günaydın tatlım.... inşallah ççooook güzel bir hafta olur....gunaydın kızlarrrr güzel ve bl bebıslı bır hafta gecırmemız dılegıyleeeeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlım.... inşallah ççooook güzel bir hafta olur....gunaydın kızlarrrr güzel ve bl bebıslı bır hafta gecırmemız dılegıyleeeeee![]()
günaydın balııımmmmm.....
kuzum son adet tarihini(SAT) ve muhtemel bebişin doğum tarihini yazarmısın listemize ekleyecem...
egunallll tatlımm günaydınnn.27 kasım 2011 son at canım.bebişte 3 ile 4 eylül dogum deniliyor inşallah :))
günaydınnn canım...bende tam listeleri güncelliyordum tam zamanında yazdın..yerim ben onu demek eylül bebeği olacak...hemen ekliyorummm...
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım 9. gün değerim:2.32, 10. gün:3.42, 12.gün:6.22,13.gün:6.42 13. gün değere dr aradasın pazartesiyi bekle test yaptır dedi belki hasta olursun dedi hasta olmadım testte akşam üstü yaptıracağım meraktan ölüyorum böyle bir durum yaşayıp sonradan değeri fırlayan var mı allak bullağım geç döllenme olabilir yada düşebilir dediler ayyyyyy ihtimaller arasında boğuluyorum![]()
cnm şu anda gerçekten tam ortadasın. herşeye hazırla kendini, ama geç döllenmede olabilir gibi sanki çünki değerin azda olsa artışta.
biliyorum zor ama lütfen bu kadar çok stres yapma çünki olacağı varsa bile olmaz o zaman.![]()
arkadaşlar ben tüp bebek yaptırdım 9. gün değerim:2.32, 10. gün:3.42, 12.gün:6.22,13.gün:6.42 13. gün değere dr aradasın pazartesiyi bekle test yaptır dedi belki hasta olursun dedi hasta olmadım testte akşam üstü yaptıracağım meraktan ölüyorum böyle bir durum yaşayıp sonradan değeri fırlayan var mı allak bullağım geç döllenme olabilir yada düşebilir dediler ayyyyyy ihtimaller arasında boğuluyorum![]()
evet teyzesi inşallah canımm neyse seinle aramızda doguma 3 ay falan olacak heralde :) bu arada valla hızınıza yetişmek mümkün degil konuları okumakan zor yetişiyorum masallah :))
ne güzel yaa bazı arkadaşlarımız 13 haftalıkken falan cinsiyetlerini ögrenmişler bende bi ögrenseydim cok merak ediyorum.inşallah doktorum bu hafta gidecegimiz randevuda görüpte söyleyebilir..
buna ağlasammı gülsemmi bilemedim.eniyisi:18:ahh canım aynen senlede konuşmuştukya ondanmı ne 5. yılımda busene anne olucam demiştim
şuan tam 7.senemin 5.ayındayım hala bekliyorum inş. 7.yıla senle imza atıcaz diyorum sebepsizim kaderdaşım
..busene bu sınavı geçsem sonra mart nisan gibi tüp denesem bidaha hamile kalsam diyorum 1yıla iki başarı bakalım hangisi olucakk:26:
canımm senin kaanın gelsin inş.busene ..benimde kocişimin çok sevdiği zeynep isminde kızım..güldende neistiyosa ondan![]()
aminn inşallah canım...inşallah yavrularımıza kavuşalım bir an önce
günaydın kızlar ..........canlar..........sırdaşlar :))))))))) bugün hergününüzden güzel olsunnn bolluk bereket içinde bir hafta olsun allahım güzel haberler yaşatsın hep yüzümüzü güldürsün inşallahhh....
valla kuzum geleceğini tahmin ettim ama artık bekleyecek halimiz kalmamıştı...maşallah yemiş yemişşşş şişmişsinnn ayyy açım kahvaltı yapmadım henüz yanımda olsan da şimdi şöyle güzeeeelll bi kahvaltı yapsaydık yaaaa...elmanın sağlam olmasına sevindim valla okunmuş üflenmiş mübarek elma yemen gerekiyor çürümeye başlasaydı yemek çok zor olurdu neyseki bişi olmamış...bu gece yiyin artık kocişleeee
günaydınnn kuzummm...bak güzel haberle başladık bileee sinem hatun hamile gerçi biz ona sen hamilesinnn demiştik belliydi yerleşme kanaması yaşamıştı...inşallahhh Anemon84 de hamilelik haberiyle gelcek bugün...
günaydın tatlım.... inşallah ççooook güzel bir hafta olur....
Bugün güzel bir haberle hem güne hem haftaya başladık inşallah hep böyle devam eder
SİNEM8484 Sabah idrarda çift çizgiyi gördü çok şükür ve kan vermeye gitti akşam haber verecek ama biz kutlamalara çoktan başladık
ANEMON84 cumartesi yaptırdığı testte değeri 11 çıkmıştı ve testi erken yaptırmıştı...Bugün kan testini tekrarlayacak değeri inşallah artar ve hamileyiiimmm haberiyle gelirrr
JULİETTA Hastaneden haber bekliyor bugün ya da yarın transfer olacak...Bebeklerine kavuşuyor
CANANYAKA Hastaneden haber bekliyor transfer günü belli olacak.Muhtemelen yarın ya da 23 Şubatta transfer olacak
PAPATYAC bugünkü randevuda OPU gününü öğrenecek![]()
günaydın kızlar ..........canlar..........sırdaşlar :))))))))) bugün hergününüzden güzel olsunnn bolluk bereket içinde bir hafta olsun allahım güzel haberler yaşatsın hep yüzümüzü güldürsün inşallahhh....