• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bana 10 gün önce dosyamdaki bilgileri vermek için zaman isteyenler hatta veremeyiz ama ne yapıldıysa doktor bir kağıda yazar o kağıdı verebiliriz deyip beni delirtmişlerdi hatırlarsanız...bugün aradım hazırmı diyeee...bana ne deseler beğenirsiniz benim ismimde başka bir hasta daha varmış hangimiz olduğunu bilmedikleri için hazırlamamışlar...bende şaka mı bu dedim ve kızdım...madem iki hasta var topu topu ikimizide arayıp öğrenebilirdiniz dedim...benim aramamı beklemişler...:47:..zaten gittiğim gün hemen yazıp verebilirlermiş önceden hazırlamaya gerek yokmuş...resmen dalga geçiyorlar benimle..hazırlamanın zaman alacağını siz söylediniz şimdide istediğiniz zaman gelin verelim diyorsunuz dedim...her aldığım cevapta biraz daha delirdim...en sonunda da geldiğim gün vermezseniz ortalığı ayağa kaldırırım dedim...bakalım alabilecekmiyim:26: bak durup duruken gerdiler beni ne çirkin oldum:27:

ahhh kuzummmm genemı cıldırttılar senı bunlar dovecem ama ben burayı bakkk yaaa ne kadar saygısızlık mıs bu boyle yaaa :47::47:

kızlar bebeğimin ilk hediyeleri geldi :43::43:
eski işyerimdeki ablamız renk renk yelekler örmüş göndermiş nasıl güzel bir duygu :43::43::43:
darısı size olsun inş.
kayınvaldem görünce kıskançlıktan çatlayacak kesin sen kendine ördün birazda kızıma ör demişti zoraki 1 yelek örmüştüm. onun öreni yok hem çalışıyo o demişti kendi örüyor kayınvaldeside örüyor :47:bunları görünce napar bilemem

rabbım gule gule kullansın cnm benım o kaynannada catlasın de :1::1::1:
bende kahve istiyorum yaaa:43::43::43:

sana kahve yasak kuzuzzzzz senın yerıne ben ıcerım yaaa:1::1::1:
kızlar kayınvalidem sesleniyo bakim bakalım derdi neymiş.
bak bakımmmm sonra glemedı pc basından demesınnnn :1::1::1:
Bİ çiçek gönderenimiz bile yok:43::43:
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: al kuzummmm
artık dayanamadımmmm yazıyoruummm...
niye bize katılmıyorsunnn...yazsana bişeyler merak ediyorum seniii...
bakıp bakıp gidiyosun her defasında da şimdi yazar diyorum ama yazmıyorsun:50:
al sana çiçek:71: hadi tanışalım

yaaa sen gercekten alemsın heeee :1::1::1:

[sıze=3]
banada çiçek göndserim beeee yaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kızıyorum ama:47::47::47::47::47::47::47:
[/sıze]
:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: buyur bebıssss

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldim... ara verdim.. ne olur bana özet geçin neler oldu.. gelişmeler neler? geçmişi okuyamıyom......:14:

kimsecikler yookkkk.. :18:tam zamanında gelmişim yani... yuh yani bana... :19:ne şans be arkadaşım... kimselerden haber alamadım...:14:

ahhh kuzummmm genemı cıldırttılar senı bunlar dovecem ama ben burayı bakkk yaaa ne kadar saygısızlık mıs bu boyle yaaa :47::47:
yaaa sen gercekten alemsın heeee :1::1::1:

eveeettt kısdııımmmmm yineeee bakalım hastaneye almaya gidince daha neler yaşayacam görecez...
ama napıyım çok uzun zaman sessiz sessiz bize takılanlar bişi yazmayanlar ilgimi çekiyooo tanışalım istiyorum harekete geçsin diye mesaj yazdım ama mesajımı görünce topikten gittiiiii benin beğenmedi zaarrrr...

kızlarrr ben geldim... ara verdim.. ne olur bana özet geçin neler oldu.. gelişmeler neler? geçmişi okuyamıyom......:14:

kimsecikler yok mu benim merakımı giderecek....

kimsecikler yookkkk.. :18:tam zamanında gelmişim yani... yuh yani bana... :19:ne şans be arkadaşım... kimselerden haber alamadım...:14:

bende bıcı bıcı yapıp geliyom....

bu arada bu sayfayı ben dolduracağım baksanıza .....

yalnızım dostlarım yalnızım yalnızz.........

hoşgeldinnn ama 3 gün olmayışından dolayı ve seninle beraber bi kaç hatuna daha küsümmmm...hıhhhh:19: kendin oku geçmişi işteeee...

allahin izniyle insallh dondurulmuslar transfer olucak

biraz kendinden bahsedermisin mesela bilgilerini yaz bende seni listemize ekleyim..bu arada da bilgi almış olurum hakkında...yaş,merkez,sebep...ben 7 yıldır anne olmaya çalışıyorum ama sebepsiz infertilite olmamıza rağmen anne olamıyorum..martta 2.tedavime başlayacam bende...aynı zamanlarda güzel haberler alırız inşallah...

2012 de transferi olan varmi dertleselim

tam yerindesin canım...her türlü dertten muzdarip arkadaş topluluğunun tam içindesin..şimdi kızlar yoklar ilerleyen dakikalarda gelmeye başlarlar emin ol çok şey paylaşırsın...

bende de 7 yil oluyor ama tedavi ise yaramadi.tup bebek yaptirdik ama tutmadi simdi ikinciyi dusunuyoruz.ama cok korkuyorum allah hepimize anne olmayi nasib etsin amin

yeni mesajları görebilmen için sayfanın sağ alt kısmında sayfa numraları var bir önceki sayfa no suna tıkla ve ardından diğer sayfaya geri dön...sayfanın yenilendiğini ve yeni mesajların yazıldığını göreceksin..bir sayfada sabit kalırsan yeni yazılan mesajları göremezsin..

eveeettt kısdııımmmmm yineeee bakalım hastaneye almaya gidince daha neler yaşayacam görecez...
ama napıyım çok uzun zaman sessiz sessiz bize takılanlar bişi yazmayanlar ilgimi çekiyooo tanışalım istiyorum harekete geçsin diye mesaj yazdım ama mesajımı görünce topikten gittiiiii benin beğenmedi zaarrrr...

hoşgeldinnn ama 3 gün olmayışından dolayı ve seninle beraber bi kaç hatuna daha küsümmmm...hıhhhh:19: kendin oku geçmişi işteeee...

canım...biliyosun beni.. ama inan geçerli sebeplerim var... misafir ve okulda müfettiş geleceğinden dolayı evrak hazırlama derdim vardı... ayrıca kırmızılar gelmek üzere.. moralim bozuk.. ne kadar olmayacağını bilsemde ne biliyim bir umut bebişim benimledir diye ummuştum.. birde 1 gün gecikince...offf off... küsme ne olur....:16:

bende de 7 yil oluyor ama tedavi ise yaramadi.tup bebek yaptirdik ama tutmadi simdi ikinciyi dusunuyoruz.ama cok korkuyorum allah hepimize anne olmayi nasib etsin amin

anne olacaz inşallah rabbim önce eşlerimize ve bize sağlık versin sonra maddi güç versin en sonunda da anne ve baba olmayı nasip etsin...umudunu sakın yitirme inşallah bu kez mutlu son olur...bizimde sınavımız bu...

Back
X