• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar... sizi seviyorummmmm.......
sabada ii geceler tatlı rüyalar canımm..bende seni sewiyorumm:16:
bizden sonra aktif olan 5 topiği gezdim sadece bir kişi online...demek biz de bi tuhaflık var...herkes ya yatıyor ya başka şeylerle ilgileniyor bizde topikte takılıyoruz...:97::97::97:

biz topik bağımlılarıyız çünkü:1:

buna ağlasammı gülsemmi bilemedim.eniyisi:18::ssz::ssz:ahh canım aynen senlede konuşmuştukya ondanmı ne 5. yılımda busene anne olucam demiştim:1:şuan tam 7.senemin 5.ayındayım hala bekliyorum inş. 7.yıla senle imza atıcaz diyorum sebepsizim kaderdaşım:29:..busene bu sınavı geçsem sonra mart nisan gibi tüp denesem bidaha hamile kalsam diyorum 1yıla iki başarı bakalım hangisi olucakk:26:
canımm senin kaanın gelsin inş.busene ..benimde kocişimin çok sevdiği zeynep isminde kızım..güldende neistiyosa ondan:49:

her sene yeni bir umut işteee...ya olursa diye diye 7.seneye girdik..ALLAH umudumuzu kaybettirmesin ne deyim...bende avatarımdaki gibi bi kız doğurmak istiyorum ama erkekte olu farketmez sağlıklı olsun yeter bi de olsunnnnnn yeterki...kızımın ismini CEREN koyacam...ama erkek ismi düşünmedim..

bende yatayım barii artık yorgun düştüm bugünn..ii geceler canımm...sarıl kocişine yat uyu artık sende:16:

buarada iyi geceler lap diye daldım haaa:9:

evet ne ayıp selamsız pat diye daldın topiğeeeee:19:

biz topik bağımlılarıyız çünkü:1:

bağımlılığın ötesine geçmeye başladı...hadi bizde yatalım ekincimmm...dinlenelim güzel bi uyku çekelim...sabah kaldığımız yerden devam edelim...sende ağlamaktan şişmiş gözlerini dinlendir...

Son düzenleme:
her sene yeni bir umut işteee...ya olursa diye diye 7.seneye girdik..ALLAH umudumuzu kaybettirmesin ne deyim...bende avatarımdaki gibi bi kız doğurmak istiyorum ama erkekte olu farketmez sağlıklı olsun yeter bi de olsunnnnnn yeterki...kızımın ismini CEREN koyacam...ama erkek ismi düşünmedim..

aminnn kaybetsek bittik zaten..evet aynı şeyi düşündüm çok tatlı kız dedim seni düşünüyodum bende:34:tabi canım sağıklı olsun kız erkek farketmez hatta ikiz olabilir iki kızda olabilri bir kız bir oğlanda artık payımıza düşeni göreceğiz:1:cerende güzel..zeynepi eşim seviyor ama bende seviyorum bakalım..inş. ankarada sen ben ve kızlarımız zeynep cerenle buluşuruzz canım:24::ssz:

aminnn kaybetsek bittik zaten..evet aynı şeyi düşündüm çok tatlı kız dedim seni düşünüyodum bende:34:tabi canım sağıklı olsun kız erkek farketmez hatta ikiz olabilir iki kızda olabilri bir kız bir oğlanda artık payımıza düşeni göreceğiz:1:cerende güzel..zeynepi eşim seviyor ama bende seviyorum bakalım..inş. ankarada sen ben ve kızlarımız zeynep cerenle buluşuruzz canım:24::ssz:

ay inşallahhh yaaaa...o günleride görelim daha ne isterim kiiii...
kuzum bende yatıyorum sana iyi geceler....:3:

evet ne ayıp selamsız pat diye daldın topiğeeeee:19:

hee öyleyim biraz terbiyesizim:)

bağımlılığın ötesine geçmeye başladı...hadi bizde yatalım ekincimmm...dinlenelim güzel bi uyku çekelim...sabah kaldığımız yerden devam edelim...sende ağlamaktan şişmiş gözlerini dinlendir...

yukarıdaki iyi geceler veda ve merhaba ikisi beraberdi bende çıkayım napıyım burda deli gibi 800de çook var zaten:1:
daha karpuz kesicektik ama bende yeni geldim kaçıyosun sende yaıp ettin şimdii:19:
benimde derslerden gözlerim yanıyorr...
ekin arkdaş allah kavuştursun canım ya çok ağlamış herkes inş.bebişle güleceksinizzz:emir_bebek:

Egunalım her zamanki gibi haklı..Saat 01,00 a 5 kala gelldimm..Anaaaam ne göriyim ki kimsecikler yokkk.Anlaşıldııı ben bu gecede topiğin kapısını kapatıcammm..

millstone..... hoşgeldinnn....................... nasıl geçti hafata sonun ? pasta börek ooo ne güzel muhabbetli olmuştur gün:)

Hiç sorma canımmmm..Gittiğimiz ev sahibi antepliydii.Sen düşünn artıkk.Gerçi karasu da yok ama neler yoktu kii yöreselll...Miss ti misss..Yedimm şiştimmm...

yerinde olsam o elmanın sapınıda çöpünüde yerdim:)))) şifa olsun arkadaşımaa......

Aynı espriyi bizde yaptık vallaaaa..Çekirdeğinide ye dedilerr,bende merak etmeyinnn sapını bile yerimm valla dedimm..

kuzum o elma o kadar yol gitti geldi çürümedi mi...ama mübarek elma çürümez tabiii:9:
şifa olsun canım..

Hiç sorma canımmm en sağlamını bana ayırmışlarrr..Ufak tefek var tabii üzerinde ama maşallahh birşey olmamışş..Bu akşamda yiyemedikk.Yarınaa nasibb artıkk..

ben geldimmmm....

Hoşgelldinn karabiberimmm..Gece gece el salladım sana şişlide geçerkennn görmedinmiii:10:

kızlar merhaba nasılsınız ben heycandan bayılmak üzereyim:) yarın büyük gün:(

İnş güzel haberler verirsin canımm..

canlarım nasılsınız?ben iim ii olmaya çalışıom bugün bütün gün ağladım gözlerim şişti çok fena:53:annemler kayınwaldemler herkes patladı aglamaktan su falan döktüler arkamdan çok duygusal anlar yasadık bugün:43:en fenasıda eşimle olandı pek duygularını göstermez eşim yani öle ağlamaz falan ama hava alanında beklerken adam beni güldürmek için maymun oldu.ayrılırken sarıl agla agla zor ayrıldık birbirimizden...şimdi geldim kuzenimin evine baş komser çalışıo bu akşam o yüzden beni ewe bıraktı çıktı yalnızım yani..kıyamam oda ben gelcem die ewi temizletmiş falan malum bekar ewi ama beber büyüdük ağbim gibi o yüzden rahatım yanii..zaten çarşamba sabahta teyzem gelcek annesi yani kuzenimin hafta sonuda belki eşim gelcek öle yani sıkılmam heralde.dualarınız için hepinize çok teşekkür ediom ii ki varsınızz hepinizz..burda koca baskısı yok yanii sabah akşam topikteyimm artık:1::1:

Kıyamammmmm sana bennnnn..Valla gözümün önüne gelldi o anlarrr.çoooookkk yakışıyorsunuz eşinle de zaten maşallahh:nazar: Allah ayırmasınn hep o resimlerinizdeki kadar en azından mutlu olunn..Bebişinizlede bu mutluluk taçlansın..Dualarım seninleee bitanemm..

Son düzenleme:
kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben az önce idrar testi yaptım ve sonuç pozitifffffffffffffffffff inanamıyorum şoktayım şuan test bana bakıyor bende testte silik falan değil bariz belli ayyy rüyaa olmalı bu ilk önce size yazıyorum ben hemen gidip kan vericem akşama görüşürüzzzzz

kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben az önce idrar testi yaptım ve sonuç pozitifffffffffffffffffff inanamıyorum şoktayım şuan test bana bakıyor bende testte silik falan değil bariz belli ayyy rüyaa olmalı bu ilk önce size yazıyorum ben hemen gidip kan vericem akşama görüşürüzzzzz

günaydın arkadaşım aaa ciddimisin hadi inşlh kan testi tekrarla ama muhakak

gunaydın cnm hadı hayırlısı rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ıns cnmmmm

canııımmm tebrik ederimmmmmm..rabbim kucağına almayıda nasip etsin...sabah sabah topiği bi açtım çok mutlu oldum.ben kutlamalara başlıyorum uyanan gelsin takılsın halayın peşinee:7: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::32::32::32::32::32::118::118::118::nazar::emir_bebek::49::nazar:

Son düzenleme:
buraya da yazayım

kızlar 10. gün negatif sonucu aldım. yani perşembe. normal test günüm cumartesi idi. değer 0,1 olduğu için tekrar test yaptırmadım yükselmez bu değer diye.adetimden hala bi haber yok. hiç gelecek gibi de değil. sadece kasık ağrım batmalarım var.bebekten geçtim zaten. hiç umutlu değilim. benzer bir durum yaşayan oldu mu? adetimin gelmemesi beni iyice gerdi.

Egunalım her zamanki gibi haklı..Saat 01,00 a 5 kala gelldimm..Anaaaam ne göriyim ki kimsecikler yokkk.Anlaşıldııı ben bu gecede topiğin kapısını kapatıcammm..

Hiç sorma canımmmm..Gittiğimiz ev sahibi antepliydii.Sen düşünn artıkk.Gerçi karasu da yok ama neler yoktu kii yöreselll...Miss ti misss..Yedimm şiştimmm...
Aynı espriyi bizde yaptık vallaaaa..Çekirdeğinide ye dedilerr,bende merak etmeyinnn sapını bile yerimm valla dedimm..
Hiç sorma canımmm en sağlamını bana ayırmışlarrr..Ufak tefek var tabii üzerinde ama maşallahh birşey olmamışş..Bu akşamda yiyemedikk.Yarınaa nasibb artıkk....

valla kuzum geleceğini tahmin ettim ama artık bekleyecek halimiz kalmamıştı...maşallah yemiş yemişşşş şişmişsinnn ayyy açım kahvaltı yapmadım henüz yanımda olsan da şimdi şöyle güzeeeelll bi kahvaltı yapsaydık yaaaa...elmanın sağlam olmasına sevindim valla okunmuş üflenmiş mübarek elma yemen gerekiyor çürümeye başlasaydı yemek çok zor olurdu neyseki bişi olmamış...bu gece yiyin artık kocişleeee:39::39::39:

gunaydın kızlarrrr güzel ve bl bebıslı bır hafta gecırmemız dılegıyleeeeee :16::16::16:

günaydınnn kuzummm...bak güzel haberle başladık bileee sinem hatun hamile gerçi biz ona sen hamilesinnn demiştik belliydi yerleşme kanaması yaşamıştı...inşallahhh Anemon84 de hamilelik haberiyle gelcek bugün...

tebrikler...... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X