• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben onu dua kabul ediyorum canım sağolasın aminn inşallah ziraa ben bulantılı kusmalı geçirmek istiyorum hamişliğimi :27::31: ziraaa sigarayla savaşıyorum azaltıyomm anma bırakamıyorum da ondan tiksineyim de hamiş hamiş bırakmış olayım inşşş :49::16:

bak sen sigara dedin ben hop geri geldim gunde 1 paket içen biri olarak transfrdn 12 saat önce bıraktım trnsfer sonrası 4 gun hiç içmedm sonraki gunler gunde 1 sigara 1 kahve içtim dedim bebelerim şimdi anne keyf yapıck burnunuzu tıkayın kötü kokucak :1:dalga geçtim hep ve varya insan öğrendiği anda vicdan yapıyr ki biz bukadar emekle elde ettk ya içesin gelmiyr emınm sende aynı olucaksın kusmana gerek yok yani takıl keyıf yap sigara bırakma stresine girme sen mutlu ol yeter cnm bunlar inanki bahane emınınkı sen de öğrendiğin gün bırakıcaksınnnn

hee yumurtlama falan filan derken tavık misali yımırtalarımız alındı döllendi sonra bize verilecek ve yatıcaz..kuluçka değilde nedir şifacım amaaa:1:

hanımanne mi??:1::1::1::1: buda güzelmiş heee:27:
aynen öyle tuttum bu espriyi kuluçkalarımız işe yarayacak inşşş :49::52::29:

kızlaaaarrr bende kaçıyorum 700.sayfa kutlamasına kalamiciiiiiimm maalesef bu seferde bensiz kutlayın olurmu...iyi geceler ...yatarken heryerinizi iyice bi örtmeyi unutmayın tamammı açıkta kalan kaba yanlarınız yüzünden kabus görürsünüz mazallahhh:3:

buna uyucam valla egunal...:1:
kocişede söylim sımsıkı sarsın beni ohh missss...:38:
iyi geceler cnmmmm

aynen öyle tuttum bu espriyi kuluçkalarımız işe yarayacak inşşş :49::52::29:

yarayacak Allahın izniyle....
buda bizim sınavımız şifacım..
tevekkil ederek yalvararak Rabbimize ve şükrederek geçireceğiz güzel arkadaşımmm

kızlaaaarrr bende kaçıyorum 700.sayfa kutlamasına kalamiciiiiiimm maalesef bu seferde bensiz kutlayın olurmu...iyi geceler ...yatarken heryerinizi iyice bi örtmeyi unutmayın tamammı açıkta kalan kaba yanlarınız yüzünden kabus görürsünüz mazallahhh:3:

İyi geceler tatlım ben burdayim klitschkonun box macını bekliyorum

hee yumurtlama falan filan derken tavık misali yımırtalarımız alındı döllendi sonra bize verilecek ve yatıcaz..kuluçka değilde nedir şifacım amaaa:1:

hanımanne mi??:1::1::1::1: buda güzelmiş heee:27:

evet hanımanne biz kayseride öyle deriz hanım hanım olsunlar diye canım :)))

zuzummmm iyi geceler sana da hadi bakim yataga saat kaç oldu allah allah siz kocalarınızın çayına uylu tozumu katıyorsunuz:ssz::ssz::9::9::9::9:

ay sen komık kadınsın komıkkk sen yazmışsın sen paz verdin bende gol attım sadece ben diyemezdim ki bunları yaptımmm sen zarfladın ben de balık gibi atladım bu daha doğru aslında:26::26::26:ben cıktım cnm i geceler

evet bende erken yatacaam çook uykum vaar:9::9:

:17::17::17:eguuuu iyi gecelerr tatlı rüyalar ......

bu aradaa geçmişş yinee çokkk uzunnn yaaa ::(((((((((((((((

varmı bir gelişme ??

karasu canımmm gördün mü bebişini?

cnm evet gördümmmm uyuyordu kuzucum hop dondu bize totosunu sonra dedi dr drun enseya bakıcm sonra durun bakın şimdi dedi uyanıck hahaaaaaaaaaaa döndu tekrar gerinip durdu sürekli çok komıktııı bizim dr dvd veriyr ben bugun yine izledim süper bir hizmet bu bebeğim doğana kadar inşallh çok dvd si olucak şimdiden meşur ayol bebem ense ölçusune baktım iyi dedi ama 5 martta tekrar geliceksin detaylı bakıcaz dedi ama ben 27 şubatta tekrr dr a gidicem ay bu benm halim hiçte iyiye gitmiyor dimii bençıktım cnm midem kötü sen nasılsınnn

iyi geceler kızlar zor ve üzücü günler geçirdikten sonra bu sabah meleğimi kaybettim.ilk hamileyim yazdığımda hissetmiştim ama inanamıyorum ondan böyle hissediyorum diyordum. değer ikiye katlamadı bebek görülmedi derken gece meleğim düştü ve kürtaj oldum allah bu yolda mücadele verenlerin yüzünü güldürsün

bak sen sigara dedin ben hop geri geldim gunde 1 paket içen biri olarak transfrdn 12 saat önce bıraktım trnsfer sonrası 4 gun hiç içmedm sonraki gunler gunde 1 sigara 1 kahve içtim dedim bebelerim şimdi anne keyf yapıck burnunuzu tıkayın kötü kokucak :1:dalga geçtim hep ve varya insan öğrendiği anda vicdan yapıyr ki biz bukadar emekle elde ettk ya içesin gelmiyr emınm sende aynı olucaksın kusmana gerek yok yani takıl keyıf yap sigara bırakma stresine girme sen mutlu ol yeter cnm bunlar inanki bahane emınınkı sen de öğrendiğin gün bırakıcaksınnnn

aynen canımmmm bende içiyordum. ama artık içmiyorum.tek korkum sigaraydı. bazen eşim içerken kokusu güzel geliyor 1 nefes alıp bıakıyorum.çok canım isterse. o da çok nadir.

slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...

canım Allah gönlüne göre versin inşaallah
ben de 2 ay önce opu oldum...transferim haftaya olacak inşaallah bir aksilik olmasa...bir süre kasık ağrıların olur ve sık tuvalete çıkarsın..aman bol sıvı al tuvalette zorlamak mahvediyor insanı...katı şeyler yememeye çalışırsan az sancılı ve kısa sürer bu dönem..inşaallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar da fazlasını dondurursun malum yumurta fazla olunca dondurup tekrar bebiş düşününce direk transfere gidyorsun..kaç yumurtam çıkacak endişesi olmuyor...Benim 4 yumurtam bekliyor dondurulmuş ilaçlara abaşladık bekliyorum ben de haftayı...
günler çabucak geçsin ve transfer günü gelsin istyor insan...heyecanını ve hislerini paylaşıyorum arkadaşım İnşaallah güzel haberler alırsın...Hangi merkeze gidiyorsun bu arada..:nazar:

güle güle tatlım tamam sıkıca örtünür uyuruz :9::16:

cnm evet gördümmmm uyuyordu kuzucum hop dondu bize totosunu sonra dedi dr drun enseya bakıcm sonra durun bakın şimdi dedi uyanıck hahaaaaaaaaaaa döndu tekrar gerinip durdu sürekli çok komıktııı bizim dr dvd veriyr ben bugun yine izledim süper bir hizmet bu bebeğim doğana kadar inşallh çok dvd si olucak şimdiden meşur ayol bebem ense ölçusune baktım iyi dedi ama 5 martta tekrar geliceksin detaylı bakıcaz dedi ama ben 27 şubatta tekrr dr a gidicem ay bu benm halim hiçte iyiye gitmiyor dimii bençıktım cnm midem kötü sen nasılsınnn

oyy oyyy yerim ben o minik kelebeği. maşallah..... ne güzelmiş dvd olayı keşke bana da verseler :( ben de 5 martta gidecem..dualarınızı eksik etmeyin. şükür ben iyiyim.... arada baş ağrısı dışında

iyi geceler kızlar zor ve üzücü günler geçirdikten sonra bu sabah meleğimi kaybettim.ilk hamileyim yazdığımda hissetmiştim ama inanamıyorum ondan böyle hissediyorum diyordum. değer ikiye katlamadı bebek görülmedi derken gece meleğim düştü ve kürtaj oldum allah bu yolda mücadele verenlerin yüzünü güldürsün

canım benimmm çokk üzüldüm :(((((((((

Canım benim cok gecmis olsun peki canım bir sebebi varmı insallah birdaha yasamazsın çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum

canlar ben kaçarrrr...
eşim çay istedi şimdi çay servisimiz var.. buyrun gelin içelim beraberrr:7:
canım güle güle size afiyet olsun biz çoktan içtik bile :ssz:

canımm benim yaa aynı benim kafadasın kahveci sigaracı biriyim ve aynı sayıda bende içiyorum :17: inşallah dediğin gibi kusmadan hallolsun şu sigara sevdam :22: çok sağol desteğin için :3::16:

yarayacak Allahın izniyle....
buda bizim sınavımız şifacım..
tevekkil ederek yalvararak Rabbimize ve şükrederek geçireceğiz güzel arkadaşımmm
aynen canım aynenn inşallah aminnn

canımmm geçmiş olsun çok üzüldüm yaaaa :5::5::5: ALLAH ım o meleğin senin şefaatçin olsun , Rabbimin var işte bir bildiği :14::14: inşallah en yakında yüzün güler dualarım seninle :16:

Kızlaaarr hepinize iyigecelerr... giremedim bugün dogru düzgün, ara ara girip okumaya çalıştım. öpüyorum hepinizi.... tekrar kacıyorum merhaba demek istedim herkese...

iyi aksamalar kizlar bende tüp.. yaptiricam bu 3 cü olucak hormonlarimda sorun varmis su an o yüzden abrednislon kulaniyorum pazartesi görusmemiz var doktorda. bundan öncekinde cok sivi almamistim agir yemekler yemistim, daha cok galiba afedersiniz ama kabiz olmustum o an anladimistim tutmadigini zorlayinca insanin umudu kalmiyor ve cok kötü olmustum. Ama doktorum hic bilgi vermemisti daha cok sivi tüketiceksin diye benimde hic bir bilgim yoktu. bana yazarmisiniz nasil beslenmem gerekir. Bide aranizda sigara icen varmi ben kullaniyorum cok deyil ama iste yinede insan kendini suclu hisediyor. normalde günde 5,6 tane iciyorum tüp bebek asamasinda bazen günde bitene dayanamayip bir iki cekiyordum. budami engeller acaba ,ama diyer türlüde cok sikintiya giriyorum diye.

Son düzenleme:
Back
X