selam..iyi günlerr.. iyi birhafta olması dileklerimlee

pozitifler gelsin bakalım inşaallah..(egunal yeterlimi lap diye olmadı bukadarı iymi

aynı şeyler ya görümcem benden 3 sene sonra evlendi iki ay sonra hamile kaldı düşük oldu(bunda kaderimiz aynı bendede aynısıydı çünkü 2aylıktı)bu düşüğündede ben kimyasal gebelik geçiridim 1.aşılamamla...derken çabukça yine hamile kaldı bana öyle bri darbe oluyoduki ne bileyim ben yırtınırken o hemen hamile kalıyodu yinede seviniyordum ama ailede gözbebek olmuş gibi geliyordu kendiside aşırı naz yaparda hamiel aklınca daha fazla oldu tabi..biraz bilmişliği sinirime dokunyodu kimsnein evladında gözüm yoktu benim benolsam kaçkere tüp denemiştim falan der dururdu bana yani ısrarcı değildim ben

derken 2.çocuğundada problem oldu kims eyaşatmasın rabbim çok üzüldük beyninde problem vardı bide 8.aya kadar öğrenilmedi sonlandırdılar çok üzücüydü tabi ki üzüldüm yaa..
3.yede hemen kaldı şimdi 1yaşında bile beni üzen zırt bırt hamiel kalmasıydı kendime üzlüyodum tabiki..artık alıştım galiba arkdaş çevremden zaten etkilenmz oldum ailede hamileler artınca gelinimizde 5ay sonr akaldı halası kurban olsun bal bi kızımız oldu 4aylık pamuk şekerim çok uzakta türkiyede olsa onu sevmye kaçar dururdum...
kızkardeşim 1sene istemedi 8aydır iztiyor rabbim benim yaşadıkalırmı yaşatmasın ona inş.teyze olurum tez zamanda annem korkuyor benden sonra haklı olarak,şimdi kendimden çok onu düşünüyorum artık..
dyeceğim takmayın kızlar yaa rabbim herkese tattırsın tabiki bizede tez vakitte benimde hiiiç aklıma 7sene böyle olcağım gelmezdi ama olcakmış ve daha ne kadar yeğenle avuncaz bilmiyorumm..
ne olursa olsun kendi çocuğumzuuz kucaklamadıkça da koklamadıkçada bu hasret dinmeyecek dinemezde....psikopata bağladım yinee