- 22 Aralık 2010
- 9.004
- 421
- 363
tabii kendiliğinden gelse bu ay bebeğim pek bi güzel olur...şuurumu kaybederim heralde![]()
Yaradanın işi cnm bir bakmışsın oluvermiş..keşke gelseee cnm hayırlısı inşallahh...
egunal sen neredeydin cnm??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabii kendiliğinden gelse bu ay bebeğim pek bi güzel olur...şuurumu kaybederim heralde![]()
ben geldiiimm.....
ama herkes gitmişşşşşş.....
ya insan bi sayfa daha doldurur....
şimdi ben kendi başıma nasıl doldurucam bibuçuk sayfayı.....
e saat iki olmuş tabi kimse kalmaz..
ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...
ama napıyım torbaları boşalttım kocişle muhabbete daldık anca geldim...
birazdanda yatalım dicek...
adama aşkım kendi kendime sayfayı doldurmam lazım desem....
sanırım iyice delirdimi düşünür...
demin bi misafir geldi topiğe....
baktı burda bi deli var kendi kendine konuşan.... kaçtı hemen:))))))
hoşgeldiiinnnnn sende kaçıcakmısın:)))))))))
eğer bu seferde olmassa dilinizden kurtulamam:))))))
selo sakın yazma
ya selo ya...... gene olmadı.... baltaladın beni:)))))))) kızlar bana totosuyla gülücekkkkkkkk.....
700. sayfanın ilk msjını yazayım diye kendi kendime yazıp duruyoodum kocamın kızgın bakışlarına aldırmadan... bu sefer başaracaktım..... baktım topiğe birileri geldi yazsınlar diye bekledim yazmadılar... kociş hadi diyo o ara adını gördüm baktım hemen yazmadın bende sana sakın yazma diyerek 10.mesajı yazdım o ara sende yazdın ve 700 ilk sen geçtin:)))))))
boşver tatlım ben en iyisi 1000.sayfayı kendime hedef koyayım.:)))
evet canım ya gene ilk yazamadım üstelik baya çabaladım bu sefer.....16 msj yazdım kendi kendime.......
güzel arkadaşlarım kaçıyom ben... sizi seviyorum... yarın görüşmek üzere tatlı rüyalar.....
boşver selocanım kısmet diğer ellinin katlarına....
Bende kaçıyorum iyi geceler herkese
hadi beraber çıkalım... şifacım seni yalnız bırakıyoz ama neyseki arkadaşın geldi... size güzel sohbetler....![]()
Yaradanın işi cnm bir bakmışsın oluvermiş..keşke gelseee cnm hayırlısı inşallahh...
egunal sen neredeydin cnm??
Ankarada yım kuzum...ilk tedavim gazi üniversitesinde oldu...2. başkent hastanesinde olacak akasyanın doktoruna gidecem...
Ankarada yım kuzum...ilk tedavim gazi üniversitesinde oldu...2. başkent hastanesinde olacak akasyanın doktoruna gidecem...
gunaydın canalrım nasılsınız guzel bır tatıl gunu gecırın ıns![]()
ne kadar gülsen azdır.......
olsun kuzum önümüzde daha çok kutlama var nasılolsa![]()
hemde ne hazin son..... onca uğraş... sonu hüsran....selo 700 ün ilk mesajını yazar....
veeeee hazin sonnnnnn.....![]()
ay şükür bi pozitif alıcaz sonunda....kızlar merhaba ben cuma günü leklenmem var die buraya yazmıştım ama birdefa geldi ve cumadan bu yana hiç bişey yok acaba yerleşme kanmasımıydı ümitlenmelimiyim yarın test yaptırcam çok heycanlıyım bu sabahta çok midem bulanıyor inşallah bunlar iyiye işarettir yarın nasıl geçicek bilmiyorum
günaydın canım....gunaydinlarrrr,keyfli bi pazar diliyorum canlarim![]()
gezin kocişinle...kislar azicik geriye donuk okudum ama yine cikiyorum
belki aksama ugrarim
birazdan disari cikacagiz hazirlanmamiz gerek
optumm hepinizi![]()
sende gül bana.....canim ya selonun hain planiyla ilgili yaptigin aciklamya bayildim alemsin ya
okumaktan gercekten zevk aldim
eline saglik tatlim
ah..ah... ama çabalarım ortada....canim azmini gercekten kutluoyurum,kimsenin yapamadigini yaptin kendi kendine 16 mesaj yazmissinve sana kuralan hain plana ragmen azdaha basariyordun
insallah diger kutlamalara ..hahahaha
optum gelince gorusuruz guzel annecik
gunaydın canalrım nasılsınız guzel bır tatıl gunu gecırın ıns![]()
gaziden memnun kalmadın mı equanal?
hayırlısı olsun cnm bnm..inşallah göbüşün kucağın dolar cnmm.
günaydın güzeller![]()
günaydın güzeller![]()
hayırlısı olsun cnm bnm..inşallah göbüşün kucağın dolar cnmm.
günaydın cnmmmm
kislar azicik geriye donuk okudum ama yine cikiyorum
belki aksama ugrarim
birazdan disari cikacagiz hazirlanmamiz gerek
optumm hepinizi![]()
gunaydın cnmmmmmmm sanada keyıflı bır gunnnngunaydinlarrrr,keyfli bi pazar diliyorum canlarim![]()
iyiyiz kuzum sen nassınnnn??
ne kadar gülsen azdır.......
hemde ne hazin son..... onca uğraş... sonu hüsran....
....
günaydın güzeller![]()
çok şükür cnm halimize ıyıyım guzel bır gun gec kalkmak ve gec bır kahvaltı belkı bırazdan dısarı cıkarız hava guezl bugun ekının sansına....
cnm ya bısey sorcam sana ben adetolmustumya gecen hafta sokulme tam anlamıyla 13 de oldu doktorda oan gore ılac verdı bana muayenede bakınca bugün sokülüyorsun dedi ama benım adetem az oldu acaba estrofenmı yaptı rahım kalınlasıyorya ?
anladım cvp verdiğin için teşekkürle egunal. İnşallah başkentten hayırlı sonuçlar alırsın. görüşme yaptınmı? indirim var diolardı? hala öylemi acaba?
Egunalimmm Milllstone ekinim ve kızlar siz nasılınız bugün izmirdehava süper güneşli dışarı çıktım ben hafften midem bulanıyor ben kaçıyorum öptüm hepinizi
kampanya varmıştı bi arkadaş 2200 e yaptırdı geçen ay![]()