• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım arkadaşlarım ben cıkıyorum midem çok kötüü benim ilginç ama akşamları daha kötü oluyrm gerçi sabah bulantlarm da başaldı hafif hafif hepinizi çok öpüyorummmm herkeze iyi pazarlar dilerimmm

hoşçakal karasuuu..
iyi gecelerrrrr

gündüz kayınvalidem gelecek ilk 3-5 gün akşamları zaten eşim evde sonra evet bende günlük yaşamıma geri dönmek istiyorum..
kuluçkamız bir bitsindee:1:
aman gelsin kaygana biraz sefanı sür nazını çeksin :27: ayy canım güldürdün beni kuluçka :9::9::9::9:

biz geldikkkkk bıcırığım cok ıyıymıs ense ölçümü vs iyi cıktı kan verdık persembede onun sonucunu aldık yanı ıkılı testımızı yaptık 12cm olmus bebişim %90 ihtimalle kendisi bir prens :) ama tabi 10 martta kesinleşir dedi doktorumuz sankim bir pipi gördük ama :D
sizler nasılsınızzzzzzz

Maşallah canım benim resimlerini koy olurmu yerim ben o prensi

kızlar akasya nereye kayboldu yaa 700 . sayfaya azcık kaldı :ssz:

rica ederim canım çok yakında bende bildiririm inşallah amin diyorum o güzel duana :nazar::16:

aynen canım dr tavsiye ederse devat et ye içimiz rahat etsin :34::16:

neyse sağlık olsun canım ben geç geldim hemde geçmiş okumadan dalıyorum kızlar !!! selo ya günün özetini kim verecek :3::3::3::3::3:

Anaaaaa kimse kalmamış nere gidiyorsunuz kizlarrrr???

saol cnm tavsiyelerin için ama ohss riskinden bahsetmişsin bilmiyorum ne o? en son e2 nin de kaç çıktığnı hiç hatırlamıyorum cnm yha neden? çok yumurta toplanınca başka bi risk faln mı oluyo bizim ilk denememiz de fazla bilgimiz yok

seni tedirgin etmek için demedim canım sadece dikkat et dedim...ohss yumurtalıkların fazla uyarılması demek e2 bu riski belirler 5000 nin altında olması gerekir...yumurta toplama işleminden sonraki 2 gün içinde ortaya çıkar genellikle ani kilo artışı bel çevresinin kalınlaşması normalin dışında karında şişlik,nefes almakta zorluk çekmek ilk belirtileri...küçük idrara sık sık çıkıp tam yapamamak az az yapmak,içtiğin kadar çıkaramamak...hafif orta ve ağır seviyeleri var..ben yumurta toplama işleminden 2 gün sonra aniden karın bölgemde şişlik yaşadım nefes almakta zorlandım acile gittim ve hemen yatırıp gözlem altına aldılar 4 gün yattım.3 cm olması gereken bir yumurtalık 8-9 cm olmuş nerdeyse 3 kat büyümüştü..çok ağrılar çektim bu durumda transfer yapılmamalı ve tedavi iptal edilmeliydi e2 hormonum zaten 5000 inin üzerine çıkalı çok olmuştu ve çatlatma iğnesi olan bhcg vurulmamalı tedavi yarım kalmalıydı.ohss yi tetikleyen bhcg hormonudur transfer yapılıp hamile kalırsan bu hormon artışa geceğinden iyileşmek yerine dahada kötüye gidebilirsin..en kötü durumuda akciğerlere sıvı toplanıp nefes alamadığın için hayati tehlike yaşamaktır...çoook detaylı bi konu...herkeste olan bir durum değil sende de olacak diye bişey yok.ben bilgi amaçlı yazıyorum...zaten benim doktorlarımın hatasına seninkilerin düşeceğini düşünmüyorum ben ihmal kurbanıyım resmen..bi de hastanede yatarken transferim yapıldı ama tutunamadı...

canım arkadaşlarım ben cıkıyorum midem çok kötüü benim ilginç ama akşamları daha kötü oluyrm gerçi sabah bulantlarm da başaldı hafif hafif hepinizi çok öpüyorummmm herkeze iyi pazarlar dilerimmm

iyi geceler tatlımm....

gündüz kayınvalidem gelecek ilk 3-5 gün akşamları zaten eşim evde sonra evet bende günlük yaşamıma geri dönmek istiyorum..
kuluçkamız bir bitsindee:1:

iyi ne güzel böyle hanımanne herkese ....

gelir canım alışveriş yapmış onları yerleştirecekti daha çok mesaja gerek var

geçmiş olsun canım iyi geceler ALLAH rahatlık versin bulantıların çabucak geçsin inşş :16:

hoşçakal karasuuu..
iyi gecelerrrrr

iyi geceler t ederim canlarım benm bulantıların çabuk geçsin sizinkiler başlasın:33::33: bendn size geçsin inşallh

ay bu ne ya dua mı ettim beddua mı şimdi ben de anlamadım:60::60::60::60: rabbim sizede nasip etsin inaşşlh ama fazla iğrenç neyse ben kaçtım sonra egunalim arkamdan temizlik yapmak zorunda kalmasın:92::92:

Anaaaaa kimse kalmamış nere gidiyorsunuz kizlarrrr???
ben burdayım canım ama geç geliyorum ya genelde ve malesef geçmiş okumuyorum kızlar özet geçerler şimdi sana :29:

iyi geceler tatlımm....

haa tamam canım gelsin tabi ya bu gece yada bu gece olacak akasyam 700 yapacak :52:

alışverişte aldıklarını yerleştirmeye gittiii gelcem dedi ama bende bekleyemiciiiimmm 700 ü...

iyi geceler kuzummm..

:26::26::26::26::26::26::26::ssz::ssz::ssz::ssz:cok utnadım ama yaptımmmm ben bunları ama sen de yap demişsin arkadaşımıza

ha ha ha yazdıklarımın işine gelen kısmını okuyup kendini haklı çıkarmak iyi fikir de bi de sonunda ne yazıyoduuu dermişiiiimmmmmm...

iyi geceler t ederim canlarım benm bulantıların çabuk geçsin sizinkiler başlasın:33::33: bendn size geçsin inşallh

ay bu ne ya dua mı ettim beddua mı şimdi ben de anlamadım:60::60::60::60: rabbim sizede nasip etsin inaşşlh ama fazla iğrenç neyse ben kaçtım sonra egunalim arkamdan temizlik yapmak zorunda kalmasın:92::92:
ben onu dua kabul ediyorum canım sağolasın aminn inşallah ziraa ben bulantılı kusmalı geçirmek istiyorum hamişliğimi :27::31: ziraaa sigarayla savaşıyorum azaltıyomm anma bırakamıyorum da ondan tiksineyim de hamiş hamiş bırakmış olayım inşşş :49::16:

alışverişte aldıklarını yerleştirmeye gittiii gelcem dedi ama bende bekleyemiciiiimmm 700 ü...

iyi geceler kuzummm..

ha ha ha yazdıklarımın işine gelen kısmını okuyup kendini haklı çıkarmak iyi fikir de bi de sonunda ne yazıyoduuu dermişiiiimmmmmm...
gidiyor musun canım :26: tühh bee 700 e kalamıycam deyince :34:

aman gelsin kaygana biraz sefanı sür nazını çeksin :27: ayy canım güldürdün beni kuluçka :9::9::9::9:

hee yumurtlama falan filan derken tavık misali yımırtalarımız alındı döllendi sonra bize verilecek ve yatıcaz..kuluçka değilde nedir şifacım amaaa:1:

iyi geceler tatlımm....

hanımanne mi??:1::1::1::1: buda güzelmiş heee:27:

iyi geceler tatlımm....

zuzummmm iyi geceler sana da hadi bakim yataga saat kaç oldu allah allah siz kocalarınızın çayına uylu tozumu katıyorsunuz:ssz::ssz::9::9::9::9:

iyi geceler kuzummm..

ay sen komık kadınsın komıkkk sen yazmışsın sen paz verdin bende gol attım sadece ben diyemezdim ki bunları yaptımmm sen zarfladın ben de balık gibi atladım bu daha doğru aslında:26::26::26:ben cıktım cnm i geceler

dua o dua cnm bnm..
geçsin geçsin..
onun yaptığı bulantının yerinde güller biter dermişim..
bnmki daha iğrenç oldu sanırsam ama öyle napimmmm:54:

kızlaaaarrr bende kaçıyorum 700.sayfa kutlamasına kalamiciiiiiimm maalesef bu seferde bensiz kutlayın olurmu...iyi geceler ...yatarken heryerinizi iyice bi örtmeyi unutmayın tamammı açıkta kalan kaba yanlarınız yüzünden kabus görürsünüz mazallahhh:3:

bende de var canım,özellikle geceleri oluyor,,dayanmak zor hakikaten,ilaçta içemiyoruz en zoru o

Ya kızlar benim agrıda aynen öleydi dün..geceen girmiş,enseden başladı,önce sadece sol taraftaydı,sonra bütün kafatasıma yayıldı,nasıl bişeydir bu yaa..sabahtan akşam 9 a kadar dayanabildim,ve istemesemde yine minoset içtim..yoksa kafayı yicem yani..minosette eften püften bişey zatende yinede rahatlattı,şimdi biraz iyiyim..aman cook korkuyorum ben bu başagrısından yaa..o kadar saat acaba kendiliginden gecermi diye bekliyorum cekiyorum yok gecmek bilmiyo üstüne daha da kuduruyo..bi de bende migren var..amann amannn..sizlerede gecmiş olsun..en iyi ceken bilir..bende sizi anlıyorum..

canım benim ben ne anlarım örgüden.... anca kendi başıma çorap örerim:))))

yazıyorum.. okuyorum.. düşünüyorum.. tlfnla konuşuyorum.. ama yalanım yok örgü öremiyorum....

benimde oluyo ama çok şiddetli değil...

yiyip yiyip oturuyoda anlaşalım.....

dedim ya şekerim komşu baskını...

ya bak habire hamarat olmadığımı ima ediyosun küscem ama....

önceden kim hamaratmış? benmi,? belki çok önceden... ben örgüden hiç bizaman anlamadım hiçte sevmem annm diyoki senin bebene kim örcek... ama bi gerçek varki ben işi bırakınca hakkaten tembelleştim.

ah ervacım ya... ecrinle bir olup vermiş veriştirmişler bana....

annem derki padişahın bile arkasından atarlar.. yok KADI nın mıydı o... aman ne bileyim öle işte..

hepinize de geçmiş olsun güzeller. gerçekten berbattt bir ağrı...

seni tedirgin etmek için demedim canım sadece dikkat et dedim...ohss yumurtalıkların fazla uyarılması demek e2 bu riski belirler 5000 nin altında olması gerekir...yumurta toplama işleminden sonraki 2 gün içinde ortaya çıkar genellikle ani kilo artışı bel çevresinin kalınlaşması normalin dışında karında şişlik,nefes almakta zorluk çekmek ilk belirtileri...küçük idrara sık sık çıkıp tam yapamamak az az yapmak,içtiğin kadar çıkaramamak...hafif orta ve ağır seviyeleri var..ben yumurta toplama işleminden 2 gün sonra aniden karın bölgemde şişlik yaşadım nefes almakta zorlandım acile gittim ve hemen yatırıp gözlem altına aldılar 4 gün yattım.3 cm olması gereken bir yumurtalık 8-9 cm olmuş nerdeyse 3 kat büyümüştü..çok ağrılar çektim bu durumda transfer yapılmamalı ve tedavi iptal edilmeliydi e2 hormonum zaten 5000 inin üzerine çıkalı çok olmuştu ve çatlatma iğnesi olan bhcg vurulmamalı tedavi yarım kalmalıydı.ohss yi tetikleyen bhcg hormonudur transfer yapılıp hamile kalırsan bu hormon artışa geceğinden iyileşmek yerine dahada kötüye gidebilirsin..en kötü durumuda akciğerlere sıvı toplanıp nefes alamadığın için hayati tehlike yaşamaktır...çoook detaylı bi konu...herkeste olan bir durum değil sende de olacak diye bişey yok.ben bilgi amaçlı yazıyorum...zaten benim doktorlarımın hatasına seninkilerin düşeceğini düşünmüyorum ben ihmal kurbanıyım resmen..bi de hastanede yatarken transferim yapıldı ama tutunamadı...

Evet çok dikkatli olmak lazım benim doktorum bana 6 tane yumurta elde etsek yeter dedi(Almanya'daki) bakalım trde ne diyecek doktorum allahhhhh ben artık geri saymaya başladım az kaldı başlamaya hem heycanlaniyom hemde cooook korkuyorum ben evimden uzak Olcam offff offf

canlar ben kaçarrrr...
eşim çay istedi şimdi çay servisimiz var.. buyrun gelin içelim beraberrr:7:

bu aradaa geçmişş yinee çokkk uzunnn yaaa ::(((((((((((((((

varmı bir gelişme ??

karasu canımmm gördün mü bebişini?

Back
X