• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kendimizi oyalıyoruz işte her şeyimizle anneliğe odaklanmış bekliyoruz tedaviler kendiliğinden gelir belki demeler hiç eksik olmuyor hayatımızdan...bir gün anne olacaz diye söyleyip duruyorum kendime...

oh oh ne güzel tedavi sürecine aktif olarak girmeye başladı topik hayırlı olsun kuzum...bende martın ilk haftası başlayacam hayırlısıyla...bu kez olsun son olsunnnn...geçmişi okuma deliliğini nasıl yaptın yazık değilmi gözlerineee:9:

Sağol canım ya, demek ikimiz de martta başlıyoruz, inşallah bebeklerimiz tutar da dualarımız gerçek olur.
Valla işyerinden bi de kaçak kaçak okuyorum, önce ciddi ciddi başladım birkaç sayfa okudum, baktım olacak gibi değil atlaya atlaya okuyup anafikrini aldım haftasonunun :28:

amin canımmm bende biliyosun 7 sene diyorumki eşime biz neden hiç çocuk düşünmedik nasıl bi akıl bu hiçmi kimse bize hadi çocuk yapın dememiş biiz uyarmamış 26 yaşındaydım evlendiğimde 5 sene yapmam dedim çocuk gezerim tozarım sonra çocuk... Eeee şükür gezdik tozduk gördük eğlendik eksiği çook geç fark ettim şimdiki aklım olsa bir an bile korunmazdım hemen patlatırdım bitane belki ozaman ki şartlarda hemen olurdu stressiz sıkıntısız e yıllarr geçince insan daha da yıprnıyo kaan hocanın dediği gibi ilk sene% 85 hamilelilk oranı keşke deneseydim en azından olmadığını bilsek bile ozamanlarda başlardık denemelere offf işte bitn bitmişşş geçen geçmiş hep bir mişler muşlar keşkeler ...ölede olmaz önümüzdeki maçlara bakalım artık :)))üzülmek yok olgun anneler olucaz biz:)

35 izmircim:1:biraz tuhaf geldide birden..
neyse ben bir gelip pir gelirim busyafa benim sayfam olucekk ulennnn:32:
canım 7senelik mağdure kaderdaşlarımdan briside sensin..ben evlendim ağzımda şulaf"birsene istemiyroum sonraısnı düşünürüm "yani bazıalırnd aolurya hemen yapıcma bi bebek sevgisi bu bende de yoktu..neyse ama ben hap falanda içmiyom kendimiz korunuyoruz güya derken :27:3.adetimi olmadım adetim gecikmez hiç gecikti başım dönüyo ozamn düşük tansyonluda dedğilm gencim daha:)eşime kzııyorum adamdan nefret ediyorum kaırşık duygular meğer hamileliktenmiş derken ank.ya gittm öğrenmeden yolada çıktım 15 gün sonra testle ank.da annemin zoruyla öğrendim ama testi yaparkende içim tuhaf oldu nekdar şimdi değil desemde ya negatif çıkarsa diye çok korktum pozitif çıktı eşimden ayrıyım ona biel demiyom gıcığım ya..neyse dedim tlf.da.eve döndük sanki gayri meçhul bebe sadece annem,ben ,kardeşim eşim biliyo kaynanamada sölemedim ultrasodna 6hafta 4 günlük anca öğrendik şimdi tüpte butarihe kadar 10 kere giidiyolar..
tam 7 hafta doldu düştü doktor 3ay dedi ben 6aya çıkardım korunmayı yine aynı yöntem ama bukez birara tuhaf bieş yaşadım erken düşük gib yine doktor "spermle yumurta tam birleşememiş dedi"adetimde küçğk parça geldi anlamdım bunuda..
ama ilk yıl hamileliğe vucudum alışmıştı demekki senn dediğin doğru..ben 1yıl dedim ya obir yol doldu bişey yok sanki bebek olmayla nye gezilmesinki..bebek yoktu ama özel tatild eyoktu borçlaırmız vardı sadece kaynanamla anam arası tatildi..keşke olsaydı bebişimda gezmeseydimde..
2008de 1.aşılamamdada kanda 84 gördüm tabi kimyasal oldu ve ben hala pozzitif göremedim çokta dua ettim benimyüzümdenmi affet allahım diye büyükmü konuştum diye ama ben 7sene demedimkii:2:ilk hamileliğmd eya negatif olsa diye üzüldüğüm okısa anı yıllarca daha çok üzüleceğimi yaşayacığmı bilmiyodumkiiiii neysebusabah efkarlıydım yine..yazılarıınız görünce atlaıdm......
canlarım inş. bizde anne olucaz bunu kendimiz demekten vazgeçmeyelim...geçmişlede kendimizi suçlamayalım değilmi?bunlar yaşanıcakmış vesselam..ALlah sağlıklı güzel bebişler versin er yada geç bize....

hepimiz buna benzer şeyler yaşadık ve hala yaşıyoruz maalesef...ben hala bi başkasının bebeğini severken tereddüt ediyorum acaba annesi rahatsız oluyormu içten içe diye...ne biliyim belki nazarım değer diye korkuyorlardır ya da başka bişeyyy...evlendiğim ilk günden beri bebek istediğim için korunmadık tek içimi rahatlatan şey bu keşke korunmasaydık zaman kaybetmeseydik demiyorum şimdi...bi de onun pişmanlığı daha da ağır gelirdi herhalde...amaaannn hatunun biri açtı bu konuyu içimdeki dert yazılarıma yansıdı...neyse pozitif düşünmeye devammmm....

sizlerin kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama ben tam 14 yıllık evliyim eşim evin en büyüğü diğer 4 kardeşi evlendi ve hepsinin çocuğu oldu kuzenlerimizdende ilk evlenendik onlarda bizden sonra evlendi çocuğu bisürü arkadaşım var hepsinin evlenmesine hamileliklerine ve doğumlarına şahit oldum bu arada doğal yoldan sonucunda bebeğimi kaybettiğim 1 gebeliğim oldu sonrasında bir daha kalamadım nedeni sebepsiz infertilite ben psikolojik infertilite diyorum bu arada öğretmenim kaç çoculk yetiştirdim sayısını unuttum çevremdeki acıyan gözlerden ve sözlerden hayır ben daha istemiyorum diyerek kaçtım ama içimin yandığını eşim dahil kimseye göstermedim yoruldum ama bıktım doğal olarak hamile kalıp herşeyi yolunda gidenlere imreniyorum benim sınavım bu biliyorum ağır bu sınav aşacacağım bir gün kendi kanımdan olmasada evlatlık edineceğiz bu fikre eşimide alıştırdım kısmet hepimize allah gönlümüze göre verir inşallah:50:

Güzeller tünaydın artıkkk..Ben akupunktur randevuma çıkıcammm..Sinemmm çok sevindim canım açtım senin pozitifini gördümm.İnş Rabbim yüzünü güldürürrrrr..
Z.kamili aradımmm güüya beni arayacakalrdıı sonuç çıkıncaaa,ben aradımm 45 gün olduu dedimm..Sonuç çıkmışş elim ayağım titredii nedenseee.Akudan sonra oraya gidicem genetik test sonuçlarımı almaya..Nolur bana dua edinnnn..İnş birşey çıkmamıştırrr..

İstanbula ekin hatunun geldiği bellii.Hava çoooooooooookkk güzelllll..Hepinizi öpüyorummmm..Egunalım kontürüm bitti alıp arayacağım seni..Sesini bile ösledimm vallaaaaaaaaaaaa...Kendine iyi bakınn iyi sohbetlerr güzellerrr..

hadi bakalım hayrlı hbrler geliceksin inşallh bize sende k d et iyi günler cnmm

Kızlarrrr geçmişi kapatınnn ayyyyyy ruhuma çöktü gene karabasanlar kendinize gelin silkelenin hemen çabukkkkkkkkkkkkkkkk aaaaa:52::52::52::52::52::52:

Pozitif düşünce poziitf enerjiiii ayyy tamam hepimiz büyük konuşmuşuz işte tövbe tövbe tövbe dualar edelim okuyalım okutalım geçsin gitsin hepsi bu bir sınavvv ve biz bu sınavı atlatmak için çok çalışıyoruz mükafatını alacağız...........ben inanıyorum bir gün buraya çocuklarımızın resimlerini yükleyip onların haylazlıklarını kusuklarını boklarını yemek yememelerini emeklemelerini ilk adımları ilk kelimelerini paylaşıcaz mutluluğumuzu paylaşıcaz inşallaahhh.....böyle bir saat belirleyelim kendimize o saatte hepimiz aynı anda dua edelim birbirimize pozitif enerji yollayıp voltran oluşturalım:))))

cnm nasılsın psikopata bende çok bağlanmış durumdaydım eşim böle yazık ne yapıcağını bilemiyordu hamile hbri alsak adam bendn daha çok üzülüyrdu benm ne kadar çok uzulduğümü bilgi için ilk tup denemem de kayınvalidem aradı ağlıyıp üzme oğlumu keçi gibi gezersen tutmaz işte demesine nasıl gıcık olmuştum :47::47:allah buyuk be kdr cm hepimiz anne olucaz ben buna hep inanıyorum olucaz inşallh enkısa zamanda benmde abımın eşi 2 kere hamile kaldı bana söylemedi engeç ben annem ve babam öğrendik çok gücüme gitmişti sanki ben onu kıskanıyrm gibi algıladım enson duymamdan ötürü ay aman be içim sıkıldı geçmil gelince aklıma geçmişte sayılmaz yaşadıklarım 2 ay öncesi kadar yani:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
çok yakın arkdaşım 2.yede hemen hamile kalınca bana söyleyemiyodu ama söyledi zorla..
yok görümcem beni arardı test yaptığında saklamıyolardı ya saklasalar nolcak çok sinir bozucu bence sanki çok gizli bihal hamilelik nekdar saklıycaklar :)o gözyaşlarım busene dindi galiba karasum..insan her hammiehaberinemi ağlar(aslında kendimize ağlamamızda işte)..senin kaynanada allah sorsun inş..:34:
milletde şaşırıyor herhalde söylesem bitürlü söylemesem der gibi..yine engeç yanınbir arkdaşımın hamile olduğunu başkasından duydum buna çierledim 2.bebeğini istiydou olmuyodu duada ediyodum strese girmişti ve benden sakladı..kız bend ekalayımda intikam alayım inş. hemen herkse demiycem birazdaha bana üzülsünler sonraa:9:cnaım bak 11 haftan oldu inş.send ekucağına alıcaksın

sizlerin kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama ben tam 14 yıllık evliyim eşim evin en büyüğü diğer 4 kardeşi evlendi ve hepsinin çocuğu oldu kuzenlerimizdende ilk evlenendik onlarda bizden sonra evlendi çocuğu bisürü arkadaşım var hepsinin evlenmesine hamileliklerine ve doğumlarına şahit oldum bu arada doğal yoldan sonucunda bebeğimi kaybettiğim 1 gebeliğim oldu sonrasında bir daha kalamadım nedeni sebepsiz infertilite ben psikolojik infertilite diyorum bu arada öğretmenim kaç çoculk yetiştirdim sayısını unuttum çevremdeki acıyan gözlerden ve sözlerden hayır ben daha istemiyorum diyerek kaçtım ama içimin yandığını eşim dahil kimseye göstermedim yoruldum ama bıktım doğal olarak hamile kalıp herşeyi yolunda gidenlere imreniyorum benim sınavım bu biliyorum ağır bu sınav aşacacağım bir gün kendi kanımdan olmasada evlatlık edineceğiz bu fikre eşimide alıştırdım kısmet hepimize allah gönlümüze göre verir inşallah:50:

ya işte tam kaderdaşım benimd ekendiliğnden olandı 2.de düşük sayılırsa...inş. canım daha fazla beklemezsizn..bende 14 yıl beklermiyimki sebepsiz dendi durdu hiçmi rahat olduğumuz zaman olmadı ya bende bunu anlamıyorum off...yani sıfr benim psikolojim yüüznde hamile kalamıyosam bana ne deyim bilmiyroum kafamı kesip atmam lazım..bir 7 yıl daha böyle geçicekse..:14:canım inş. olur kendi kanın canın..kaç yaşındasın.
EGUNAL HADİ İYSİNİZ SAYEMDE SAYFAALR ALDI BAŞINII:1:ben çıkıyom canım 7.sene bizim snemiz ümidi ve duasıyla...:16:

Kızlarrrr geçmişi kapatınnn ayyyyyy ruhuma çöktü gene karabasanlar kendinize gelin silkelenin hemen çabukkkkkkkkkkkkkkkk aaaaa:52::52::52::52::52::52:

Pozitif düşünce poziitf enerjiiii ayyy tamam hepimiz büyük konuşmuşuz işte tövbe tövbe tövbe dualar edelim okuyalım okutalım geçsin gitsin hepsi bu bir sınavvv ve biz bu sınavı atlatmak için çok çalışıyoruz mükafatını alacağız...........ben inanıyorum bir gün buraya çocuklarımızın resimlerini yükleyip onların haylazlıklarını kusuklarını boklarını yemek yememelerini emeklemelerini ilk adımları ilk kelimelerini paylaşıcaz mutluluğumuzu paylaşıcaz inşallaahhh.....böyle bir saat belirleyelim kendimize o saatte hepimiz aynı anda dua edelim birbirimize pozitif enerji yollayıp voltran oluşturalım:))))

kusura bakmayın yaa bend eçıkayım bir psikopat olarakkkk...haklısın haklsısın...haklıyım haklıyızzz:10:tabiki olucak hatta oğlanlar üstümüze salacaklarrr çişleriniiii:52:

günaydınnnn..nasılsınız kızlar?.kırmızılar geldi bugün çok şükür..yarın başlıyorumm:34:

merhaba canım cok sevıdnımmm tedavıne hadı hayırlsıı olsun bebıslı olsun ıns kuzum yaaaa ...

Selam kızlar nasılsınız?
Bütün haftasonu giremedim KK ya, çok koşuşturmam vardı. Sabah bi okuyim dedim 700 sayfa olmuş :53:
Perişan oldum okumaya çalışırken, atlaya atlaya okudum :17:
Ben de adet oldum, artık bir sonraki adetle 2. denemeye başlıyoruz hayırlısıyla :82:

inş cnm senın ıcın o adet donemı hemencık gelsınnnn rabbım hayırlısıını versın hayatım

cok zor bır durum senle beklentılerımız aynı ama fark senemız bırde sorunlar ama hepımız aynı sınavla bogusuyoruz napalım herseyde vardır bır hayır deyım zamana bırakıyoruz evladımız olmuyorsa sebeplerı vardır dıyoruz cok zor sartlarda sagdan soldan aldıgımız paralarla evlat sahıbı olmaya calısıyrouz ya hersey rabbımın elınde ol demedıkce bız ne yaparsak yapalım o olmayacak tek duamız tek dılegımız rabbım bu sınavla bızı artık sınamasın demek ve bebgımızı bıze bagıslasın versın demek bız konusarak halledıyoruz belkı ya eslerımız rabbım herkesın yuzune gulsun gonlundekının en guzelını versın ıns.

Son düzenleme:
kızlar günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn ben az önce idrar testi yaptım ve sonuç pozitifffffffffffffffffff inanamıyorum şoktayım şuan test bana bakıyor bende testte silik falan değil bariz belli ayyy rüyaa olmalı bu ilk önce size yazıyorum ben hemen gidip kan vericem akşama görüşürüzzzzz
hayırlısı olsunn canım....işşallah kandada pozitifi görürsün..

Hoşgelldinn karabiberimmm..Gece gece el salladım sana şişlide geçerkennn görmedinmiii:10:

Kıyamammmmm sana bennnnn..Valla gözümün önüne gelldi o anlarrr.çoooookkk yakışıyorsunuz eşinle de zaten maşallahh:nazar: Allah ayırmasınn hep o resimlerinizdeki kadar en azından mutlu olunn..Bebişinizlede bu mutluluk taçlansın..Dualarım seninleee bitanemm..

canım görmezmiyim gördümm:1:amin canımm hepimiz mutlu olalım işşallah..
günaydın kızlar ..........canlar..........sırdaşlar :))))))))) bugün hergününüzden güzel olsunnn bolluk bereket içinde bir hafta olsun allahım güzel haberler yaşatsın hep yüzümüzü güldürsün inşallahhh....
aminnnnnnnn canımmm...
hepimize bereketli,mutlu,hayırlı bir hafta diliyorum.
ben sabah ilk mutlu haberi aldım.kaynım 4 aylık evli eltim hamileymiş hem sevindim hem içim bir tuhaf oldu ne yalan söyleyeyim
rabbim zamanını bekliyor biliyorum
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...
öpüldünüz
amin canım...o içinin bi tuhaf olma durumunu sanırım hepimiz yasıyoruz..o yüzden yalnız deilsin yanii...
herseyin istekleriniz dogrultusunda olmasi dilegiyle guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum canlarim:16:
bi merhaba demek icin girdim,hemen cikicam cunki isteyim calismaya basladim malesef:19:
heran yakalanabilirim mudur karsimda,tikir tikir yaziyorum diye pis pis bakiyor:27:

optummmm canlarim,gorusuruz:3:
ekinden haber varmi?:44:
benden haber var.geldim istanbula şekerim:1:yorma kendini işte çokta:20:
slm ekin
geçmişi okurken biraz hakkında bilgim oldu ist a tedavi için geldin hayırlısı olsun cnm yarın da tedaviye başlıyosun inş herşey gönlünce olur nerde başlıyosun tedaviye?
canım daha önce konusmustuk senle bende bahçecide başlıom tedaviye hatta sormuştun ya transferden önce kan değerlerine balılcakmış falan die.bende banada öle sölediler demiştim sana hatırladın mı?
günaydııınnn canım ay nasıl sevindim anlatamam..kaç gündür çok üzüldün aklımdan bu üzüntüyle kırmızılar gecikmez inşallah diye geçiriyordum...çok şükürrr....hadi hayırlı olsun bakalımmm...yarın start veriyoruz:21::21::32::32::32::7::64::64::118::124::124:
walla canım zamanlamam süper oldu.tam günü gününe geldim.adetim gecikmez hiç benim ama ne bilim belli mi olur çok korkmustum..
ekinm gunaydın hadi gözun aydın hayrlı olsun cnm tedavin tedavılaerdn önce zamanında adet olduğum için hiç bukadar sevınmemiştimm kendi adıma emınm sende sevınmişsindir rabbım elini kolunu dolu döndürdün inşallh saglıla al bebeklerini cnmmm çık dışarı dolaş biraz kendini eve kapatma

canım benim saol güzel dileklerin için...bugün akşam dışarı çıkarım kuzenimle artık yemek yemeğe.zaten hastalandım ya karın agrısı var malum.bide gece çok kötü baş ağrısı çektim anca bugün dinlenirim.yarında 9 da kliniğe gitcem bakalımm..heyecan oldumm yaa:18:

günaydınnn caaanıııımmmm ne güzel seni erken saatlerde görmeeekkkk...du bi sarılayımmm:48:...güzel haberle başladık haftaya gerçi biz anlamıştık hamile olduğunu şimdi resmileşti...sıra anemon84 hatunda inşallah onunda 11 olan değeri artar bugünn...

canımsın ama pek kalmam bu saatte biliyosun.. baktım sende gitmişsin dedim çıkayım...
günaydın kızlar ..........canlar..........sırdaşlar :))))))))) bugün hergününüzden güzel olsunnn bolluk bereket içinde bir hafta olsun allahım güzel haberler yaşatsın hep yüzümüzü güldürsün inşallahhh....

inşallahhhh canım......
herseyin istekleriniz dogrultusunda olmasi dilegiyle guzel bi hafta gecirmenizi diliyorum canlarim:16:
bi merhaba demek icin girdim,hemen cikicam cunki isteyim calismaya basladim malesef:19:
heran yakalanabilirim mudur karsimda,tikir tikir yaziyorum diye pis pis bakiyor:27:

optummmm canlarim,gorusuruz:3:
ekinden haber varmi?:44:
söle o müdüre topikçek toplanır onun başına yıkarız orayı:41::41::41::41::41: bakmasın sana kötü kötü...

oo ne guzel bıgun güzel haberleeer... bende 9.gün yapıyım test dıyorum yaa ne dersınız? crınone jel de bıtmek uzere duruma gore yenı mı alsam?
10. günde anlaşalım dicektim ama güldenim benden önce söylemiş...

günaydınnnn..nasılsınız kızlar?.kırmızılar geldi bugün çok şükür..yarın başlıyorumm:34:

ne güzell....... hadi hayırlı olsun diyelim o zaman...
Güzeller tünaydın artıkkk..Ben akupunktur randevuma çıkıcammm..Sinemmm çok sevindim canım açtım senin pozitifini gördümm.İnş Rabbim yüzünü güldürürrrrr..
Z.kamili aradımmm güüya beni arayacakalrdıı sonuç çıkıncaaa,ben aradımm 45 gün olduu dedimm..Sonuç çıkmışş elim ayağım titredii nedenseee.Akudan sonra oraya gidicem genetik test sonuçlarımı almaya..Nolur bana dua edinnnn..İnş birşey çıkmamıştırrr..

İstanbula ekin hatunun geldiği bellii.Hava çoooooooooookkk güzelllll..Hepinizi öpüyorummmm..Egunalım kontürüm bitti alıp arayacağım seni..Sesini bile ösledimm vallaaaaaaaaaaaa...Kendine iyi bakınn iyi sohbetlerr güzellerrr..

güzel haberlerle gel millstonem.....
sümüklü böceğin hikayesi başlıklı bir topik var okumanı tavsiye ederim....

slm kızlar nasılsınız

beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun

canlarım herkes bugün üzüntülerini paylaşmışş..biz aslında başkalarının hamile olmasına deil bizim hamile olamamıza ağlıyoruz üzülüyoruz.benimde eşimin kuzeni hamile olduğunu ööğrendi gecen hafta hemen beni aradı nasıl sewinmiş ilk sana söliim istedim dedi çok sewindim onun için ama sonra oturdum ağla ağla mahvoldum.yazada görümcem ewlencek oda abla sen çok zor şeyler yasıon ben korunmucam olsun hemen dio ya olmassa benimde korunmıyayım dio.eğer oda ewlenir evlenmez hamile kalırsa çok sewincem ama duygularıma hakim olamıcam yine..yalnış anlaşılmak çok kötü etraftan ama napalımm bizimde haytta ki sınavımız bu.hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız işşallah...

ayyyy konuş konuş içimiz çıktı şekerimmm...iyi oldu dertleştik amaaa...güzel haberlerle gel inşallah...

selam..iyi günlerr.. iyi birhafta olması dileklerimlee:3:pozitifler gelsin bakalım inşaallah..(egunal yeterlimi lap diye olmadı bukadarı iymi:1:
aynı şeyler ya görümcem benden 3 sene sonra evlendi iki ay sonra hamile kaldı düşük oldu(bunda kaderimiz aynı bendede aynısıydı çünkü 2aylıktı)bu düşüğündede ben kimyasal gebelik geçiridim 1.aşılamamla...derken çabukça yine hamile kaldı bana öyle bri darbe oluyoduki ne bileyim ben yırtınırken o hemen hamile kalıyodu yinede seviniyordum ama ailede gözbebek olmuş gibi geliyordu kendiside aşırı naz yaparda hamiel aklınca daha fazla oldu tabi..biraz bilmişliği sinirime dokunyodu kimsnein evladında gözüm yoktu benim benolsam kaçkere tüp denemiştim falan der dururdu bana yani ısrarcı değildim ben:5:
derken 2.çocuğundada problem oldu kims eyaşatmasın rabbim çok üzüldük beyninde problem vardı bide 8.aya kadar öğrenilmedi sonlandırdılar çok üzücüydü tabi ki üzüldüm yaa..
3.yede hemen kaldı şimdi 1yaşında bile beni üzen zırt bırt hamiel kalmasıydı kendime üzlüyodum tabiki..artık alıştım galiba arkdaş çevremden zaten etkilenmz oldum ailede hamileler artınca gelinimizde 5ay sonr akaldı halası kurban olsun bal bi kızımız oldu 4aylık pamuk şekerim çok uzakta türkiyede olsa onu sevmye kaçar dururdum...
kızkardeşim 1sene istemedi 8aydır iztiyor rabbim benim yaşadıkalırmı yaşatmasın ona inş.teyze olurum tez zamanda annem korkuyor benden sonra haklı olarak,şimdi kendimden çok onu düşünüyorum artık..
dyeceğim takmayın kızlar yaa rabbim herkese tattırsın tabiki bizede tez vakitte benimde hiiiç aklıma 7sene böyle olcağım gelmezdi ama olcakmış ve daha ne kadar yeğenle avuncaz bilmiyorumm..
ne olursa olsun kendi çocuğumzuuz kucaklamadıkça da koklamadıkçada bu hasret dinmeyecek dinemezde....psikopata bağladım yinee:24:

ayyy içim daraldı bunalıma gircem bak...yaramıza tuz basmayalıma artık valla bunalıma bi girersem kimse beni çıkaramaz eski gülden i özlersiniz:37: bu arada topiğe girişin bu kez olmuşşş:9:

bugün iş çıkışı vericem hayırlısı bakalım:50:

inşallah güzel haberle gelirsin...

ay egunalim yaaa neler yaşadık walla hepimiz aynı acılar ama ortak noktamız yaşadıklarımz ve duygularımız ne kadar iyi tamamlıyoruz aslında birbirimizi rabbım hepimize nasip edicek bunu evet yaaaaaaaaaaa aynen hadi pozitif düşünelim boşverin yaşadıklarımızı hepimiz anne olucaz :21::21::21::21::21::21::21::21:

zaten bu sıkıntılar bizi biraraya getirdi yoksa nerden tanıyacaktıkki birbirimizi...bu durumun tek güzel tarafıda bu sizin gibi insanlarla rabbim karşılaştırdı beni..
,
Sağol canım ya, demek ikimiz de martta başlıyoruz, inşallah bebeklerimiz tutar da dualarımız gerçek olur.
Valla işyerinden bi de kaçak kaçak okuyorum, önce ciddi ciddi başladım birkaç sayfa okudum, baktım olacak gibi değil atlaya atlaya okuyup anafikrini aldım haftasonunun :28:
önemli olan ana fikir giriş gelişme sonuç işine girersen detaylı çıkamazsınnn:9:

hemen enerji depolamak için sarı kafaları devreye sokuyorummmm:32::32::32::21::21::21::24::24::24::8::8::118::118::124:

arkadaşlarım hepinize iyi günler diliyorum ben şimdilk çıkıyorum tekrar gelirim hepinizi çooook öptümmm:54::54::54::54::54::54:

gel tabiiiiii beklerizzzzz özleriiizzzzzz:54:

EGUNAL HADİ İYSİNİZ SAYEMDE SAYFAALR ALDI BAŞINII:1:ben çıkıyom canım 7.sene bizim snemiz ümidi ve duasıyla...:16:

ALLAHRAZI olsun sayende sayfalar ilerliyor yoksa nasıl ayakta kalırdı bu topikkkk delüüüüü:1:

walla canım zamanlamam süper oldu.tam günü gününe geldim.adetim gecikmez hiç benim ama ne bilim belli mi olur çok korkmustum..
canım benim saol güzel dileklerin için...bugün akşam dışarı çıkarım kuzenimle artık yemek yemeğe.zaten hastalandım ya karın agrısı var malum.bide gece çok kötü baş ağrısı çektim anca bugün dinlenirim.yarında 9 da kliniğe gitcem bakalımm..heyecan oldumm yaa:18:
o kadar zaman belkedik ve o gün geldi nihayet...valla ben kendim başlıyormuşum gibi heyecanlanıyorum...özelsin benim için:112:

dimi ama ne güzel akıl veriyorum :))))neyapayım yaa çok zor sabretmek

evet çok zor sabretmek ama doğru olanda bu...10.günde anlaştık zaten kandırdı beniii:9:

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız

beni sorup merak eden herkese çok ama çok teşekkür ederim egunal canım arkdaşım biraz bilgi vermiş heralde evet tüp bebek merkezinde de 00000 çıktı bizde şok olduk süleyman hoca emre bakırcıoğluyla tanıştırdı onunla konuşduk eşime periğlin ve genol f verdi en az 3 ay kullanacak eger artarsa hemen donduracaklar artmazsa 3 aydaha bakalım eşim baya kötü pazar işe gidecekti moralı çok bozukdu gece gittik acilden 5 gün rapor aldık kafa dinlemem lazım diyo allah yardımcımız olsun

amin canımmm allah yardımcınız olsnn . yoktan var eden yüce rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah....allahtan başka sığınacak daha büyük bir gücümüz yok dualarla yalvarışlarımızla olacak inşallah....

kız egunal yoksa banadamı kızıyon sen arada bir gelip kaçıyom diye heee:26:
beni istemiyosan temelli giderim haa tabi sayemde değil bensizde maaşallahınzı var ama ben geldimmi uzun geliyorumm:27:
bak enkısa mesajım...merak etme hamile kalırsam ben söylüycem burayaa saklayamamki hem sizden değilmii:21:

slm kızlar nasılsınız

Canım, yapabilecegımız sadece Allah'a sıgınmak.. Yardımcımız olsun hepimizin. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

kızlarrrr... moduma kodunuz.... ama bi gerçek varki acılarımız üzüntülerimiz bizi burda bir araya getirdi.... belki benim evliliğim çok eski değil ama ki oda ayrı acılı ve eleştiriye açık bi süreç heleki benim gibi çok kalabalık bi sülalenin mensubuysan....
ama yaşım 34 oldu benim yaşıtlarımın hatta küçükleriinin boyunca çocuğu var.... ay..ay... bi dünya işim var bugün çabucak toparlanıp bi ucundan başlamalıyım.. ama yazdıklarınız beni mahvetti.....

Back
X