• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım sen nerde tedaviye başlıcağımı sormussun yazdım ama gördünmü bilmiom bende bahçecide başlıom yarın.bana bilgi versene biraz yarın 9 da gitcem adetimin 2. günü işte.bida muayne parası weriomusun?kan tahlilleride parayla oluo dimi?izmirde öle deildi nurda nasıl oluo merak ediom?hergün mü gittin 2 günde bir mi kontrole?senin doktorum kimdi bide?çok soru sordum dimi?:1:

hayırlısı olsunn canım....işşallah kandada pozitifi görürsün..

canım görmezmiyim gördümm:1:amin canımm hepimiz mutlu olalım işşallah..

aminnnnnnnn canımmm...

amin canım...o içinin bi tuhaf olma durumunu sanırım hepimiz yasıyoruz..o yüzden yalnız deilsin yanii...

benden haber var.geldim istanbula şekerim:1:yorma kendini işte çokta:20:

canım daha önce konusmustuk senle bende bahçecide başlıom tedaviye hatta sormuştun ya transferden önce kan değerlerine balılcakmış falan die.bende banada öle sölediler demiştim sana hatırladın mı?

walla canım zamanlamam süper oldu.tam günü gününe geldim.adetim gecikmez hiç benim ama ne bilim belli mi olur çok korkmustum..

canım benim saol güzel dileklerin için...bugün akşam dışarı çıkarım kuzenimle artık yemek yemeğe.zaten hastalandım ya karın agrısı var malum.bide gece çok kötü baş ağrısı çektim anca bugün dinlenirim.yarında 9 da kliniğe gitcem bakalımm..heyecan oldumm yaa:18:

tamam cnm şimdi hatırladım haklısın ewet ewet konuşmuştuk. kusura bakma cnm bu forumun hızına yetişemiyorum dün de egunalin sorusuna 2 kez cvp yazmışım :) senle de konuştuğmuzu unutmuş yine sormuşum neyse tedavin hayırlı olsun cnm belki karşılaşırız klinikte

şebnem ferahtan hoşçakal çalıyom....
o şarkının ilk cümlesi beni çok yaralıyo ........
SENİ ARARKEN KENDİMİ KAYBETMEKTEN YORULDUM.................diyoya işte ozaman salıyom yaşlarımı :)

güzelmiş bakkk pek bi efkarlıymışşşş:ssz::ssz::ssz:

kuzum 750 ye az kaldı uzun bir aradan sonra kutlama gündüze dek geldi...napcan bi hedef koydunmu kendine hazır selo da yok:9:

kolay gelsin sana kuzum...ay ben hamile kaldım bi de kızım olcak ve senle dünür olcaz süperrr bi hayalll rabbimmm gerçek eylesin inşallah...beşik kertmesi yaparız diyon yaniiii:26:

MAŞALLAH canım gözün aydın...birden fazla güzel haberle geldin...hem kanama alanı yok olmuş hem bebişinin kalp atışını duymuşsun...nazar değmesinnnn:nazar::emir_bebek::nazar:
yaparız tabi.....

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: deli kızzzzz:))))

kızzzzzzzz ben napayım bende 33 oldum 79 doğumluyummmmmm ühühüühühüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

benim moduma daha fazla konmuş durumda .......açmışım müziğimi halilimi bi isyan çalıyom bide şebnem ferahtan hoşçakal çalışıyom....
SENİ ARARKEN KENDİMİ KAYBETMEKTEN YORULDUM.................diyoya işte ozaman salıyom yaşlarımı :)
ben artık sadece hareketli şarkılar dinliyorum.. zaten dygusalım depresyona meylim var şarkılar tuz biber oluyo......

evet yaaaa bugun oyle oldu aslında tam guzel haberle karsılastık gene psıkopata bagladık canım yaaa ama sen benı cok guldurdun rabbımde senı guldursun kuzum evet bugun havanın masallahı var ekının sansına guzel bugunnn....
kolay gelsın hayatım aman dıkkat et hava guzel dıyede usutme kendını....
ne güzel seni güldürebildiysem ne mutlu bana güzel arkadaşım....

canım sen nerde tedaviye başlıcağımı sormussun yazdım ama gördünmü bilmiom bende bahçecide başlıom yarın.bana bilgi versene biraz yarın 9 da gitcem adetimin 2. günü işte.bida muayne parası weriomusun?kan tahlilleride parayla oluo dimi?izmirde öle deildi nurda nasıl oluo merak ediom?hergün mü gittin 2 günde bir mi kontrole?senin doktorum kimdi bide?çok soru sordum dimi?:1:

gördüm cnm hatta cvp bile yazdım ama bunu da yeni gördüm :) aşk olsun cnm istediğin kadar soru sorabilirsin ben memnun olurum çnkü bnde başlamadan önce hep soru sorcak birini arıyodum. senle de aynı klinikte olduğumuz için herşeyi paylaşabilirim seninle ;
eğer daha önce gdip ilk muayeneni olduysan tedaviye başlamak için adetinin 2.günü gittiğinde muayene parası falan vermiyosun hatta başladıktan sonra bida muayene ücreti yok.tahlilllere gelince biz tedaviye başlamadan önce rutinleri de klinikte yaptırdık. ama eğer tedavi sırasındaki kan tahlillerini kastediyosan 3 defa e2 bakılıyo onun ücreti 45 lira 45*3 bir de p4 bakılıyo o da 75 lira o bi kere bakıldı bna şimdiye kadar. bnm dr um halit fırat erden cnm. yuymurta toplama işlemine kadar dr un sölediği günlerde gittik her gün deil yani ikinci gün gonal f e başladık bi kaç gün de bir çağırdı yaniilk başlarda çok sık gitmedim ama son hafta gün aşırı gittim. klinik çok büyük ve çok güzel personelden hemşirelere dr lara kadar herkes çok ilgili ve sıcak samimi. başka merak ettiğin aklına takılan ne olursa sor cnm. beni de yarın klinikten arıycaklar yumurtalarla spermler hakkında ve transfer günü ile iligli haber vericekler muhtemelen perşembe klinikte oluruz dr seni de o gün çağrırsa karşılaşırız bile belki :) bu arada senin dr kim di sormuşmuydum?

:1::1::1::1::1:
bugün zor şekerim.... ben 1000 i hedefledim:)))) şimdi kalkıyorum pc nin başından.....

tamam cicim benimde sular geldi bende kalkacam birazdan azcık sanal alemden uzak kalıp ev hanımı olalım bugünnn...hadi bize kolay gelsin dünürrr...:9:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: deli kızzzzz:))))
kızzzzzzzz ben napayım bende 33 oldum 79 doğumluyummmmm:1:m ühühüühühüüüüüüü:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
benim moduma daha fazla konmuş durumda .......açmışım müziğimi halilimi bi isyan çalıyom bide şebnem ferahtan hoşçakal çalışıyom....

kuzum hareketlı dınle yaaa cok efkarı anam bu sözzzzz

ne güzel seni güldürebildiysem ne mutlu bana güzel arkadaşım....

sagol benım canım arkadasımmmm:54::54::54:
:1::1::1::1::1:
bugün zor şekerim.... ben 1000 i hedefledim:)))) şimdi kalkıyorum pc nin başından.....

ben bunua daha oncede duymustum sanırsammmm :1::1::1: sana bu yolda bol sans dılıyorum tatlımmm

tamam cicim benimde sular geldi bende kalkacam birazdan azcık sanal alemden uzak kalıp ev hanımı olalım bugünnn...hadi bize kolay gelsin dünürrr...:9:

kolay gelsınnnn dunurlerrr supersınız yaaaa kızını nazlı yetstır cnm hemen vermeee:1::1:

ev henımları sıze cokk kolay gelsınnnn pazartesı gunu ev hanımların temzılk gunu ılan edıldıııı :9::9: calısanlarında cumartesıııı ohhh daha cok var benımkıne :9::9::9:

evet yaaaa bugun oyle oldu aslında tam guzel haberle karsılastık gene psıkopata bagladık canım yaaa ama sen benı cok guldurdun rabbımde senı guldursun kuzum evet bugun havanın masallahı var ekının sansına guzel bugunnn....
kolay gelsın hayatım aman dıkkat et hava guzel dıyede usutme kendını....
ben geldim güneş açtı istanbulda:1::1:
gördüm cnm hatta cvp bile yazdım ama bunu da yeni gördüm :) aşk olsun cnm istediğin kadar soru sorabilirsin ben memnun olurum çnkü bnde başlamadan önce hep soru sorcak birini arıyodum. senle de aynı klinikte olduğumuz için herşeyi paylaşabilirim seninle ;
eğer daha önce gdip ilk muayeneni olduysan tedaviye başlamak için adetinin 2.günü gittiğinde muayene parası falan vermiyosun hatta başladıktan sonra bida muayene ücreti yok.tahlilllere gelince biz tedaviye başlamadan önce rutinleri de klinikte yaptırdık. ama eğer tedavi sırasındaki kan tahlillerini kastediyosan 3 defa e2 bakılıyo onun ücreti 45 lira 45*3 bir de p4 bakılıyo o da 75 lira o bi kere bakıldı bna şimdiye kadar. bnm dr um halit fırat erden cnm. yuymurta toplama işlemine kadar dr un sölediği günlerde gittik her gün deil yani ikinci gün gonal f e başladık bi kaç gün de bir çağırdı yaniilk başlarda çok sık gitmedim ama son hafta gün aşırı gittim. klinik çok büyük ve çok güzel personelden hemşirelere dr lara kadar herkes çok ilgili ve sıcak samimi. başka merak ettiğin aklına takılan ne olursa sor cnm. beni de yarın klinikten arıycaklar yumurtalarla spermler hakkında ve transfer günü ile iligli haber vericekler muhtemelen perşembe klinikte oluruz dr seni de o gün çağrırsa karşılaşırız bile belki :) bu arada senin dr kim di sormuşmuydum?
benim doktorum mustafa bahçeci.27 ocakta gitmiştim kontrole eet merkez çok büyük ya güzel bi yer.ben bu sabah adet oldum aradım kliniği saat 9 da burda olun dedi yarın gitcem 9 da bakalım o zaman muayne ücreti falan vermicem gecer sefer vermiştim çünkü.tahlilleride izmirde yaptırıp fakslamıştım.normal e2 ye falan ücret vwercem o zaman.belki denk geliriz ya haber weririm ben sana perşembe gitcek olursam..saol cvp lar için.bide yumurta toplama gününü kaç gün önceden sölediler sana eşim gelcekte bi kaç gün önce haber veriolar dimi?
banada bi destek verseniz bi el atsanızda temizlik bitseeee:9:
sewe sewe destek veririm ama mesafeler girdi aramıza:10:malum bugün benimde temizlik günümdü ama burda yan gelip yatıomm:1::1:
Kızlar desteklerinize çok teşekkürler, iyi ki varsınız...

sende ii ki varsın canımm benimm:16:

tatlım napıyorsun canın sıkıldımı evde tek basına nasılsın bakım yolculuk nasıl gectı esınden ayrılık cok zor olmus kıyamma tatlım yaaa rabbım tez zamanda bulustursun sızı hayatımmm:16::16::16::16:

Son düzenleme:
slm kızlar, işler yoğun olduğu için sayfayı takip edemiyorum, ama hepimiz için dua ediyorum.

Bugün dr a gittim, kanama alanım kapanmış, kesede 1 bebek var ve meleğimin kalp atışını duydum. 7 hafta 4 gün dedi dr. Çok mutluyummmmmmm.....

Allah uzun ömürler versin bebişine. Saglıkla kucagına al inşallah...:nazar::nazar::nazar:

ben geldim güneş açtı istanbulda:1::1:
sewe sewe destek veririm ama mesafeler girdi aramıza:10:malum bugün benimde temizlik günümdü ama burda yan gelip yatıomm:1::1:

doğru tespit istanbul a izmir güneşi doğdu bu sabah:21::16:
sağol cicim...ama senin yardımını kabul etmiyorum zira sen tedavi öncesi iyice bi dinlen rahatla ev işi de neymiş tabii yan gelip yatacaksın...

selamlar herkese bol bebişli günlerrr :)

ve aleykümselaaammmmmm...

tatlım napıyorsun canın sıkıldımı evde tek basına nasılsın bakım yolculuk nasıl gectı esınden ayrılık cok zor olmus kıyamma tatlım yaaa rabbım tez zamanda bulustursun sızı hayatımmm:16::16::16::16:

walla zaten dünün yorgunluğuyla uyumusum 11 e kadar kahvaltı falan yaptım öle takılıom.sıkılmıom şimdilik..ayrılık çok zor geldi ewdende eşimdende hiç ayrı kalmamıştım..ama napalım bebiş war işin sonunda katlancaz artık..sen nerelerde oturuodun?

Back
X