oh beee sonunda yazdınnn...
sağlıkla ilgili herşey yolunda gitmiş çok şükür...
bakarsın kendiliğinden geliverir meleğiniz...
bu arada erkeğin yapması yapmaması gerekenlerden kendime kopya çektim
aaaaa siz bilmiyormuydunuz ankaranın bi soğuk havası bi de zombileri meşhurdur
valla çok sevindim sonuçlarınızın iyi olmasına...
e peki bundan sonra tedavi durumunuz ne olacak:44::44:
kendi haline bırakıp öylemi deneyeceksiniz:44:
canım zaten 4.için eylül düşünüyodum çok yıprandım artık bedenim ruhum gtti ben etrafa üzgün olmaktan nefret ederim kimse ağlarken görsün istemem hep göz yaşlarımı içime akıttım ben içim dağlandı artık hele ki insanların sonucu öğrendikten sonra aaaa sen iyisin iyi gördük seni demeleri beni dahada yıktı bilmezlerki içimde kopanları boğazımda düğümlenen cümleler yaşlarıı kısaca kendimi toplamam lazım....sen bilmiyosun biz akasya ile özelden grştük onun doktoru ile görüşücem sorunarımız birbirne yakındı ben hulusi beye mail attım bana 1 saat sonra geri döndüü mailinden çok etkilendim dedi doğru düzgün okuyamadan seni aramak istedm dedi görüştük anlattım durumu mutlaka görüşücez dedi gerek ben izmire geince yada sen ankaraya gelirsin bi cumartesi dedi....anlattılarımdan yola çıkarak embryo üzerinde duralım dedi neden 5.günü yakalamıyor sen kaan hoca ile görüş gerekiyosa biz onunla mailleşiriz ortak bir çalışma ile inşallah güzel bir onuç alırız dedi kaan hocayada sledim oda evet birikte hallerz sen merak etme dedi ssevndim........tabi bu süreçte denemelere devam edicem inşallah doğl yolla gelir çok istiyorum bunu.....kaan hocaya da dedim tamam dna tespiti yapılıyo güzell diyelimki % 30 saağlam bunu tüp bebek merkezi nasıl seççek sağlam olanı nasıl ayırcak oda diyoki sağlam oranını arttırcaz şans artçak ama ben ogüne kadar daha farklı bir çözüm bulmaya çalışıcam imkan varsa en sağlam olanları dondursunlar ki yaptığımız şeyin bianlamı olsun demii.of aslında kafam çok karışık çokta düşünmek istemiyorummm inşallah allah güzel yazılar yazmıştır....:2: