kızlar benm uykum geldiii..
malum zor bir gündü...
Allaha emanet olun..iyiki varsınız...iyi geceler hepinizee
iyi geceler canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malum zor bir gündü...
malum zor bir gündü...
inşallah gülüm..Allahtan umut kesilmez..
inşallah sen benden kat kat şanslı olursun..bolca dinlen..Allahım yardımcın olsun
afferin sana süpersinnn...
ohhhh missss kokuyorlar missss...
çok az kal ama suda nolur nolmaz...
![]()
hepinize hayirli aksamlar kizlar devamli yazmasamda sizleri takip ediyorum,kizlar bu progesteron gunluk igneleri vururnca dinleniyormusun yoksa hemen kalkip dolasiyormusunuz merak ettim bi kac biseyler duydumda acaba asli varmi bana yardimci olursaniz sevinirim
pazar aksamı yıkancam cnm sacımı yıkadım sımdı esımleeee cnmmm
hepinize hayirli aksamlar kizlar devamli yazmasamda sizleri takip ediyorum,kizlar bu progesteron gunluk igneleri vururnca dinleniyormusun yoksa hemen kalkip dolasiyormusunuz merak ettim bi kac biseyler duydumda acaba asli varmi bana yardimci olursaniz sevinirim
sag ol egunal cim tesekkurler sen olmasan inanki girmem bu topige ne zaman ne sorsam sen cevap veriyorsun kimse ilgilenmiyor benle anlayamadim kendimi bu topikde cok yalniz hissediyorum gerci bide mine can arkadaismiz vardi oda bana yardimci olmustu
ay öyle deme lütfen üzülürüm valla...canım gün içinde çok hızlı ilerliyo sayfalar mesajları kaçırıyoruz bazen...2 akşamdırda topiğin dizi saatleri o yüzden kızlar topikte olsalarda sohbet yok...herkes cevaplar lütfen böyle düşünme...biz her geleni seve seve aramıza aldık...bu sıkıntı kalabalık oluşumuzdan kaynaklanmıştır inan...
oyledir mutlaka arkadasim gerci herkesin kendine yeter problemi ama sanki ben bugunlerde iyce hassaslastim bilmiyorum artik cok baska bi duygulardayim,reglimi bekliyorum ignelere baslamak icin ve cokk gerginim niyeyese
neyse kizlar ben cikiyorum hepinize iyi iuykular
kısa süreliğine aranıza geldim kızlar malum kociş burda izin yok..şimdi ona nazlanıom agrım war falan die internetin başında ağrın geçio senin dicek banasizler napıosunuz bakalımm?
hemen değerlenirelim bu kısa ve değerli vaktini...eeeee daha daha nasılsın,kendini nasıl hissediyorsun ay bak heyecan yaptım sorularımı unuttum vakit dar diyeeee![]()
ay kızlar valla bu akşam içim sıkıldı be...
maşallah bi sohbet bi sohbet yaniii![]()