyorum

Tamam canım attım gitti kafamdan ben bi bıcı bıcı yapayım geleyim artık eğilemiyorumda eşim evde olunca o giydiriyo beni geçen günde ayak tırnaklarımı kesti koca göbekten ayağıma eğilemiyorum
hadi bakalım miss gibi ol gell
9 ay sonrada yada en gec 1 yıl sonrada biz burdakiler böyle olup yapamayız inşallah

kızlar Meryem suresini kırkbir gün boyunca hergün bi defa okunmak suretiyle niyet edilip okunmalı diye biliyorum ben.

şimdi biz her gün birimiz içinmi okuyacaz yoksa bi kişi herkesin adına niyet ediptemi okuyacak bi sefer buna bi açıklık getirmek lazım :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

canım aslında senin dediğin gibi bi kilişi için hergün 1 defa ve 41 gün okunuyor ama sanırım kızlar her gün bi kişi bütün herkes için okusun isimiyle dua edilsin diye düşünmüşler

kuzu bizimki 1 ay önce gitti belli değildi şimdide özele geçtik randevuyu 8 ekime verdiler daha belli değil nasıl merak ettim bi bilsen

bizimkide yeni öğrenmiş geçen gittiklerinde göstermemiş yaramaz bağdaş kurup oturmuş bu sefer % 90 erkek demiş doktor eli ayağı düzgün olsun akıllı sağlıklı osunda gerisi önemli değil ama insan merak ediyo işte

evte canım merak tabiki oluyo yaa
sizinki kaç haftalıktı canım biliyomusun bizimki 16 doldu 17 içinde m

tam bilmiyorum canım ama 18 olması lazım
araları az ya zaten onların aaamaannn hayırlısı canım yaa sağlıkla kucaklarına alsınlarda arkalarından biz gidelim..
ben bu gün ilk hapımı içtim
30 eylül de transfer 13 gün var ama sanki çokmuş gibi

evet arka arkaya doğuracaklar darısı başımıza

seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonu bebişli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…