• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

İnsallah bu günlerde geçecek cooook heyecanlıyım cooook:52::52:

geçecek tabii...bi bakmışsın sende tedaviye kaptırmışsın kendini...

tünaydın hanımlar:3::3::3:

sizede tünaydınn canım $126647641877561552be3b[1].gif

bu saate kadar uyuduk ama hala yorgunum uykum var :68:
dün tahlil için tekrar gittik ense ölçümünü aldı hazır ultrasona girmişken
cinsiyetinede bakın dedim göstermedi gene sıpa :53::53::131:

yaaa göstermedi demek...
tahlil verirken gerilmedin dimi...
dün akşam sinirliydin haklı olarak...

günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen buraya:10:klinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk:50:

günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen buraya:10:klinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk:50:

çok güzel haber bunlar bebişim yumuşlar çok iyiymişde senın surat niye düştü :22:

vayyyy sıpaya bak sennnnnn kızmı aceppppp utangacmı bızım guzelımız heee canımmmm
sen dınlen yeterı kuzum sıkıntı yokkk hamısler yatabılır onlar torpıllı yaaaa

sizede tünaydıınnnn şekerler...
Eki Görüntüle 359528

nasılsın kuzummm kırmızılar geldımı bakalımmmmm

cokkk sevındım canım desene 19 tane bebişin varrrrrr ayyy ne guzelllll hepsı 1. aklıte dollensın canım ınsalllah cok mutlu oldu yaaaa merak edıyordum senı tatlımmm ayy cok sevındım canımmmm agrıların gectımı nasılsınnn

oyyy maşallahhh yumoşlarınaaa...
çok güzel ve kaliteli embriyo olacaklar senin yumoşlar güzel çünküüü

$animatedeasteregg18[1].gif

çok güzel haber bunlar bebişim yumuşlar çok iyiymişde senın surat niye düştü :22:

yokk suratımm düşmedii canımm ...sizde ne war ne yok dedim ya ondan öle kafa sallayan sarı kafa koydum başka bulamadım:1:seninn fasulye göstermemiş cinsiyetini dimi?

yok kan verene kadar sinirimi stresimi doktora boşalttım:1:
kan yetersiz değilmiş kan bozulmuş nasıl becerdilerse

heee iyi bari...
kan bozulmasını da ilk kez duydum nasıl muhafaza ettilerse artık...

vayyyy sıpaya bak sennnnnn kızmı aceppppp utangacmı bızım guzelımız heee canımmmm
sen dınlen yeterı kuzum sıkıntı yokkk hamısler yatabılır onlar torpıllı yaaaa
nasılsın kuzummm kırmızılar geldımı bakalımmmmm

yok kuzum daha gelmedi kırmızılar yarın gelsinler mümkünse...

yokk suratımm düşmedii canımm ...sizde ne war ne yok dedim ya ondan öle kafa sallayan sarı kafa koydum başka bulamadım:1:seninn fasulye göstermemiş cinsiyetini dimi?

tek öyle olsun kuzu sarı kafa bulama :27::27:
yok göstermedi cicim benım fasulye yine
birdaki sefere göstermesse yiyecem o fasulyeyi:52::52:

oyyy maşallahhh yumoşlarınaaa...
çok güzel ve kaliteli embriyo olacaklar senin yumoşlar güzel çünküüü

Eki Görüntüle 359529

eeet maşşallah onlara:nazar::nazar:
ben pazartesi olsun istiom ama 5. gün olursa daha ii olur heralde..hangisi hayırlıysa o olsun bizim için işşallah...
sen bu resimlerle beni yumurta sewdiren biri yapcann sonunda:1:

Kizlar ben gidip temizlik yapiyim biraz, bu hafta kadinim yok is basa dustu, kocis de isim var diye kacti elimden ama gorucek o:4: su sari kafanin ters versiyonu yok mu ya o lazim bana !!!
hadi optum hepinizi ugrarim yine :130:

heee iyi bari...
kan bozulmasını da ilk kez duydum nasıl muhafaza ettilerse artık...

yok kuzum daha gelmedi kırmızılar yarın gelsinler mümkünse...

evet yarın gelsınler talımatı verdım kuzummmm ben onlara yaaaaa
sevındım canım gelmemesıne ....

Kizlar ben gidip temizlik yapiyim biraz, bu hafta kadinim yok is basa dustu, kocis de isim var diye kacti elimden ama gorucek o:4: su sari kafanin ters versiyonu yok mu ya o lazim bana !!!
hadi optum hepinizi ugrarim yine :130:

kolay gelsn cicim sana senınkide demek benımki gibi kaçıyor :47:

eeet maşşallah onlara:nazar::nazar:
ben pazartesi olsun istiom ama 5. gün olursa daha ii olur heralde..hangisi hayırlıysa o olsun bizim için işşallah...
sen bu resimlerle beni yumurta sewdiren biri yapcann sonunda:1:

5.gün olsun tabii...sen bir an önce bitsin izmire döneyim sevdasındasın ama 5.gün embriyosu olması daha iyi bunu sende biliyorsun...eveeetttt yumurta yemeye başla sendeee...

yeme annesi o şimdi taze fasulyee büyüsün kuru fasulyee olsunn:1:büyüyünce ye sen onuu öperken yersinn walla:56:

vay vay vay espri süpperrrr

kızlar bugun transferın 3 gunu ve pembe bır lekelenme var bugun bende ve ıdrarım yaparken cok canım yanıyorrrrrrr neden acabaaaa belım de de agrım var ama benım adetm 12 sınde ???

Back
X