gülden meryem suresi için ne yapacaksınız tam olarak bende katılabilirim
canım yazın benide listeye o zaman bende okumaya calısırım musait oldugum sürece tabikilisteye okumak isteyenler ismini yazdırıyor ve hergün listeden biri sabah vakti isimlerimizi sayarak bir meryem suresi okuyor...
hergün farklı kişi okuyacak...tabii ben duadan nasibimi almak istiyorum ama okuyamam diyenlerde listeye isimlerini yazdırabiliyor...
evet canım 30 eylül denildi kısmetse transfer günüme 12 side test günümBu arada nafişim ayın 30 undamış transferin benimde bi aksilik çıkmazsa doğum ekimin 12 sinde yani senin sonuç aldığın gün ben doğumda olcam inşallah ikimizde iyi sonuçlarla çıkarız bu günden canım
canım yazın benide listeye o zaman bende okumaya calısırım musait oldugum sürece tabiki
musait oldugum sürece tabiki okurum canım zaten yasin gibi kısa cok şükürki arapçamda iyi önemli olan musait olayım (kadınsal mevzular)minumum 7 kişi okuyabilirsek zaten haftada bir kez dek gelir sana okuma bence yapabilirsin şekerim...
ekledim listeye..
evet canım 30 eylül denildi kısmetse transfer günüme 12 side test günüm
dediğin gibi anlımızın akıyla hayırlsıyla o günü atlatırız canım dua et bana bol bol o gün olurmu hatta sadece bana değil hepimize...
bu aradasıkıntı yapma canım ya yıpratıyosun kendini bak ucukta oldu diyosun üzmesene paşamızı annesi
sağ salim gitmiş gelmiş çok şülür düşünme dahda o zamanEtmezmiyim hepinize edicem dua canım daha öncede yalnız kaldığım oldu hatta üniversite hayatındada hep yalnız yaşadım yalnızlığa alışkınım ama hamileyken yalnız kalmak koydu bana neyse geçti gitti allah bi daha ayırmasın bizi oda çok üzülmüş gece hiç uyuyamamış aklı bende kalmış hep ama mecbur kaldı bi bakıma gitmeye napalım geçti gitti işte
sağ salim gitmiş gelmiş çok şülür düşünme dahda o zaman
hadi bakalım miss gibi ol gellTamam canım attım gitti kafamdanben bi bıcı bıcı yapayım geleyim artık eğilemiyorumda eşim evde olunca o giydiriyo beni geçen günde ayak tırnaklarımı kesti koca göbekten ayağıma eğilemiyorum
canım aslında senin dediğin gibi bi kilişi için hergün 1 defa ve 41 gün okunuyor ama sanırım kızlar her gün bi kişi bütün herkes için okusun isimiyle dua edilsin diye düşünmüşlerkızlar Meryem suresini kırkbir gün boyunca hergün bi defa okunmak suretiyle niyet edilip okunmalı diye biliyorum ben.
şimdi biz her gün birimiz içinmi okuyacaz yoksa bi kişi herkesin adına niyet ediptemi okuyacak bi sefer buna bi açıklık getirmek lazım :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım aslında senin dediğin gibi bi kilişi için hergün 1 defa ve 41 gün okunuyor ama sanırım kızlar her gün bi kişi bütün herkes için okusun isimiyle dua edilsin diye düşünmüşler
kuzu bizimki 1 ay önce gitti belli değildi şimdide özele geçtik randevuyu 8 ekime verdiler daha belli değil nasıl merak ettim bi bilsennafiş senin yeğenin cinsiyeti belli oldumu benim yeğen erkek olacak
kuzu bizimki 1 ay önce gitti belli değildi şimdide özele geçtik randevuyu 8 ekime verdiler daha belli değil nasıl merak ettim bi bilsen
evte canım merak tabiki oluyo yaabizimkide yeni öğrenmiş geçen gittiklerinde göstermemiş yaramaz bağdaş kurup oturmuşbu sefer % 90 erkek demiş doktor eli ayağı düzgün olsun akıllı sağlıklı osunda gerisi önemli değil ama insan merak ediyo işte
evte canım merak tabiki oluyo yaa
sizinki kaç haftalıktı canım biliyomusun bizimki 16 doldu 17 içinde m
araları az ya zaten onların aaamaannn hayırlısı canım yaa sağlıkla kucaklarına alsınlarda arkalarından biz gidelim..tam bilmiyorum canım ama 18 olması lazım
araları az ya zaten onların aaamaannn hayırlısı canım yaa sağlıkla kucaklarına alsınlarda arkalarından biz gidelim..
ben bu gün ilk hapımı içtim
30 eylül de transfer 13 gün var ama sanki çokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?