Herkese merhaba TGIF !
Haftasonu tatilim basladi, bu arada daha once ovulsayon testi ile ilgili yazdiklarimi okuyan arkadaslar icin ; bugun yine test yaptim, bu sefer idrari 2-3 saat beklettim ve bu arada az sivi aldim. Bu sefer cift cizgi cikti (dun cikmamisti). Ama sanirim ovulasyon yarin; eksin bu gece mi olmali, yarin gece mi bilemedim.....ne dersiniz?
(Bu arada sordugum soruya inanamiyorum)
siz bu akşam şaapınnnnn...
doğru söylüyorsun güldencim...
Allah bize olanak vermiş şükürler olsunki.. üzerine gidebiliyoruz..Allahım evlatlarmızısa versin başka birşey istemem..dünya malı bile istemem..
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dün benim doğum günümdü yani sonucumun 10.günü pozitifffffffffff 574,91 allahıma şükürler olsun tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımızın rabbim inşallah yüzünü güldürür tüm arkadaşlara dualar için allah razı olsun diyorum ve rabbim en güzel doğum günü hediyesi verdi bana kızlar belirti falan aramayın benim çünkü hiç belirtim olmamıştı inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
Eki Görüntüle 359237 maşallaaaaahhhhhh....süpper bi değer...sanırım 2 emriyo kondu ve ikizlere hamilesin...en güzel doğum günü hediyesi...rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahh...
Son düzenleme: