- 22 Aralık 2010
- 9.004
- 421
- 363
akasyam sordu nasılsın diye,iyiyiz canım ya,dün araba hasta etti beni,gidip gelene kadar cıkardım(ikide bi araba yı durdurup hava aldık,eşim ve bizi götüren arkadaş kendilerini ben cıkarırken dışarı attılar,sonra gelip bittimi diyip arabaya geri döndüler,düşün artık..:))eve gelince dinlendim,yoruldum cünkü..enselerine baktı dr normal,durumlarıda iyi dedi,ikiside 5 cm olmuş:))kafaüstü duran dönmüş,yan yatmış artık,sıkıldı heralde kafaüstü
bi tanesi sakince duruyo,bi tanesi maşallah oynaşıp duruyodu,cok duygulandım yine ya onları görünce
dr bi tanesi hıçkırıyo dedi:))bize ikiz oldugu için 2 li,3 lü testleri yapmıyolar canım,önemli olan ense kalınlıgı,cünkü ikiz ve üçüzlerde degerler cok yüksek cıkıyomuş..dr hemen cinsiyetlerini sordum,tabiki daha cok küçükler ama bi tanesi kıza benziyo dedi:))digeri belli degil daha belli olmaz bekle biraz daha dedi:))kızım olmasını cok isterim zaten bakalım,önümüzdeki aylarda ne cıkcak:))bi ay sonra gelin dedi dr peki dedik,kan verdim rutin,cıktık geldik..şimdi bi ay sabretcem görmek için
inş.herşey yolunda gider bakalım..siz nasılsınız kuzum senin bebiş napıyo?
ne güzel anlatmışsın
maşallahhhhhh