• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

eeet maşşallah onlara:nazar::nazar:
ben pazartesi olsun istiom ama 5. gün olursa daha ii olur heralde..hangisi hayırlıysa o olsun bizim için işşallah...
sen bu resimlerle beni yumurta sewdiren biri yapcann sonunda:1:

bebişin olunca bak nasıl yumurta yıyeceksın sennnnnnn ve seveceksın kuzum yaaaa

Kizlar ben gidip temizlik yapiyim biraz, bu hafta kadinim yok is basa dustu, kocis de isim var diye kacti elimden ama gorucek o:4: su sari kafanin ters versiyonu yok mu ya o lazim bana !!!
hadi optum hepinizi ugrarim yine :130:

yok cicim o sarı kafanın tersini bulursam yayınlarım mutlakaa...
kolay gelsin sanaaa...

kızlar bugun transferın 3 gunu ve pembe bır lekelenme var bugun bende ve ıdrarım yaparken cok canım yanıyorrrrrrr neden acabaaaa belım de de agrım var ama benım adetm 12 sınde ???

doktorunu arasaydın kuzum bi ya ben 4 deneme yaptım hiç leke falan olmadı bende
yat dinlen bol bol

evet yarın gelsınler talımatı verdım kuzummmm ben onlara yaaaaa
sevındım canım gelmemesıne ....

he he he eveeetttt senden korktular ve gelmediler..bi konuşsanda 9 ay gelmeseler...

kızlar bugun transferın 3 gunu ve pembe bır lekelenme var bugun bende ve ıdrarım yaparken cok canım yanıyorrrrrrr neden acabaaaa belım de de agrım var ama benım adetm 12 sınde ???

valla ben lekelenme gibi şeyler yaşadığınızda memnun oluyorum bana bebişlerin varlığını ve içerde bi hareket olduğunu gösteriyooo...

slm kızlar ben bgn transferin 9. günündeyim ama aklıma takılan şeyler var mesela çoğunuzda duyduğum yerleşme lekesi gbi bi kanama yada akıntı olmadı bnde hiç,sadece göğüslerim çok ağır ve hassas bi de arada kasık ağrılarım oluyo adet olucam die de çok korkuyorum. günler bi türlü geçmiyo zaten bi de salı dan önce adet olursam tam bi hayal kırıklığı olucak bizim için :18:

doktorunu arasaydın kuzum bi ya ben 4 deneme yaptım hiç leke falan olmadı bende
yat dinlen bol bol

canım dun gece karnım belım agrıdı cok uyuyamadım ama sabah ıydım bana verılern evrakta pembe leke ve kahve akıntı arıcınde arayın yazıyor o yuzden aaramdım

he he he eveeetttt senden korktular ve gelmediler..bi konuşsanda 9 ay gelmeseler...

valla ben lekelenme gibi şeyler yaşadığınızda memnun oluyorum bana bebişlerin varlığını ve içerde bi hareket olduğunu gösteriyooo...

bana bakın kırmızılarrrr gelmıorsun ıcerde beebsı varrr guldenım anne olack ona goreee:47::47:

bende sevınıyorum yerlesmeye calısıyor dıyorum ama yınede korktum ısteee ne bılımmm

slm kızlar ben bgn transferin 9. günündeyim ama aklıma takılan şeyler var mesela çoğunuzda duyduğum yerleşme lekesi gbi bi kanama yada akıntı olmadı bnde hiç,sadece göğüslerim çok ağır ve hassas bi de arada kasık ağrılarım oluyo adet olucam die de çok korkuyorum. günler bi türlü geçmiyo zaten bi de salı dan önce adet olursam tam bi hayal kırıklığı olucak bizim için :18:

ben lekelenme var dıye soylenıyom sen yok dıye kuzu yaaaa

evet yerleşme kanaması diye bişey var ama herkeste olmuyor...hiç bir belirti yaşamadan umutsuz bi şekilde test yaptırmaya giden arkadaşlarımız hamile olduklarının öğrendiler...mesela ben lekenme yaşamadım ama çok akıntım vardı kasıklarda batmalar yaşadım göğüslerim silikonlu gibiydi ama kocaman bi negatif aldım...söylenen bi çok belirtiyi yaşadım ama olmadı...

canım dun gece karnım belım agrıdı cok uyuyamadım ama sabah ıydım bana verılern evrakta pembe leke ve kahve akıntı arıcınde arayın yazıyor o yuzden aaramdım
bana bakın kırmızılarrrr gelmıorsun ıcerde beebsı varrr guldenım anne olack ona goreee:47::47:
bende sevınıyorum yerlesmeye calısıyor dıyorum ama yınede korktum ısteee ne bılımmm

tamam o zaman 9 ay gelmezler bu kadar fırçadan sonra:9:
haklısın kuzum endişelnmen çok normal...
biz hayırlara yoralım..tabii kırmızıya çevirirse daktırını ara mutlaka...

evet yerleşme kanaması diye bişey var ama herkeste olmuyor...hiç bir belirti yaşamadan umutsuz bi şekilde test yaptırmaya giden arkadaşlarımız hamile olduklarının öğrendiler...mesela ben lekenme yaşamadım ama çok akıntım vardı kasıklarda batmalar yaşadım göğüslerim silikonlu gibiydi ama kocaman bi negatif aldım...söylenen bi çok belirtiyi yaşadım ama olmadı...

tamam o zaman 9 ay gelmezler bu kadar fırçadan sonra:9:
haklısın kuzum endişelnmen çok normal...
biz hayırlara yoralım..tabii kırmızıya çevirirse daktırını ara mutlaka...

evet hayırlsıı canım yatıyorum zaten sımdı sonra gorusuruz evet cevırıse arıycam doktoru

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

iyiyiz canım...haberin varmı bilmiyorum dün juliettanın test günüydü değeri 11 çıkmış pazartesi tekrarlaycak.
cann82 de kendiliğinden hamile kaldı diye düşünüyoruz değeri 10 dan 32 ye yükselmiş...o da pazartesi netleşir...
sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş...

ecrincim belirtiler bence çok güzel arkadaşım...
bnmde 3. günü sadece ağrım olmuştu doktoru arayıp sorduğumda normal bunlar hatta lekelenme bile görebilirsin demişti

günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen buraya:10:klinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk:50:

çok güzel bir haber...rabbim sonuna kadar sürdürsün inşallah...

iyiyiz canım...haberin varmı bilmiyorum dün juliettanın test günüydü değeri 11 çıkmış pazartesi tekrarlaycak.
cann82 de kendiliğinden hamile kaldı diye düşünüyoruz değeri 10 dan 32 ye yükselmiş...o da pazartesi netleşir...
sen nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş...

okudum zaten geçmişi...ben iyiyim gögüslerim ağrıyor o kadar.aşılamadan iki gün önce başladı.ben çok umutluyum nedense...yalnız bronşit olmuşum yatıyorum..

2 adet gecmesi gerekiyor canim (negatifi alir almaz ki adetim haric),2 ay dinlendiriyorlar yani, ben negatifimi ocakta aldim martta tekrar basliyorum.

anladım cnm çok teşekkür edrim..ben yaza kadar yapamam heralde...

15 veya 16sinda ordayim insallah

hadi hayırlısı selocannnım

günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen buraya:10:klinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk:50:

ekincim süper bir haber..
adetler maşallah çok iyi yaaa.çok sevindim..inşallah senin bedeninde can bulacaklar cnmm

canancım hamilelik belirtileri kişiden kişiye farklılık gösterebilir..hemen hayal kırıklığı yaşama bence..
sen kan gününe odaklan cnm bnm gerisini düşünme..
evham hiç iyi birşey değilmiş kendimden öğrendim cnmm:19:

kızlarr biraz işlerim var...1 saate kadar dönerim aranıza...

temam ama çabuk gel..bende çorba koymaya az mutfağa gidicemm

okudum zaten geçmişi...ben iyiyim gögüslerim ağrıyor o kadar.aşılamadan iki gün önce başladı.ben çok umutluyum nedense...yalnız bronşit olmuşum yatıyorum..

geçmiş olsun cnm..
ne güzel umutlusun..
:16::16:

Back
X