Sen varyaaaaa çok almesinn çokk.Ahh bir buluşalımmm seni öpücük manyağı yapıcammm.Sıkıcamm her yanınıı..Gerçi sıkacak et bulursammm tabiii...
ayy biz buluşalımda sen beni manyak yap razıyımmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen varyaaaaa çok almesinn çokk.Ahh bir buluşalımmm seni öpücük manyağı yapıcammm.Sıkıcamm her yanınıı..Gerçi sıkacak et bulursammm tabiii...
ayy biz buluşalımda sen beni manyak yap razıyımmmm...o zamana kadar löp löp et biriktiririm senin için tombik olurum bendeee:125:
azıcık yazmassan site seni atıveriyo.... gıcık oldum....
Senin yerine ben biriktiriyorum zaten maşallahhh o löp löp etleriii..Birinin bana dur demesi lazımm ama bakalımm ne zaman durucamm..Şu martta hele bir adet olayım tedaviye başlarsamm saldım çayıra mevlam kayıra zatenn..Ama eğer başlayamazsamm karar verdimm iş bulup çalışıcammm,sporada yazılıcamm planlarımm çokkkkkk...Kpss ye hazırlanmaktan vazgeçtimm..Acil iş bulucamm yaza kadar çalışırım 3-5 ay..Zaten ben mevsimlik işçi ilan ettim kendimi..Yazınn tatilimi yapmadann duramammmm..O zaman çıkarımm falan filannn..Ayy abuk sabukk planlar yapıyorumm ama inş bunlara gerek kalmadann bende tedavime başlar ve meleğime kavuşurum..
topik üçümüze kalmış....
evet kuzum hemencecik offline oluyosun aslında online nız ama...yazmazsan bile sayfalarda gezinmen gerekiyor sabit bir yerde kalırsan atıyolarrr..
mart ayı dama çıkma ayıdır...üreme ayıdır yaniii..sende bende üremeye geçecez inşallahhh...
inşallahhhhhh... martta patlatalım topiğn nufusunu![]()
hadi yazmaya başla bizde yardım edelim kimse yokken 750 ye ulaşıp ilk senin yazmanı sağlayalıımmm dermişiimmmmmm
valla mezdeke dans üçlüsü gibi kaldık hemen oynayalım o zaman:118:
iyiyim canım.... öle herşey aynı... günler geçsin bebeğim büyüsün diye bekleyip duruyoz:))))))nasılsın bebiş nasıl :)
çok güzellllll.... ve yürekten kocaman AMİİNNNNNNNN......Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: "Hiç…" der. Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler. Hz. Mevlânâ: "Evladım, gördün mü?" der. "Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün. İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven."
270 küsür mesaj yazmamız lazım... yazabilirmiyizki.....![]()
Hz. Mevlânâ bir gün eve gelir, oğlunu üzgün görür. Sebebini sorar. Oğlu: "Hiç…" der. Hz. Mevlânâ dışarı çıkar. Kapıda asılı bir kurt postu vardır, onu alır üstüne giyer. Ellerini havaya doğru açıp ulamaya başlar. Oğlu babasının bu haline bakıp güler. Hz. Mevlânâ: "Evladım, gördün mü?" der. "Dünya dertleri de işte böyledir. Kurt, aslında korkutucu bir hayvandır. Ama sen o postun arkasında babanın olduğunu bildiğin için korkmadın ve güldün. İşte bütün dertlerin arkasında da Rabbinin olduğunu bil ve ona güven."
sagol canım,inş.hayırlısıyla kucagımıza alırız..ne güzel sanada iki tane koncak demekki,inş.ikiside tutunur,transferden sonra kendini dinleme ama ve günleri sayma gecmiyo..güzel haberlerini bekliyoz canım..rabbim sanada ikiz versin hadi bakalım:))
Aynenn yaa çok güldümm güzelimm..
Sağol bitanem özet içinnn..Su ya çok üzüldümm yaaaa.Rabbim yardımcısı olsunn..
Canımın içii senin adına çok sevindimmm...Hepsi 1. kalite embriyo olsunlar inş..Akşam gelicekk benim kocişş..Öpüyorum çok..
ah canım bilmemmi.... yaparken parmağını ve pregestanı tükmüğünle biraz ıslatırsan hem daha kolay yapıyosun hemde daha uzun süre kalıyo çünkü daha iyi yerleşiyo...
kızlar dicekki iğrençsiniz:))))))
ewet bizim de ilk denememiz sperm sayısıydı sorunumuz da.
NAMAZIMI KILDIM, DUAMI ETTİM..HEPİMİZE YÜCE RABBİMDEN EVLAT DİLEDİMMMMMM......![]()
iyiyim canım.... öle herşey aynı... günler geçsin bebeğim büyüsün diye bekleyip duruyoz:))))))
sen neler yapıyosun? niye koyamadın bebişin fotosunu?