• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyilik canım nolsun eşimin dikişleri alındı bugün 1 ay sonra bakıcaz durumlar nasıl...
geçmişolsun eşine canım 1 ay dediğin nedirki hemen geçer inşallah bu süreç içerisinde ii haberler alırsın.bende durumlar beklemedeyim tahlillerimi bugün verdim 15 güne kadar çıkacak ona göre karar verilecek puffff bekle bekle hep beklemekle geçmiyor benim ömrümmmmmmm

Bende bakmazsam o yöne çatlarımmmmmmmmmmmmmmm..İmza atıpp denden koyuyorummmm canlarr..

hadi hep beraber bakalım o zaman:53::53::53::53::9:

Dedim mesaj sayıma bakıyim belkii onun geyiğini yaparızzzzz...Yuhhhhhhhhhhhh uyuyorum ben yaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43::43::43: Çoktann geçmişimmmmmm 1000 mesajı
Mesaj sayısı: 1,023 olmuşşşşşş..Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasib 2000 e artık napıyimmm..

ben farkettiğimde 1014 teydin...
1000 de kutlama yapacaktık kutlayamadık o zaman topikçe ağlaşalımmm hep halay ekibi mi kuracaz bu kezde ağlama ekibi kuralım:43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::84::84::84::84::84::84::84::84:

Cnm sen birşey soracaksan aral beyi arasana o Dr un olmaya bilir şimdi ama enazindn bize karsı çok ilgili yalnız degilsin sen biz varız yanında ay aklım sende şimdi :48::48::48:

Ah canım yaaaaaa..Paylaşş tabiiii,,, bende sana paylaşayımmmmm o zamannnn..DÜŞÜNME ÖYLE ŞEYLERR YASAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK..SEN AKSİ İSPATLANANA KADAR HAMİLE BİR BAYANSINNN..ÇIKAR AT BÜTÜN NEGATİF DÜŞÜNCELERİ BEYNİNDENN..HUMMMMMMMMMM ENERJİ YOLLADIM HEM BEN SANAAAAAA..:103::128::103::128:

o zaman hemen alıyorum o enerjiyi bende:1::1::1: ne biliyim aklımdan hıc cıktıgı yok ama ara ara böyle kötü düşüncelerde gelmıyor degıl hani.. neyse dayancam artık az kaldı.

canım ya bişi sorcaktım unuttum bugünde yorgunsun galiba dibi ew işleri falan yazmıssın..ama merak ediom elmayı yediniz mii??(morale ihtiyacım war şenlensin ortam):9::9::9::9:

geçmişolsun eşine canım 1 ay dediğin nedirki hemen geçer inşallah bu süreç içerisinde ii haberler alırsın.bende durumlar beklemedeyim tahlillerimi bugün verdim 15 güne kadar çıkacak ona göre karar verilecek puffff bekle bekle hep beklemekle geçmiyor benim ömrümmmmmmm

canım benim çok sagol sanada geçmiş olsun tahliller temiz çıkar inşallahhhhhhhhhh bizimde öyle sadece bakle diyolar bizde bekliyoruz bakalım daha nekadar dayanıcaz :19:

Cnm sen birşey soracaksan aral beyi arasana o Dr un olmaya bilir şimdi ama enazindn bize karsı çok ilgili yalnız degilsin sen biz varız yanında ay aklım sende şimdi :48::48::48:

düzelmessem yarın arıcam.gelmeden buraya aramıştı bişi olursa ara sor ne zaman istersen die.biliom saolun yanımdasınız hepiniz zaten sizlerlede konusmasam iice kötü olurdum..sizi seviyorum:16::16:

selam kızlar..
dün tüm gün hastanedeydik..o yüzden girip haber veremedim size..
bnm transferim gerçekleşti dün.6 yumoşumdan 3ü döllenmiş..
martın 2sinde testim var..bana dua edin.
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??

kızlar yaaa bugün 8.günüm ve ben adet olcakmışım gibi hissedıyorum. agrım var karnımın alt kısmında. Biliyorum olumsuz düşünmemem lazım son güne kadar ama, bilirsiniz ki buna kafa yormamak mumkun degıl.. Öylee iştee.... paylaşmak istedim..:106: :106: :106: :106:

mrb cnm benimde 5. günüm bugün. bende tam tersi ağrı hissetmeyince korkuyorum acaba gittiler mi diye üzülüyorum.
adet günün gelmediyse adet falan olmazsın merak etme. ağrıların olması çok normal hiiiiçççç kafana takma.
yaa bide sen crinone jel kullanıyormusun.

D
canım ya bişi sorcaktım unuttum bugünde yorgunsun galiba dibi ew işleri falan yazmıssın..ama merak ediom elmayı yediniz mii??(morale ihtiyacım war şenlensin ortam):9::9::9::9:

cnmm ne elması bilmiyorum Milllstone nn ama biz eşimle Ramazan umresinde oteldn aldığım elmayı 7ayri kisiye İbrahim süresi okuttum sonra dönünce yedik ama olmadı doğal nasip te tupcu olası varmış bebemin :9:

hadi hep beraber bakalım o zaman:53::53::53::53::9:

ben farkettiğimde 1014 teydin...
1000 de kutlama yapacaktık kutlayamadık o zaman topikçe ağlaşalımmm hep halay ekibi mi kuracaz bu kezde ağlama ekibi kuralım:43::43::43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::84::84::84::84::84::84::84::84:

eFETTTTTTTT YAAAAA..Ama senin ağlayan sarı kafaların bile ayrı bir güzell..

o zaman hemen alıyorum o enerjiyi bende:1::1::1: ne biliyim aklımdan hıc cıktıgı yok ama ara ara böyle kötü düşüncelerde gelmıyor degıl hani.. neyse dayancam artık az kaldı.

Hemde çok az kaldı canımmmm..Az daha sık dişiniii dua ett bolca...

İşleri yapptım bıcı bıcı yapıp giyinip süslendimm ama ortada adam yok maaleseff..Gelsee yedirticem elmayı amaaaaaaaaaaa..Karşıya geççtiiii benimkiii,işleri uzadı..Gelince bakıcaz artıkkkk..Başımda nasıl ağğrıyorr ya haniii yalandan değil hemdeee..Valla şenlenelimm yahuuuu..Neden böyle olduk anlamadım kiii..

yaaaaa canım benim .ne güzel söyledin sen onu... keşke olsa..neyse 2gün sonra valla yapcam artık testi daynamıyorumm yaa:84: :84:

yapta rahat et bariiiiiii...bende merak ettim zaten:9:

canım ellerine sağlıkkkk görmemişim:))inşallah u topik hayırlı gelirde bebiş sahibi olurum ve oluruz hepimiz çifter çifter bebişleri alıveririz kucağımızaa

AMİİİNNNN inşallah canım...sen bilgilerini yazarsında ben eklemezmiyim...

şifaaa,minecan,zuzu,julietta, daha kimleri saysamkiiiii kızlarr yokkk napıyimmm..Yeni gelenlerde yazmıyorlarr bakıyorlarrr.Topik dopdoluu sayfa ilerlemiyorr..Benim kocişte yok hemmm,tam geyiğin dibine vuracağım gündeyimmm,başım çatlıyorr ağrıdannn,çok yoruldum bugünn temizlikteeee..

Allahım yazamıyorum bileeee devrikk cümleler eşliğindee ama anladın sen beniiiiiiiiiiiiiiiii...

minecan hatun öğlen topikteydi olmayışını açıkladı,selo bir hafta işleri varmış az az gircekmiş,şifaa ve jülietta elele tutuşup sırra kadem bastılar resmen,zuzu burda ama yooookkk.
benim kocişte geç gelcek müsaitiz ne güzelll:32::32::32:
senin adem niye yooookkk havva ile elma yeme operasyonu yapmayacakmıydı...e tabii elma çürüdüüü:9:

Cnmmm bnm nasilsn

ah kuzum iyiyim kalabalıkta ayrı gayrı düştük...sen nasılsın naptın gezmelerde

Son düzenleme:
selam kızlar..
dün ve bugün yattım..bugün ılık suyla duş alabildim.wc dışındada kalkmıyorum yataktan..
siz nasılsınız??

gel cnm geelll sende gelde beraber gün sayalım:1:
hadi bakalım hayırlı uğurlu ve bebişli olur inşallaahhhh....
3 tanenin kaçı transfer edildi peki.

merhaba arkadaşlar, bende inşallah tüp bebekle kavuşacağım bebeğime... henüz yeni verdik bu kararı, 1 ay kadar biasterom diye bi ilaç kullanıcam sonrasında gidip artık başlayacağız inşallah... Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız bu yolun sonunda inşalllahhhh...

selam kızlar..
siz nasılsınız??

Nasıl olalım kuzuuuuuuuu seni meraktann çatladıkkk..ben 2 gündürr julietta diye diyeee bir hal oldumm..Hadi hayırlı olsun canımm.Tekmi ikimi transfer ettilerr.Kalkma tabiii..Neden tüm gün hastanedeydinizz bir şey mi oldu??

D

cnmm ne elması bilmiyorum Milllstone nn ama biz eşimle Ramazan umresinde oteldn aldığım elmayı 7ayri kisiye İbrahim süresi okuttum sonra dönünce yedik ama olmadı doğal nasip te tupcu olası varmış bebemin :9:

Canım benimkide Kabede 21 kere meryem suresi okunmuş elma..Valla olsunda tüple olsunnn cicimmmm...

selam kızlar..
siz nasılsınız??

hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma ve aklını orayada verme

merhaba arkadaşlar, bende inşallah tüp bebekle kavuşacağım bebeğime... henüz yeni verdik bu kararı, 1 ay kadar biasterom diye bi ilaç kullanıcam sonrasında gidip artık başlayacağız inşallah... Hepimiz güzel sonuçlarla çıkarız bu yolun sonunda inşalllahhhh...

Ayyyy kimleri görüyorumm kimleriiii..benim arkidişimm gellmişşşşş,hoşgelmişşşşşş:71::71::71:

hoş geldin hayırlısı olsun arkadaşım. inşallahh:16:

Back
X