• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.

cnm bende çektirdim rahim filmi ama 10 ay oldu..
aslında istenmesi lazım ama..
sen nerede tedavi görüyorsun?

kızlar bişey sorcam ben.tüp bebek işlemine basladım baslayalı benden hıc rahım fılmı falan ıstenmedi.dokrora sordum o da görülür bi anormallik yoktu gerek olsa isterdim dedi.benım kafam karıstı sımdı.cogu duydugum kişi rahım flmı cektırmiş.Bu da tutmasa eşim bahçeciye gidelim diyor ama orası uzak bana yaa.....çoğu kişinin olumlu sonuclar aldıgını duydum ordan.

Canımm rahim filmi çektirmeden tüp yapann doktorr kaldımıı diyorrdum bendee..Nasıl anlaşılıyormuş acaba??? Mümkün değil ultrasonla anlaşılması canımmm..Eğer tüpleride hücresel tıkanıklık varsa gözükmüyorrr sadece hsg ile çıkıyorr..İnş gerek kalmaz ama mutlaka yapptır bir daha tüpm denerkenn..Nerede oturuyorsunn??

canım bende rahim filmi çektirmedim istenmedi bahçecide tedavi gordum

kızlar azmettim okudum geçmişi.. am üstümde bir kırgınlık var hasta olacağım galiba.. çıkabilirim her an...

Canımm rahim filmi çektirmeden tüp yapann doktorr kaldımıı diyorrdum bendee..Nasıl anlaşılıyormuş acaba??? Mümkün değil ultrasonla anlaşılması canımmm..Eğer tüpleride hücresel tıkanıklık varsa gözükmüyorrr sadece hsg ile çıkıyorr..İnş gerek kalmaz ama mutlaka yapptır bir daha tüpm denerkenn..Nerede oturuyorsunn??

İşte aslında ben de istenmesi gerekir diye düşündüm ama anlamadım.Ben İstanbul-Pendikte oturuyorum. İlk tedavim aralıkta oldu negatif.2yumurtam olusmustu dıgerını dondurdular. onuda 13subatta transfer ettık ama pek iç açıcı degıl.2.kalite ve embriyo gelişimi yavaş.

sana söyledğim millstone arkadaşımız şu an online...irtibata geçin bence...ayrıca direk tüp bebeğe geçiş yapanlarda bazı doktorlar rahim filmine gerek duymuyorlar...tüplerle ilgili bir işlem değil yani tüplere gerek yok tüp bebekte...herşey labaratuvar ortamında olup bitiyor önemli olan rahim kalınlığıdır...o yüzden istememiş olabilir.

Canımcımm bende böyle düşünerek laparoskopi oldumm,hatta imza verdimm girmeden birşey varsaaa müdahale edin diyee..Ama şimdi pişmanımm,çünkü tüp bebekte tüplere ihtiyaç olmasa bile netten okudum kadarıyla tüplerin olmamsı bazenn olumsuzz etkiliyormuşş.Bunu doktoruma söylediğimde doktorda onayladıı..Ama hidrosalpenks için de halletmiş olman bizim yararımıza dedi..Ama şimdiki aklım olsa önce başka şeyler denerdimm.Sonra lap olurdumm..

Ben Anaolu Saglık Merkezi'nde tedavim. Benden hiç istemediler.:26::26:

hayırlı olsun cnm bnm..doktor gerek yok mu dedi sana..

benimkinide çektirmiyordu doktor bende zorla istedim kendisinden o da zamanı var dedi ve kendi rızasıyla kendisi çekti
bir problem çıkmadı şükür

kızlar ben topiğin geçmişi okuyup :126: kaçan bayanıyım:10: galiba...
çok yorgunum çıkıcam galiba..

hayırlı olsun cnm bnm..doktor gerek yok mu dedi sana..

benimkinide çektirmiyordu doktor bende zorla istedim kendisinden o da zamanı var dedi ve kendi rızasıyla kendisi çekti
bir problem çıkmadı şükür

Evet sordum doktora gerek yok dedi. Anormal bir durum görünmüyor dedi.(ultrasondan baktıgıyla) Gerek olsa istrdim dedi..

İşte aslında ben de istenmesi gerekir diye düşündüm ama anlamadım.Ben İstanbul-Pendikte oturuyorum. İlk tedavim aralıkta oldu negatif.2yumurtam olusmustu dıgerını dondurdular. onuda 13subatta transfer ettık ama pek iç açıcı degıl.2.kalite ve embriyo gelişimi yavaş.

Canım benim bahçecinin anadolu yakası umut tüp bebk var hatta buradan doktorlarada soru sorabiliyorsun her iki taraftakilere..Oraya gidiyorum bendeee.Sordum ama görmemiş olabilirsinn bende 27 yaşındayımm fsh çok yüksek benimm senin kaç?? Kendiliğinden adet görebiliyormusunnn??

Evet sordum doktora gerek yok dedi. Anormal bir durum görünmüyor dedi.(ultrasondan baktıgıyla) Gerek olsa istrdim dedi..

canım sen bunları düşünme tarnsferin olmuş.. bebişini düşün artık.. sana tutunmasını düşün.. karnında nasıl büyüyeceğini düşün..

kızlar ben topiğin geçmişi okuyup :126: kaçan bayanıyım:10: galiba...
çok yorgunum çıkıcam galiba..

Egunaldan sonra senin kadar dinamik birini görmemiştim ben oysaaaa.Ne oldudaaa düştü enerrjinn bitanemm.Hastaa olmaa yaaa portakal suyu falan iççç sıcak tut kendinii..

Canım benim bahçecinin anadolu yakası umut tüp bebk var hatta buradan doktorlarada soru sorabiliyorsun her iki taraftakilere..Oraya gidiyorum bendeee.Sordum ama görmemiş olabilirsinn bende 27 yaşındayımm fsh çok yüksek benimm senin kaç?? Kendiliğinden adet görebiliyormusunnn??

Aslında benim adetim gayet düzenlidir bende anlamadım.16 çıktı birinde, diğerinde 17 çıktı.

hosbulduk canım bel agrılarım basladı :( uzanıyorum genelde ama bu cumartesi bebisimi gormeye gitcezzz :D bide ikili testimiz var tabi

e tabii büyüyor annesi artık bebişin ağrılarda normal...
evet kuzum biliyorum cumartesi randevunuz var güzel vakit geçirin ailecek...2 li testte zaten 1 hafta sonra belli oluyomuş kızlar öyle demişlerdi...

Allah razı olsun...Rabbimde senin kucağına almanı nasib etsinn

kız bende ciddi ciddi ne diyor bu diyorum:27:
gelsin cnm ne yapim merak edio gözle görünemeyen torunlarını:27:

bu akşam hürrem var yahuuu

doğurganlıkta tek geçtiğim ve örnek aldığım tek hatun hürrem...
kaçırmaaammm izlerimmmm...ayrıca kaynanan da gelsin görsün ne zorluklar yaşadığını öyle orutdukları yerden ahkam kesmekle olmuyo o çok bilmiş görümcenede deseydiniz o da gelseydi...

Anaaaaammmm suuu tedaviyr başlamışşşşş.Ayy çok sevindiiiimm canımm,hayırlı olsunnn..Ulun bey ne alemdee bende önümüzdeki hafta gidicemm nasibsee.Sana uyarım benn,senin günlerin belli olurrr,bana söyle o gün geliyim umutaaa,göriyim sarılıp sarmalayım senii..
Canım hoşgelldinn inş tedavin pozitif sonuçlanırr..Egunalım demiş zaten ama burada bir tek ben varım yüksek fsh lıı..Düşük yumurta rezervi yaşayan arkadaşlar var ama yüksek fsj ayrı bir olay tabii..Kaççtı bu arada fshh??Asm de yaptırıyorsun galiba drdan memnunmusun..
Ahh benimm canımmm yaaa.Soğuk ankaradaa evden dışarıda çıkmazmışşş yirimm seniiiii..Akuya gittimm oradanda geçen beğendim ciciçşler vardı onları alldımm,biraz geciktim eve gelmeyee..Geldiğimden beridir de okuyorum işte..
Ben daha çok ösledimm bikereemmmmm..Bu arada kimseden ses çıkmamışşş sonuç alacakk moonlight yazmıştın galibaa.Lalişten haber varmıı?? Keseyi gördümü acaba merak ediyorumm..

heeee ondan geç geldin yaniii...moonligth hatundan haber yok diğer topiklere bakmadım bugün lalede topiğe geldi bekledim yazacak diye ama yazmadı...söyle ona bozuluyorum artık...

kızlar azmettim okudum geçmişi.. am üstümde bir kırgınlık var hasta olacağım galiba.. çıkabilirim her an...

geçmiş olsun kuzum..

AMİNNN inşallah canım...

............
slm arkadaşlar,bugün rabdevum vardı gittim geldim.....
doktorum bülent bey acıbademde..... vajinal muayene yaptı,yumurtalıklarımın iyi olduğunu,şansımızın yüksek olduğunu %65 tutacağını söyledi,martın 2.de adet olacam martta başlıyoruz yani.ilaçlarımı yazdı,yalnız rahmimin ters olduğunu söyledi ve öenmli bişey değil dedi,aranızda böle bişeyi olan varmı???iraz korktum ama netten baktım doktorun dediği gibi öenmli bişey değilmiş,doğumla birlilte düzelirmiş :S ne dertler var ya daha neler duycam kim bilir!!!!

bunun dışında olumlu iyi bir doktor ama yasal olmamamsına rağmen 2 embryo transferinden bahsetti ama 27 yaşındayım ve ikiz bebek en son düşüneceğim birşey:(:(biraz o canımı sıktı,aslında kafam o kadar karışık ki doktora sormak istediklerimi soramadım ve ne anlattıysa kendimi veremedim:(:(:(sadece ilaçlarımı yazdı,asistanı süreç hakkında bilgi verdi doktorda yumurtaların çok iyi şansın yüksek ddedi,ama ben tutcak diye bakıp kendimi iyiye hazırlamak istemyrm,böyle işte 2 hafta sonra başlıyorum...sevgiler hepinize,Allah kolaylık ve şifa versin hepimize

kızlar ben tedaviye başladım başlayalı çok gergin, stresli ve üzgün moddayım. bunu bi türlü atamıyorum. şu an biri bana dokunsa ağlıycam. stres yapanlara kkızıodum ama büyük konuşmuşum sanırım engelliyemiyorum. saçım bu hafta o kadar o kadar döküldü ki tepelerim açıldı saç diplerim ortada:(((. ilaçlar yapıo olabilir mi?

Back
X