• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sen varyaaaaa çok almesinn çokk.Ahh bir buluşalımmm seni öpücük manyağı yapıcammm.Sıkıcamm her yanınıı..Gerçi sıkacak et bulursammm tabiii...

ayy biz buluşalımda sen beni manyak yap razıyımmmm.:38::38::38::54::54::54:..o zamana kadar löp löp et biriktiririm senin için tombik olurum bendeee:125:

ayy biz buluşalımda sen beni manyak yap razıyımmmm.:38::38::38::54::54::54:..o zamana kadar löp löp et biriktiririm senin için tombik olurum bendeee:125:

Senin yerine ben biriktiriyorum zaten maşallahhh o löp löp etleriii..Birinin bana dur demesi lazımm ama bakalımm ne zaman durucamm..Şu martta hele bir adet olayım tedaviye başlarsamm saldım çayıra mevlam kayıra zatenn..Ama eğer başlayamazsamm karar verdimm iş bulup çalışıcammm,sporada yazılıcamm planlarımm çokkkkkk...Kpss ye hazırlanmaktan vazgeçtimm..Acil iş bulucamm yaza kadar çalışırım 3-5 ay..Zaten ben mevsimlik işçi ilan ettim kendimi..Yazınn tatilimi yapmadann duramammmm..O zaman çıkarımm falan filannn..Ayy abuk sabukk planlar yapıyorumm ama inş bunlara gerek kalmadann bende tedavime başlar ve meleğime kavuşurum..

azıcık yazmassan site seni atıveriyo.... gıcık oldum....

evet kuzum hemencecik offline oluyosun aslında online nız ama...yazmazsan bile sayfalarda gezinmen gerekiyor sabit bir yerde kalırsan atıyolarrr..

Senin yerine ben biriktiriyorum zaten maşallahhh o löp löp etleriii..Birinin bana dur demesi lazımm ama bakalımm ne zaman durucamm..Şu martta hele bir adet olayım tedaviye başlarsamm saldım çayıra mevlam kayıra zatenn..Ama eğer başlayamazsamm karar verdimm iş bulup çalışıcammm,sporada yazılıcamm planlarımm çokkkkkk...Kpss ye hazırlanmaktan vazgeçtimm..Acil iş bulucamm yaza kadar çalışırım 3-5 ay..Zaten ben mevsimlik işçi ilan ettim kendimi..Yazınn tatilimi yapmadann duramammmm..O zaman çıkarımm falan filannn..Ayy abuk sabukk planlar yapıyorumm ama inş bunlara gerek kalmadann bende tedavime başlar ve meleğime kavuşurum..

mart ayı dama çıkma ayıdır...üreme ayıdır yaniii..sende bende üremeye geçecez inşallahhh...

evet kuzum hemencecik offline oluyosun aslında online nız ama...yazmazsan bile sayfalarda gezinmen gerekiyor sabit bir yerde kalırsan atıyolarrr..

mart ayı dama çıkma ayıdır...üreme ayıdır yaniii..sende bende üremeye geçecez inşallahhh...

inşallahhhhhh... martta patlatalım topiğn nufusunu:46::46::46::46::46::46::46:

Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: "Hiç…" der. Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler. Hz. Mevlânâ: "Evladım, gördün mü?" der. "Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün. İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven."

Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: "Hiç…" der. Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler. Hz. Mevlânâ: "Evladım, gördün mü?" der. "Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün. İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven."
çok güzellllll.... ve yürekten kocaman AMİİNNNNNNNN......

inşallahhhhhh... martta patlatalım topiğn nufusunu:46::46::46::46::46::46::46:

AMİİİNNNN ne güzel olurrrr...

270 küsür mesaj yazmamız lazım... yazabilirmiyizki.....:50::50::50::50::50:

yazarız da sonradan okuyanlar bi kutlama için neler yaptığımızı görürlerse hakkımızda neler düşünürler bilemiyorum yaniii:35::35::35:..kk kariyerimiz büyük yara alır :9:

Çok güzeeelllll çoookkkk...ezan okunuyor şu an ve yüreğimden diliyorum evlat hasretimiz son bulsun inşallahh....

NAMAZIMI KILDIM, DUAMI ETTİM..HEPİMİZE YÜCE RABBİMDEN EVLAT DİLEDİMMMMMM......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sagol canım,inş.hayırlısıyla kucagımıza alırız..ne güzel sanada iki tane koncak demekki,inş.ikiside tutunur,transferden sonra kendini dinleme ama ve günleri sayma gecmiyo..güzel haberlerini bekliyoz canım..rabbim sanada ikiz versin hadi bakalım:))

amin ervacım inşallah bakalım transfer hayırlısıyla bir olaydı iyiydi:31:

Aynenn yaa çok güldümm güzelimm..

Sağol bitanem özet içinnn..Su ya çok üzüldümm yaaaa.Rabbim yardımcısı olsunn..

Canımın içii senin adına çok sevindimmm...Hepsi 1. kalite embriyo olsunlar inş..Akşam gelicekk benim kocişş..Öpüyorum çok..

inşallah millstoncum..bakalım bekliyoruz şimdi beni çağırmalarını bugün aramadılar yarın yok heralde transfer:31:

ah canım bilmemmi.... yaparken parmağını ve pregestanı tükmüğünle biraz ıslatırsan hem daha kolay yapıyosun hemde daha uzun süre kalıyo çünkü daha iyi yerleşiyo...
kızlar dicekki iğrençsiniz:))))))

ayy ne yapalım cicim bebişler için katlanıcaz artık..
hiç sevmem fitili ama ne yaPalım artık..
tavsiyen içinde sağol cnmmm:34:

ewet bizim de ilk denememiz sperm sayısıydı sorunumuz da.

hayırlısı olsun cnm..inşallah ilkinde tutturur ve hayırlısıyla kucağına alırsınnn

Son düzenleme:
hoşgeldin canım...nasıl gidiyor hamilelik iyimisiniz kızınla...

Son düzenleme:
canım gününüz nasıl geçtiii...buluştunmu arkadaşlarınla...ay bi de merak ettim ne gününe girdiniz???

Back
X