• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol cnm teşekkür ederim..evet iyi düşünmek lazım..
Allah hepimizin meleklerine güç kuvvet versin..Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallahhh

canım rabbim yardımcın olsun inşallah meleklerin sana tutunurlar çok geçmiş olsun umarım koyal gemiştir transfer işlemi :emir_bebek::54:

Sen iki saattir geçmişi okuyupp cevap yazıyorrsun demekkk..Güle güle cicim dediğin ekinnn İstanbula geldideee tedaviye bile başşladııı huhuuuuuuu dünyadann zuzuyaaaaaaaaaaa aramıza dönn nolurrrrrrrrrrrrr..Gene okuman gerekecek sonraaa Çok güldüm heeeeeeeeee:1::1::1::1::1::1::1:
ayy bende çok güldümm:1::1:olsun kıyamam kaç sayfa gerilere gitmiş okumuş gelmişş zuzumuz:1:
Cnmmm bnm ara lütfen çekinme o bizim Dr umuz seni gitmeden araması bile ne güzel o ilgisi beni o kliniğe bağladı yoksa bn özel sigortalıyı coktan başka hastaneye geçerim ama sen sakın yalnız hissetme kendini ara Dr tatlım bizde seni seviyoruz :48::48:

Cnm arkadaslarım hepinize iyi geceler kocam cepten internetimde kapatacakmış kaçtım ben öptüm sizi çok :54:İyi geceler

sana ve bebişine ii geceler...o internette elinden gitmeden kapat sen:1:yarın ararım olmazsa düzelmezsem eger.:54:

kızlar ben çıkıyorum...
kusuruma bakmayın bu gece az kalabildim ama rahmim ağrıyor nedensee
kendinize iyi bakın öpüyorum sizleriiiii

slm julietta transferin hayırlı olsun cnm seni ilk ben merak ettim vallahi kızlara sordum onlar öle hatırladı :) şaka şaka ama gerçekten dün girmeyince hemen aklıma transferin geldi. sen umutsuz hissediyosun ama bnm içim de güsel bi duygu var seninki tutucak gerçekten senin için böle hissediyorum cnm bol bol dinlen

canlar en geldimmmm.yarın misafirlerim var yemek vs derken ancak gelebildimmm.neler kaynatıyosunuz bakalımm.

hoşgeldin canımmm....

Ahh ahh sana ne enerjilerrr sinerjilerrr,sevgi pıtırcıkları gönderiyorum bir bilsennn..Ama halennn bir msnimi gönderemedimmm..Dur hemen gönderiyimm çatlıcamm sende hiç demiyosunnn..Ben zatenn leylaaaa..:20::20::20:

:))) saol şekerimm tamam göndeer bekliyorum :16::16:

Tüm alkışlar sana o zamannn::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayy teşekkür ederim :71::71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71:

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

BİRAZ GÜLMEK ADINA BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM:)))

:)) bak ilk terbiyesizliği biz bebişlerimize yapmıyoruz gelmek tamamen onların ellerinde :)))))

kızlar bna biraz transferle iligli bilgi verirmisiniz? yarın yada perşembe transferim olucak bnm merak ettiğim şeyler var mesela neden sıkışık olmak gerekiyo işleme de sıkışık bi halde mi giriliyo yoksa girmeden az evvel boşaltılıyomu? işlem narkozsuzmuş galiba acı hissediliyomu,ne kdar sürüyo başka neler tavsiye edersiniz yani gitmeden önce yapılıcaklarla ilgili?

ii geceler kızlar,sizi tanıdığıma sevindim güzel günler geçirirz inş.burda.görüşürüüüzzz...

Görmez olurmuyuzz yawwwwwwwwww..Anlat bakalımm cannnn nasıl gidiyorrrrr??

yaşasınnnn milistonem gördüüüüü.:52::52::52::52:
ne olsun be canım iyi işte cenaze durumu çok fena sarstı beni sorma.okulda tam bir yas havası.:43::43::43:
yarın da misafirlerim var epeyce iş yaptımmm ve yoruldummm tabikide.ama sizi gördümmm hemen geçti yorgunluğm.
sen nettin canısı duydum bu arada kırmızılar gelirse martta başlıyomuşsunnnn.inan çooook sevindim hadi inşallahhh Allah büyükkk.

hoşgeldin canımmm....

:))) saol şekerimm tamam göndeer bekliyorum :16::16:

ayy teşekkür ederim :71::71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71: :71::71::71::71::71:

:)) bak ilk terbiyesizliği biz bebişlerimize yapmıyoruz gelmek tamamen onların ellerinde :)))))

hoşbulduk datlummm.nettin canısı dikişler alındımı dr la görüştünmü testleri yaptırıyonmu...

canlar en geldimmmm.yarın misafirlerim var yemek vs derken ancak gelebildimmm.neler kaynatıyosunuz bakalımm.

hoşgeldiiinn canımm...

tüp bebek merkezine gitmiyorum ben,ankara tobb etü hastanesinde dr um orda oluyo tedavimde...

merkez derken hastane dedim canım..tüp bebek merkezi olması gerekmiyor mesela bende üniversite hastanesinde yaptırdım tedavimi...

canım arkadaşlarım ben çıkıyorum kocamın az işi varmış onun işi biter bitmez burdayımm...:16::16::16::16::16:

çabuk gel amaaaa...

koyarım tabiki teyzesi cinsiyeti artık kesin belli olmuştur heralde :17:

ay evet yaaa kesin bellidir cinsiyet...yerim ben onu...

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)
Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

... fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

BİRAZ GÜLMEK ADINA BİR PAYLAŞIM YAPMAK İSTEDİM:)))

çok güzel bayıldım...

kızlar ben çıkıyorum...
kusuruma bakmayın bu gece az kalabildim ama rahmim ağrıyor nedensee
kendinize iyi bakın öpüyorum sizleriiiii

iyi geceler canım iyice bi dinlen senn...

Taaaaaaaaaaaaamm yawwruuuuuuuuuuuuuuu..Söz dinlerim bennn..

evet dinlemişsiinnn aferin sana:29:

beni kimse görmüyooooo:43::43::43:
o zaman şöle yapalım acıkan varsa buyursunnn neler yaptım nelerrrr...:27::27::27:

ben gördüm hatta yukarda mesajına cevap yazdıımmm..

kızlar bna biraz transferle iligli bilgi verirmisiniz? yarın yada perşembe transferim olucak bnm merak ettiğim şeyler var mesela neden sıkışık olmak gerekiyo işleme de sıkışık bi halde mi giriliyo yoksa girmeden az evvel boşaltılıyomu? işlem narkozsuzmuş galiba acı hissediliyomu,ne kdar sürüyo başka neler tavsiye edersiniz yani gitmeden önce yapılıcaklarla ilgili?

sıkışık giriyorsun kuzum...acı hissetmiyorsun muayene gibi düşün..2 dk lık bir işlem..

canım işlem narkozsuz ama korkulacak bişi yok sanki muayene oluyomuşun gibi bişi.
ancak sıkışık olma durumu biraz zorluyo tabi çoook sıkışık olma orta hal iyiydir.
ben çoook sıkışık gittim bekledim bide çok hemşire iki kez boşalttı bi kısmını.onlar durumu ayarlar sen rahat ol ve dıa et. e tabi bide bebişlerin sana gelişini izle.
5 dk lık bişey canım.acı falanda olmuyo bebişimmm.

ii geceler kızlar,sizi tanıdığıma sevindim güzel günler geçirirz inş.burda.görüşürüüüzzz...

İyi geceler dumancımmm..Gel artık heppp beklerizzzz..Biz çok kalabalık sevgi dolu bir topiğizzz...

yaşasınnnn milistonem gördüüüüü.:52::52::52::52:
ne olsun be canım iyi işte cenaze durumu çok fena sarstı beni sorma.okulda tam bir yas havası.:43::43::43:
yarın da misafirlerim var epeyce iş yaptımmm ve yoruldummm tabikide.ama sizi gördümmm hemen geçti yorgunluğm.
sen nettin canısı duydum bu arada kırmızılar gelirse martta başlıyomuşsunnnn.inan çooook sevindim hadi inşallahhh Allah büyükkk.

evet canım yaaa sarsılmaz mı insann..Allah geride kalanlara sabır versinn..Kırmızılarr gelicek mecburenn ilaç içiyorummm zatii..İnş fsh düşük olur biraz da uyarılmada problem yaşanmazzz..Bende meleğime kavuşurummm hepimiz gibi...

hoşgeldiiinn canımm...

merkez derken hastane dedim canım..tüp bebek merkezi olması gerekmiyor mesela bende üniversite hastanesinde yaptırdım tedavimi...

çabuk gel amaaaa...

ay evet yaaa kesin bellidir cinsiyet...yerim ben onu...

çok güzel bayıldım...

iyi geceler canım iyice bi dinlen senn...

evet dinlemişsiinnn aferin sana:29:

ben gördüm hatta yukarda mesajına cevap yazdıımmm..

sıkışık giriyorsun kuzum...acı hissetmiyorsun muayene gibi düşün..2 dk lık bir işlem..

canımmm gene yerim ben seniiii.
bitircem valla yiye yiye kalmıcak kocana falan haaaaa.
ösledim işim bitinceee koştumm geldimmmm.

İyi geceler dumancımmm..Gel artık heppp beklerizzzz..Biz çok kalabalık sevgi dolu bir topiğizzz...

evet canım yaaa sarsılmaz mı insann..Allah geride kalanlara sabır versinn..Kırmızılarr gelicek mecburenn ilaç içiyorummm zatii..İnş fsh düşük olur biraz da uyarılmada problem yaşanmazzz..Bende meleğime kavuşurummm hepimiz gibi...

innnnşallahhhh canım inan hepiniz dualarımdasınız heppp.Allah emeklerimizin karşılığını vercek inşşallaaaaaahhhhh.içime doğuyo herşey normal olcak veeee bebişşşşşş.halaylar çekcezzzzz.
nüfus patlaması yaşatalım topikeeee.

Back
X