• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay coooooooooook t ederim uğurlu oldum dimekkk mutlu :17::17:

şaka gibi ama ben alkol dışında bide cips dışında zararlı olanların hepsini yaptımmm:17::17:

canım bence herşeyy ye, herşey iç ama birtek stresten kendini yemeeee:20::20::20:ok mi süreci kendi haline bıral walla ben ilk 4gun içmedm ama sonraki gunlerde 1 kahve 1 sigara bile içtim:26::26::26:tabi öğrendm ve o anda bıraktgm birdaha hiç elime almadım sadece ben çok mutluydum busefer ve çok dua edıyorum

o da çok doğru karasum yaa..
haklısın ama işte yeme içmede büyük sorun..
önemli olan mutlu beden mutlu anne ve mutlu bebek tabikide..bunuda unutmuycam cnm çok teşekkür ederimmm

burada bir topictede ananas yiyin diye yazmışlar..
bir arkadaşta tp bebiş yaptı onada demişler günde 3-4 dilim ye diye şifacım amaa

ama ama ben ananası ALLAH korusun düşük yapma riski yapıyormuş diye duymuştum :44::44::26:

canım benım bende kabak cekırdegı ve anaans duydum ama yemeyımn dıyende var yıyn dıyende ....ıyı arastır cnm

burada bir topictede ananas yiyin diye yazmışlar..
bir arkadaşta tp bebiş yaptı onada demişler günde 3-4 dilim ye diye şifacım amaa
ananas hakkında olumlu yorumlarda var olumsuzda :26: Rabbim korusun inşşş canım ama yazdım işte tecrübeli arkadaşlar rahatlıkla yardımcı oluyorlar zaten :29::16:

o da çok doğru karasum yaa..
haklısın ama işte yeme içmede büyük sorun..
önemli olan mutlu beden mutlu anne ve mutlu bebek tabikide..bunuda unutmuycam cnm çok teşekkür ederimmm

cidden cnm ne istersen yee aslında varya yediğimz herşeyde hormon var sonçta doğal yicem derken alıyrz kıyıdn köşedn hormon o da zararlı bebeğe ve bize ben et ve sebze ağırlıklı beslendim cnm en 4 lt re su içiyrdum ben bol sıvı al mutlaka ve ben 1 kere son gunlere doğru anans aldım eve sen bol dua et rabbime sığın o ol dedimi iş bitmiştir inşallh bebeklerin seni bırakmıck hep bunu söyle kendine bebe dergileri al ben aldım ve çok iyi geldi onlarla vakit geçirdim boö bol aldım

Ben geldim canlarım 40 ilerlemiş nasıl okutmam cepten şimdi ben onları biriniz bana özet geçseniz iyi olur valla yoksa agliycam valla :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

aşkolsun yaaaa egunal...

bende birazdan cips yiyicem son cipsimi daha yok artık..
tutunması için ne yapmalı??
ananas diye okudum bir yerde ama:26:

ohhhh aşkolsun tabiiiiiii...ne güzellll...aşk aşk aşk....valla ben ananas,kabak çekirdeğini hep duyuyorum bilmem etkilimidir...kabız olmaman daha önemli sabahları kayısı ye su iç..bol sıvı tüket...protein ağırlıklı beslen...

şaka gibi ama ben alkol dışında bide cips dışında zararlı olanların hepsini yaptımmm:17::17:
ayyyy skandaaalllll feciiiiiii fenaaaaaa :19::19::20::20:

geçmiş olsun canım...inşallah yarın güzel haberlerini alacaz...şimdi spermlerle yumoşlar aşk yaşıyorlar ne romantikkkk...ağrın olması çok normal nefes darlığı mide bulantısı yüksek ateş kusma yaşarsan hastaneyle görüş çok yumoş toplanmış OHSS riski var bendende19 yumoş toplandı ben neler yaşadım herkes bilir aman dikkat et kendine...en son e2 hormon değerin kaç çıkmıştı bilgin varmı?

saol cnm tavsiyelerin için ama ohss riskinden bahsetmişsin bilmiyorum ne o? en son e2 nin de kaç çıktığnı hiç hatırlamıyorum cnm yha neden? çok yumurta toplanınca başka bi risk faln mı oluyo bizim ilk denememiz de fazla bilgimiz yok

ohhhh aşkolsun tabiiiiiii...ne güzellll...aşk aşk aşk....valla ben ananas,kabak çekirdeğini hep duyuyorum bilmem etkilimidir...kabız olmaman daha önemli sabahları kayısı ye su iç..bol sıvı tüket...protein ağırlıklı beslen...

ayyyy skandaaalllll feciiiiiii fenaaaaaa :19::19::20::20:

:26::26::26::26::26::26::26::ssz::ssz::ssz::ssz:cok utnadım ama yaptımmmm ben bunları ama sen de yap demişsin arkadaşımıza

canım benım bende kabak cekırdegı ve anaans duydum ama yemeyımn dıyende var yıyn dıyende ....ıyı arastır cnm

ananas hakkında olumlu yorumlarda var olumsuzda :26: Rabbim korusun inşşş canım ama yazdım işte tecrübeli arkadaşlar rahatlıkla yardımcı oluyorlar zaten :29::16:

ben bu yeme içmeyi birde doktoruma danışayım olmazsa kulaktan duyma olmaz değil mi kızlar..terste tepebilir..

zuzucum dünden beri salatalara z.yağına alıştım sanki normalde bana ağır gelir ama yiyorum..

günde 1,5 lt su içiyorum..

kabız olmak istemiyorum çünkü bu zorlaştırabilir..ananas evet duydum onu eşim alacak cnm..

ani hareketlerdende kaçınmak lazım değil mi?

ben alışkın olduğum için sabah kahvaltıda bile yerim ben zeytinyağını ... tabiki ani hareketlerden kaçınmalısın ilk 3 gün uzan dinlen sonra kendini fazla yormaman kaydıyla normal hayatına dönebilirsin....

cidden cnm ne istersen yee aslında varya yediğimz herşeyde hormon var sonçta doğal yicem derken alıyrz kıyıdn köşedn hormon o da zararlı bebeğe ve bize ben et ve sebze ağırlıklı beslendim cnm en 4 lt re su içiyrdum ben bol sıvı al mutlaka ve ben 1 kere son gunlere doğru anans aldım eve sen bol dua et rabbime sığın o ol dedimi iş bitmiştir inşallh bebeklerin seni bırakmıck hep bunu söyle kendine bebe dergileri al ben aldım ve çok iyi geldi onlarla vakit geçirdim boö bol aldım

ayy ne tatlısın karasucum ya..
ne güzel yazmışsın..en önemlileride o zaten değil mi?
bedeni ve kafayı mutlu tutabilmek..
duayı eksik etmemem lazım cnm evet..

kabız olmamam lazım cnm farkındayım valla sıvı alıyorum habire maşallahhh:nazar::nazar:
herşey bebişler için, aşk meyveleri için:emir_bebek:

canım arkadaşlarım ben cıkıyorum midem çok kötüü benim ilginç ama akşamları daha kötü oluyrm gerçi sabah bulantlarm da başaldı hafif hafif hepinizi çok öpüyorummmm herkeze iyi pazarlar dilerimmm

çok saol cnm teşekkür ederim güsel dileklerin için inş hepimize tattrır bu güsel duyguyu Allahım
rica ederim canım çok yakında bende bildiririm inşallah amin diyorum o güzel duana :nazar::16:

ben bu yeme içmeyi birde doktoruma danışayım olmazsa kulaktan duyma olmaz değil mi kızlar..terste tepebilir..
aynen canım dr tavsiye ederse devat et ye içimiz rahat etsin :34::16:

Evet canım evde unuttum bugun çok şey kaçırdım mı???
neyse sağlık olsun canım ben geç geldim hemde geçmiş okumadan dalıyorum kızlar !!! selo ya günün özetini kim verecek :3::3::3::3::3:

ben alışkın olduğum için sabah kahvaltıda bile yerim ben zeytinyağını ... tabiki ani hareketlerden kaçınmalısın ilk 3 gün uzan dinlen sonra kendini fazla yormaman kaydıyla normal hayatına dönebilirsin....

gündüz kayınvalidem gelecek ilk 3-5 gün akşamları zaten eşim evde sonra evet bende günlük yaşamıma geri dönmek istiyorum..
kuluçkamız bir bitsindee:1:

canım arkadaşlarım ben cıkıyorum midem çok kötüü benim ilginç ama akşamları daha kötü oluyrm gerçi sabah bulantlarm da başaldı hafif hafif hepinizi çok öpüyorummmm herkeze iyi pazarlar dilerimmm
geçmiş olsun canım iyi geceler ALLAH rahatlık versin bulantıların çabucak geçsin inşş :16:

Back
X