• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kolay gelsın kuzum su geldımı akasyaya sormussunya su yok dıye cok zor su olmaması yaaaa butun evın ısı kalıoyor bızde sımdı esımle evde degısıklık yaptık yer degıstrıdık bazı seylerı ayyy sankı baska ev gıbı oldu yawwww

geldi canım o yüzden size yazamıyorum tekrar gider korkusuyla işlerimi hallediyorum....

üzüldüm canım ya hayırlısı olsun ....

allahın izniyle düzelir inş.canım ya geç olsunda güç olmasın kürlerle doktorun verdiği ilaçlarla düzelicek inş.:34::34:

rabbım yardımcıları olsun yaaa zor onun pısıkolojısını cok ıyı anlıyorum basımdan gectı cunku yaaa zor durum tam baslamısken durdurmak kotu ama bundada bır hayır vardır sucum uzulme sakın ....

bende çok üzüldüm ya ALLAHIM şifa versin ilaçlarla düzelsin inşallah.....bidahaki tedavide hamile kalır sonuna kadar umutluyuz...hergün burdayım kızlar hamile varmı diye bakıp duruyorum bana umut oluyosunuz herkezi öpyorum..

evet zor bir durum ama düzelecek inşallahhh...hepimiz türlü nedenlerden anne olamıyoruz...ama hep umudumuz var rabbim umudumuzu kaybettirmesin önce bize eşlerimize sağlık versin sonra bebeklerimizi göndersin...daha fazla evlat hasretiyle sınamasın inşallah...

kızlar herkese merhaba içinizde bursalı olanlar varsa bi haberimm war uludag unıversıtesı tıp fakultesi kısa bir süreliliğine bi tedavi başlatmış yaşı 35 ın altında olanlara ücretsiz tüp bebek imkanı saglıyolarmıs ben de 2 senenın sonunda cok sukur rabbıme kı 3 aylık hamıleyım sizi cokk ıyı anlayabılıyorum ve burda paylasmak istedimm ben bı ebe arkadastan duydum bu haberı telefonla bılgı alabılırsınız ıstersenız duamdasınızz kızlarr

kızlar herkese merhaba içinizde bursalı olanlar varsa bi haberimm war uludag unıversıtesı tıp fakultesi kısa bir süreliliğine bi tedavi başlatmış yaşı 35 ın altında olanlara ücretsiz tüp bebek imkanı saglıyolarmıs ben de 2 senenın sonunda cok sukur rabbıme kı 3 aylık hamıleyım sizi cokk ıyı anlayabılıyorum ve burda paylasmak istedimm ben bı ebe arkadastan duydum bu haberı telefonla bılgı alabılırsınız ıstersenız duamdasınızz kızlarr

teşekkürler paylaşımın için mutlaka ilgileneceklerdir arkadaşlar...keyifli sağlıklı bir hamilelik diliyorum...:nazar::emir_bebek::49::nazar:

evet zor bir durum ama düzelecek inşallahhh...hepimiz türlü nedenlerden anne olamıyoruz...ama hep umudumuz var rabbim umudumuzu kaybettirmesin önce bize eşlerimize sağlık versin sonra bebeklerimizi göndersin...daha fazla evlat hasretiyle sınamasın inşallah...

amın canımmmm benımmm

sagol cnm paylasım ıcın ....
bebegınızı rabbım kucagınıza alamyı nasıp etsın ıns.

teyzeleri biz geldikk,dr a gittik geldik..biz iyiyiz cok şükür,ense kalınlıklarımız ölcüldü coook şükür normal cıktı..herşey yolunda bi tanesi hıckırıyodu,dr öle dedi:))sonra gelirim..midem kötü:((

artık hergün yeni bir sorunla gelir oldum bugün transferimin 2. günü ve sol tarafımda rahatsız edici bir ağrı var. 2 kez sol tarafımdan dış gebelik yaşamış biri olarak bu ağrıdan çok huzursuz oluyorum.
tek taraflı ağrısı olup normal gebelik yaşayan varmı gerçekten çok merak ediyorumm :((

teyzeleri biz geldikk,dr a gittik geldik..biz iyiyiz cok şükür,ense kalınlıklarımız ölcüldü coook şükür normal cıktı..herşey yolunda bi tanesi hıckırıyodu,dr öle dedi:))sonra gelirim..midem kötü:((

kıyammam ben ona hıçkırıomuşş bide.anneyi hoplatcakkk:1:maşşallah onlara:nazar::nazar:

su için çok üzüldüm herşeyde vardır bi hayır öle düşünmek lazımm..umarım herşey bida ki tedavisinde onun için çok çok güzel olur.ALLAH yardımcıları olsunn...dualarım onunla...

ölçümlerin iyi çıkmış gözün aydın canım. yaramaza bak ya hıçkırıyor demek sıpa :1::1:

biz geldikkkkk bıcırığım cok ıyıymıs ense ölçümü vs iyi cıktı kan verdık persembede onun sonucunu aldık yanı ıkılı testımızı yaptık 12cm olmus bebişim %90 ihtimalle kendisi bir prens :) ama tabi 10 martta kesinleşir dedi doktorumuz sankim bir pipi gördük ama :D
sizler nasılsınızzzzzzz

biz geldikkkkk bıcırığım cok ıyıymıs ense ölçümü vs iyi cıktı kan verdık persembede onun sonucunu aldık yanı ıkılı testımızı yaptık 12cm olmus bebişim %90 ihtimalle kendisi bir prens :) ama tabi 10 martta kesinleşir dedi doktorumuz sankim bir pipi gördük ama :D
sizler nasılsınızzzzzzz

maşşallah bıcırığaaa:nazar::nazar:oo prens gelioo hadi bakalımm gerçi sağlıklı olsunda ne gelirse gelsinn:16:

sizler nasılsınızzzzzzz

Maşallahhhh :nazar::emir_bebek::nazar: canım benim yerim ben onu yaaa demek pipisi var...nasıl mutlu oluyorum böyle haberlerle geldiğinizde anlatamam...hep sağlıklı hep mutlu olun inşallah...

bi Maşallah ta ervamın kuzuların :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar: hayal ediyorum ve gülüyorum demek hıçkırıyomuş bi tanesiiii..valla bebek sevesim geldi...şimdi bitane olcak mıncık mıncık etceksin onu...kesin başaşağı duran hıçkırıyodur:1: canım çok şükür herşey yolunda rabbim ağzınızın tadını bozmasın...

artık hergün yeni bir sorunla gelir oldum bugün transferimin 2. günü ve sol tarafımda rahatsız edici bir ağrı var. 2 kez sol tarafımdan dış gebelik yaşamış biri olarak bu ağrıdan çok huzursuz oluyorum.
tek taraflı ağrısı olup normal gebelik yaşayan varmı gerçekten çok merak ediyorumm :((
geçmiş olsun canım...bi bilgim yok buna hamilelerimiz cevap vereceklerdir...

kızlaaarrrrr nersedesinizzzzzz....bi kaç saat yoktum bi geldim kimse kalmamışşş....:50::50::50:
ataşehir ve ben topiği bekliyozzz:6:

yalnız kaldımmmmm...küstüm size...gelince yazışmayacam hiçbirinizle....topikte bir köşede tek başıma takılacam aranıza katılmayacam hıhhhhh:19::19::19:
bende oyun kulübüne gidiyorum işte...

Son düzenleme:
valizimi hazırladım...içine sadece eşyalarımı değil umutlarımı,bekleyişimi,sabrımıda koydum.eşimin aşkını sevgisini desteğinide iliştirdim köşesine.annemin kayınwaldemin babamların sizlerin dualarınıda en üste koydum..

evimden ayrılmanınn hüznü üzüntüsü çok büyük olsada bebeklerime kavuşmanın mutluluğuyla çıkıyorum bu yola..

evimde bebek sesleri olsun,evi dağıtsın kirletsin istiyorum..onu kimseye bırakamadığım için gezmeğe gitmeyip evde kalmak istiyorum..uykusuz kalmak sabaha kadar o küçük şeyin nefes alıp vermesini izlemek istiyorum..doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..
doğum anını daha önce yaşamıştım ama öpüp koklayamadan meleklerimi alıp gitmişerdi.bu sefer öle olmasın herşey güzel olsun istiyorum..
eşim baba bende anne olmak istiyorum..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN..hiç tanımasakta birbirimizi aynı yöne yürüyoruz.yönümüz doğru tedavilerimiz güzel geçsin.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işşallah..
sizi çok seviyorumm...

valizimi hazırladım...içine sadece eşyalarımı değil umutlarımı,bekleyişimi,sabrımıda koydum.eşimin aşkını sevgisini desteğinide iliştirdim köşesine.annemin kayınwaldemin babamların sizlerin dualarınıda en üste koydum..

evimden ayrılmanınn hüznü üzüntüsü çok büyük olsada bebeklerime kavuşmanın mutluluğuyla çıkıyorum bu yola..

evimde bebek sesleri olsun,evi dağıtsın kirletsin istiyorum..onu kimseye bırakamadığım için gezmeğe gitmeyip evde kalmak istiyorum..uykusuz kalmak sabaha kadar o küçük şeyin nefes alıp vermesini izlemek istiyorum..doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..
doğum anını daha önce yaşamıştım ama öpüp koklayamadan meleklerimi alıp gitmişerdi.bu sefer öle olmasın herşey güzel olsun istiyorum..
eşim baba bende anne olmak istiyorum..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN..hiç tanımasakta birbirimizi aynı yöne yürüyoruz.yönümüz doğru tedavilerimiz güzel geçsin.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işşallah..
sizi çok seviyorumm...
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
canııımmmm yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissettim ...hamileyim dediğin gün bu mesajını yayınlayacağım tekrar...ağlattın beni...doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..

dedin ve beni mahvettin...rabbim yolunu açık etsin....her anlamda...yüzün hep gülsün bundan sonra...
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back
X