bana 10 gün önce dosyamdaki bilgileri vermek için zaman isteyenler hatta veremeyiz ama ne yapıldıysa doktor bir kağıda yazar o kağıdı verebiliriz deyip beni delirtmişlerdi hatırlarsanız...bugün aradım hazırmı diyeee...bana ne deseler beğenirsiniz benim ismimde başka bir hasta daha varmış hangimiz olduğunu bilmedikleri için hazırlamamışlar...bende şaka mı bu dedim ve kızdım...madem iki hasta var topu topu ikimizide arayıp öğrenebilirdiniz dedim...benim aramamı beklemişler.....zaten gittiğim gün hemen yazıp verebilirlermiş önceden hazırlamaya gerek yokmuş...resmen dalga geçiyorlar benimle..hazırlamanın zaman alacağını siz söylediniz şimdide istediğiniz zaman gelin verelim diyorsunuz dedim...her aldığım cevapta biraz daha delirdim...en sonunda da geldiğim gün vermezseniz ortalığı ayağa kaldırırım dedim...bakalım alabilecekmiyim:26: bak durup duruken gerdiler beni ne çirkin oldum
![]()
ahhh kuzummmm genemı cıldırttılar senı bunlar dovecem ama ben burayı bakkk yaaa ne kadar saygısızlık mıs bu boyle yaaa
kızlar bebeğimin ilk hediyeleri geldi
eski işyerimdeki ablamız renk renk yelekler örmüş göndermiş nasıl güzel bir duygu
darısı size olsun inş.
kayınvaldem görünce kıskançlıktan çatlayacak kesin sen kendine ördün birazda kızıma ör demişti zoraki 1 yelek örmüştüm. onun öreni yok hem çalışıyo o demişti kendi örüyor kayınvaldeside örüyorbunları görünce napar bilemem
rabbım gule gule kullansın cnm benım o kaynannada catlasın de
bende kahve istiyorum yaaa![]()
sana kahve yasak kuzuzzzzz senın yerıne ben ıcerım yaaa
bak bakımmmm sonra glemedı pc basından demesınnnnkızlar kayınvalidem sesleniyo bakim bakalım derdi neymiş.
Bİ çiçek gönderenimiz bile yok![]()
artık dayanamadımmmm yazıyoruummm...
niye bize katılmıyorsunnn...yazsana bişeyler merak ediyorum seniii...
bakıp bakıp gidiyosun her defasında da şimdi yazar diyorum ama yazmıyorsun
al sana çiçekhadi tanışalım
yaaa sen gercekten alemsın heeee
[sıze=3]
banada çiçek göndserim beeee yaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kızıyorum ama[/sıze]
Son düzenleme: