• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

seni mi kırıcam ya :70: :34:

eveeeetttt kırmaaa beniiiiii:93::93:
:16::13::29::48::54:

aynen ole kızlarr..ya ben mesela ablamdan once evlendım o daha yenı evlı ama benden once hamıle kalsa uzulurum yani..elbette insan sevınır ama sankı benım uzuntum daha cok olur gıbıme gelıyor.bıranonce zaman gecsede bnde baslasam artık..
aaaa hatuna bakkk ablanda sen ondan önce evlendin diye belki içlenmiştir:9:
ablanın önce hamile kalması daha iyi sakın buna dertlenme lütfen...kız kardeşimin 2 paşası var ölürüm onlaraaa..hamilelik haberini verdiğinde çoookkk sevindimmm ama bi yandan da kendi gerçeğimi yüzüme bir tokat gibi çarpan bi haberdi...benden sonra evlenenler 2.bebeklerine hamileler yada doğurdular...böyle güzel haberlerin birgün beni nasıl inciteceğini canımı yakacağını bilemezdim...kim derdi 7 yıl anne olamadan geçireceksinnnn...ama geçip gitti işte...daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bekletmesin rabbim bizi...

bu kadar düşük değerden yükselen olduğunu hatırlamıyorum...ama gebelik var görünüyor...doktorun dediği gibi geç tutunma olabilir...cumartesi günü bir arkadaşımızın 11.günde değeri 11 çıktı bugün o da testi tekrarlayacak..haber bekliyoruz...doktoru gebelik var demiş ama katlanması önemliymiş...senin durumuna benzer...arkadaşlar topiğe gelince mesajını görüp mutlaka cevap yazarlar...bende bununla ilgili bişey öğrenirsem sana haber veririm mutlaka...inşallah katlanır değerin...

işteyim ara ara girip bakıyorum ya sağol ilgilendiğin için karışığım işte 14 yıllık evliyim bu durum çok zor süreçmiş yaşayınca anlıyor insan:50:

günaydınnnn..nasılsınız kızlar?.kırmızılar geldi bugün çok şükür..yarın başlıyorumm:34:

günaydııınnn canım ay nasıl sevindim anlatamam..kaç gündür çok üzüldün aklımdan bu üzüntüyle kırmızılar gecikmez inşallah diye geçiriyordum...çok şükürrr....hadi hayırlı olsun bakalımmm...yarın start veriyoruz:21::21::32::32::32::7::64::64::118::124::124:

günaydınnnn..nasılsınız kızlar?.kırmızılar geldi bugün çok şükür..yarın başlıyorumm:34:

slm ekin
geçmişi okurken biraz hakkında bilgim oldu ist a tedavi için geldin hayırlısı olsun cnm yarın da tedaviye başlıyosun inş herşey gönlünce olur nerde başlıyosun tedaviye?

Aaaa hatuna bakkk ablanda sen ondan önce evlendin diye belki içlenmiştir:9:
Ablanın önce hamile kalması daha iyi sakın buna dertlenme lütfen...kız kardeşimin 2 paşası var ölürüm onlaraaa..hamilelik haberini verdiğinde çoookkk sevindimmm ama bi yandan da kendi gerçeğimi yüzüme bir tokat gibi çarpan bi haberdi...benden sonra evlenenler 2.bebeklerine hamileler yada doğurdular...böyle güzel haberlerin birgün beni nasıl inciteceğini canımı yakacağını bilemezdim...kim derdi 7 yıl anne olamadan geçireceksinnnn...ama geçip gitti işte...daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bekletmesin rabbim bizi...

amin canımmm bende biliyosun 7 sene diyorumki eşime biz neden hiç çocuk düşünmedik nasıl bi akıl bu hiçmi kimse bize hadi çocuk yapın dememiş biiz uyarmamış 26 yaşındaydım evlendiğimde 5 sene yapmam dedim çocuk gezerim tozarım sonra çocuk... Eeee şükür gezdik tozduk gördük eğlendik eksiği çook geç fark ettim şimdiki aklım olsa bir an bile korunmazdım hemen patlatırdım bitane belki ozaman ki şartlarda hemen olurdu stressiz sıkıntısız e yıllarr geçince insan daha da yıprnıyo kaan hocanın dediği gibi ilk sene% 85 hamilelilk oranı keşke deneseydim en azından olmadığını bilsek bile ozamanlarda başlardık denemelere offf işte bitn bitmişşş geçen geçmiş hep bir mişler muşlar keşkeler ...ölede olmaz önümüzdeki maçlara bakalım artık :)))üzülmek yok olgun anneler olucaz biz:)

Selam kızlar nasılsınız?
Bütün haftasonu giremedim KK ya, çok koşuşturmam vardı. Sabah bi okuyim dedim 700 sayfa olmuş :53:
Perişan oldum okumaya çalışırken, atlaya atlaya okudum :17:
Ben de adet oldum, artık bir sonraki adetle 2. denemeye başlıyoruz hayırlısıyla :82:

ekinm gunaydın hadi gözun aydın hayrlı olsun cnm tedavin tedavılaerdn önce zamanında adet olduğum için hiç bukadar sevınmemiştimm kendi adıma emınm sende sevınmişsindir rabbım elini kolunu dolu döndürdün inşallh saglıla al bebeklerini cnmmm çık dışarı dolaş biraz kendini eve kapatma

ablanın önce hamile kalması daha iyi sakın buna dertlenme lütfen...kız kardeşimin 2 paşası var ölürüm onlaraaa..hamilelik haberini verdiğinde çoookkk sevindimmm ama bi yandan da kendi gerçeğimi yüzüme bir tokat gibi çarpan bi haberdi...benden sonra evlenenler 2.bebeklerine hamileler yada doğurdular...böyle güzel haberlerin birgün beni nasıl inciteceğini canımı yakacağını bilemezdim...kim derdi 7 yıl anne olamadan geçireceksinnnn...ama geçip gitti işte...daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bekletmesin rabbim bizi...

ahhhhhh egunalim slm ay ne güzel yazmışsın sen yine şuan hamilede olsam biranda okuyunca çok uzak değil 2 ay önceme gittim çevremdeki herkes 2.yi doğururken ben ay ben çocuk istemiyorum hiç uğraşamam hem ben sigarayıda bırakamam ben böyle çok mutluyum diyip insanların gözlerine bakarak yalan söylüyordum kimsenınde bebeğine dokunamıyordum içim nasıl acıyordu heraldığım hamile hbrii gecesi yastığıma kapanıp saatlerce ağlıyordum ve kalkığ şiş gözlerle sigara içiyordum aman benm çocuğum olmuyrki diyerek cevremdeki saçma yalan bir çok dostta aa bu sendn sonra evlendi senden önce hamile kaldı bak görüyrmusun demeleri iğrençti ama iyi oldu bu süreç kimn dost kimin yalan olduğunu gösterdi bana rabbim en kısa zamanda sızede nasip etsin bu duyguyu canım kardeşimmm hepimiz anne olucaz inşallhhhh hamile kalmak önemli değil sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallh hepimize

amin canımmm bende biliyosun 7 sene diyorumki eşime biz neden hiç çocuk düşünmedik nasıl bi akıl bu hiçmi kimse bize hadi çocuk yapın dememiş biiz uyarmamış 26 yaşındaydım evlendiğimde 5 sene yapmam dedim çocuk gezerim tozarım sonra çocuk... Eeee şükür gezdik tozduk gördük eğlendik eksiği çook geç fark ettim şimdiki aklım olsa bir an bile korunmazdım hemen patlatırdım bitane belki ozaman ki şartlarda hemen olurdu stressiz sıkıntısız e yıllarr geçince insan daha da yıprnıyo kaan hocanın dediği gibi ilk sene% 85 hamilelilk oranı keşke deneseydim en azından olmadığını bilsek bile ozamanlarda başlardık denemelere offf işte bitn bitmişşş geçen geçmiş hep bir mişler muşlar keşkeler ...ölede olmaz önümüzdeki maçlara bakalım artık :)))üzülmek yok olgun anneler olucaz biz:)

kendimizi oyalıyoruz işte her şeyimizle anneliğe odaklanmış bekliyoruz tedaviler kendiliğinden gelir belki demeler hiç eksik olmuyor hayatımızdan...bir gün anne olacaz diye söyleyip duruyorum kendime...

Selam kızlar nasılsınız?
Bütün haftasonu giremedim KK ya, çok koşuşturmam vardı. Sabah bi okuyim dedim 700 sayfa olmuş :53:
Perişan oldum okumaya çalışırken, atlaya atlaya okudum :17:
Ben de adet oldum, artık bir sonraki adetle 2. denemeye başlıyoruz hayırlısıyla :82:

oh oh ne güzel tedavi sürecine aktif olarak girmeye başladı topik hayırlı olsun kuzum...bende martın ilk haftası başlayacam hayırlısıyla...bu kez olsun son olsunnnn...geçmişi okuma deliliğini nasıl yaptın yazık değilmi gözlerineee:9:

cnmmm benm aman be iyi yapmışsın gezmekle allah içine sindirsin hiç düşünme bunları inan yazılı olsaymış anlımıza bebek bugune kadar çoktan kaç kere anne olurduk bende diyordum eşimde 1 yıl çocuk yapmıyorz diye sonra geçti 1 yıl bebe yok 1 yıl daha geçti bebe yok rabbım dediki siz değil ben istediğim zaman veririm size evlat ben ne konuştuysam büyük diyorum rabbim beni terbiye etti güzelce olucak olucakk ya neden olmasınki bizim bebelerimiz hemde çok güzel biblo gibi olucak evlatlarımz ben daha hiççirkin tup bebeğe deng gelmedim tabiki malzemeden çalmadan birleştiriyrlar çocukları hem dediğin gibi de nede olgun anneler olucaz hem yaştan hem yaşadıklrımızdan :14::14::14:biz çok güzel anneler olucaz hepimizzzzz:49:

selam..iyi günlerr.. iyi birhafta olması dileklerimlee:3:pozitifler gelsin bakalım inşaallah..(egunal yeterlimi lap diye olmadı bukadarı iymi:1:
aynı şeyler ya görümcem benden 3 sene sonra evlendi iki ay sonra hamile kaldı düşük oldu(bunda kaderimiz aynı bendede aynısıydı çünkü 2aylıktı)bu düşüğündede ben kimyasal gebelik geçiridim 1.aşılamamla...derken çabukça yine hamile kaldı bana öyle bri darbe oluyoduki ne bileyim ben yırtınırken o hemen hamile kalıyodu yinede seviniyordum ama ailede gözbebek olmuş gibi geliyordu kendiside aşırı naz yaparda hamiel aklınca daha fazla oldu tabi..biraz bilmişliği sinirime dokunyodu kimsnein evladında gözüm yoktu benim benolsam kaçkere tüp denemiştim falan der dururdu bana yani ısrarcı değildim ben:5:
derken 2.çocuğundada problem oldu kims eyaşatmasın rabbim çok üzüldük beyninde problem vardı bide 8.aya kadar öğrenilmedi sonlandırdılar çok üzücüydü tabi ki üzüldüm yaa..
3.yede hemen kaldı şimdi 1yaşında bile beni üzen zırt bırt hamiel kalmasıydı kendime üzlüyodum tabiki..artık alıştım galiba arkdaş çevremden zaten etkilenmz oldum ailede hamileler artınca gelinimizde 5ay sonr akaldı halası kurban olsun bal bi kızımız oldu 4aylık pamuk şekerim çok uzakta türkiyede olsa onu sevmye kaçar dururdum...
kızkardeşim 1sene istemedi 8aydır iztiyor rabbim benim yaşadıkalırmı yaşatmasın ona inş.teyze olurum tez zamanda annem korkuyor benden sonra haklı olarak,şimdi kendimden çok onu düşünüyorum artık..
dyeceğim takmayın kızlar yaa rabbim herkese tattırsın tabiki bizede tez vakitte benimde hiiiç aklıma 7sene böyle olcağım gelmezdi ama olcakmış ve daha ne kadar yeğenle avuncaz bilmiyorumm..
ne olursa olsun kendi çocuğumzuuz kucaklamadıkça da koklamadıkçada bu hasret dinmeyecek dinemezde....psikopata bağladım yinee:24:

Güzeller tünaydın artıkkk..Ben akupunktur randevuma çıkıcammm..Sinemmm çok sevindim canım açtım senin pozitifini gördümm.İnş Rabbim yüzünü güldürürrrrr..
Z.kamili aradımmm güüya beni arayacakalrdıı sonuç çıkıncaaa,ben aradımm 45 gün olduu dedimm..Sonuç çıkmışş elim ayağım titredii nedenseee.Akudan sonra oraya gidicem genetik test sonuçlarımı almaya..Nolur bana dua edinnnn..İnş birşey çıkmamıştırrr..

İstanbula ekin hatunun geldiği bellii.Hava çoooooooooookkk güzelllll..Hepinizi öpüyorummmm..Egunalım kontürüm bitti alıp arayacağım seni..Sesini bile ösledimm vallaaaaaaaaaaaa...Kendine iyi bakınn iyi sohbetlerr güzellerrr..

ahhhhhh egunalim slm ay ne güzel yazmışsın sen yine şuan hamilede olsam biranda okuyunca çok uzak değil 2 ay önceme gittim çevremdeki herkes 2.yi doğururken ben ay ben çocuk istemiyorum hiç uğraşamam hem ben sigarayıda bırakamam ben böyle çok mutluyum diyip insanların gözlerine bakarak yalan söylüyordum kimsenınde bebeğine dokunamıyordum içim nasıl acıyordu heraldığım hamile hbrii gecesi yastığıma kapanıp saatlerce ağlıyordum ve kalkığ şiş gözlerle sigara içiyordum aman benm çocuğum olmuyrki diyerek cevremdeki saçma yalan bir çok dostta aa bu sendn sonra evlendi senden önce hamile kaldı bak görüyrmusun demeleri iğrençti ama iyi oldu bu süreç kimn dost kimin yalan olduğunu gösterdi bana rabbim en kısa zamanda sızede nasip etsin bu duyguyu canım kardeşimmm hepimiz anne olucaz inşallhhhh hamile kalmak önemli değil sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallh hepimize
hepimiz buna benzer şeyler yaşadık ve hala yaşıyoruz maalesef...ben hala bi başkasının bebeğini severken tereddüt ediyorum acaba annesi rahatsız oluyormu içten içe diye...ne biliyim belki nazarım değer diye korkuyorlardır ya da başka bişeyyy...evlendiğim ilk günden beri bebek istediğim için korunmadık tek içimi rahatlatan şey bu keşke korunmasaydık zaman kaybetmeseydik demiyorum şimdi...bi de onun pişmanlığı daha da ağır gelirdi herhalde...amaaannn hatunun biri açtı bu konuyu içimdeki dert yazılarıma yansıdı...neyse pozitif düşünmeye devammmm....

cnm nasılsın psikopata bende çok bağlanmış durumdaydım eşim böle yazık ne yapıcağını bilemiyordu hamile hbri alsak adam bendn daha çok üzülüyrdu benm ne kadar çok uzulduğümü bilgi için ilk tup denemem de kayınvalidem aradı ağlıyıp üzme oğlumu keçi gibi gezersen tutmaz işte demesine nasıl gıcık olmuştum :47::47:allah buyuk be kdr cm hepimiz anne olucaz ben buna hep inanıyorum olucaz inşallh enkısa zamanda benmde abımın eşi 2 kere hamile kaldı bana söylemedi engeç ben annem ve babam öğrendik çok gücüme gitmişti sanki ben onu kıskanıyrm gibi algıladım enson duymamdan ötürü ay aman be içim sıkıldı geçmil gelince aklıma geçmişte sayılmaz yaşadıklarım 2 ay öncesi kadar yani:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

cnmmm benm aman be iyi yapmışsın gezmekle allah içine sindirsin hiç düşünme bunları inan yazılı olsaymış anlımıza bebek bugune kadar çoktan kaç kere anne olurduk bende diyordum eşimde 1 yıl çocuk yapmıyorz diye sonra geçti 1 yıl bebe yok 1 yıl daha geçti bebe yok rabbım dediki siz değil ben istediğim zaman veririm size evlat ben ne konuştuysam büyük diyorum rabbim beni terbiye etti güzelce olucak olucakk ya neden olmasınki bizim bebelerimiz hemde çok güzel biblo gibi olucak evlatlarımz ben daha hiççirkin tup bebeğe deng gelmedim tabiki malzemeden çalmadan birleştiriyrlar çocukları hem dediğin gibi de nede olgun anneler olucaz hem yaştan hem yaşadıklrımızdan :14::14::14:biz çok güzel anneler olucaz hepimizzzzz:49:

inşallah canım benim inşallah:)))))sabırsızşlıkla bekliyorum o günü

hepimiz buna benzer şeyler yaşadık ve hala yaşıyoruz maalesef...ben hala bi başkasının bebeğini severken tereddüt ediyorum acaba annesi rahatsız oluyormu içten içe diye...ne biliyim belki nazarım değer diye korkuyorlardır ya da başka bişeyyy...evlendiğim ilk günden beri bebek istediğim için korunmadık tek içimi rahatlatan şey bu keşke korunmasaydık zaman kaybetmeseydik demiyorum şimdi...bi de onun pişmanlığı daha da ağır gelirdi herhalde...amaaannn hatunun biri açtı bu konuyu içimdeki dert yazılarıma yansıdı...neyse pozitif düşünmeye devammmm....

ay egunalim yaaa neler yaşadık walla hepimiz aynı acılar ama ortak noktamız yaşadıklarımz ve duygularımız ne kadar iyi tamamlıyoruz aslında birbirimizi rabbım hepimize nasip edicek bunu evet yaaaaaaaaaaa aynen hadi pozitif düşünelim boşverin yaşadıklarımızı hepimiz anne olucaz :21::21::21::21::21::21::21::21:

Back
X