AMİNNN inşallah canım...
............
slm arkadaşlar,bugün rabdevum vardı gittim geldim.....
doktorum bülent bey acıbademde..... vajinal muayene yaptı,yumurtalıklarımın iyi olduğunu,şansımızın yüksek olduğunu %65 tutacağını söyledi,martın 2.de adet olacam martta başlıyoruz yani.ilaçlarımı yazdı,yalnız rahmimin ters olduğunu söyledi ve öenmli bişey değil dedi,aranızda böle bişeyi olan varmı???iraz korktum ama netten baktım doktorun dediği gibi öenmli bişey değilmiş,doğumla birlilte düzelirmiş :S ne dertler var ya daha neler duycam kim bilir!!!!
bunun dışında olumlu iyi bir doktor ama yasal olmamamsına rağmen 2 embryo transferinden bahsetti ama 27 yaşındayım ve ikiz bebek en son düşüneceğim birşey

biraz o canımı sıktı,aslında kafam o kadar karışık ki doktora sormak istediklerimi soramadım ve ne anlattıysa kendimi veremedim

sadece ilaçlarımı yazdı,asistanı süreç hakkında bilgi verdi doktorda yumurtaların çok iyi şansın yüksek ddedi,ama ben tutcak diye bakıp kendimi iyiye hazırlamak istemyrm,böyle işte 2 hafta sonra başlıyorum...sevgiler hepinize,Allah kolaylık ve şifa versin hepimize