• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar bugun transferın 3 gunu ve pembe bır lekelenme var bugun bende ve ıdrarım yaparken cok canım yanıyorrrrrrr neden acabaaaa belım de de agrım var ama benım adetm 12 sınde ???

bebişin olunca bak nasıl yumurta yıyeceksın sennnnnnn ve seveceksın kuzum yaaaa
canım belirtilere çok takılma çünkü herkese göre çok farklı oluo...ayy walla o yumurtayı bi tek bebek için yerim heralde ama tam emin değilimm:19:
çok güzel bir haber...rabbim sonuna kadar sürdürsün inşallah...
aminn işşallahh...
ekincim süper bir haber..
adetler maşallah çok iyi yaaa.çok sevindim..inşallah senin bedeninde can bulacaklar cnmm

aminn canımm..işşallah senindee değerin artıcakk çok güzel bi şekilde pazartesi müjdeyi werceksin bize...

yalnız kendimden değil...senden de çok umutluyum...

oyy kıyamam..sağol arkadaşım..
inşallahh Allahım bebişlerimizi göbüşlerimize koyar...umutlu olmak çok güzel birşey..psikoloji düzgünken bebekler daha rahat tutunur..mutlu beden, mutlu bebek:34:

canım belirtilere çok takılma çünkü herkese göre çok farklı oluo...ayy walla o yumurtayı bi tek bebek için yerim heralde ama tam emin değilimm:19:

aminn işşallahh...

aminn canımm..işşallah senindee değerin artıcakk çok güzel bi şekilde pazartesi müjdeyi werceksin bize...

inşallah ekinim..
senin kaç embriyo düşünüyorlar cnm bnm??

kızlar merhaba nasılsınız hamiş olan arkadaşlara bi sorum olcaktı tüp bebe tuttuktan sonra ben mesala 9hafta 5 günlük oldum elektrikli süpüge kullanılıyomu bana bi tanıdık kullanma dedi onunda tüp bebekti dr öyle demiş

kızlar merhaba nasılsınız hamiş olan arkadaşlara bi sorum olcaktı tüp bebe tuttuktan sonra ben mesala 9hafta 5 günlük oldum elektrikli süpüge kullanılıyomu bana bi tanıdık kullanma dedi onunda tüp bebekti dr öyle demiş

hamile dğilimm ama ben ilk defa böle bişi duyuyorumm:50:

Nasılsınız kızlarr

Sizin ağzınızı yirim ben hanimiş benim güzel anne adaylarım , hanimiş benim gün sayan güzel arkadaşlarımm...nasılsız bugün:16::16::16::36::36::36:

şekerim hergün olmasada 2-3 günde bir çalıştırıyorum süpürgeyi.bende 17 haftalık oldum
hiç öyle birşey de duymadım

slm arkadaşalr,bugğn kan testim vardı,tedavinin daha 4. günündeyim. yumurtalarım 9.5,8,7.5 mm olmuşlar. ama sayısını söylemedi,ilacın dozunu artırdı. menegon kullanıyorum 3 toz 1 su ile,şimdi 4 toz 2 suya çıkardılar.ya sizcede yavaş büyümemişler mi? okadar ilaç alıyorum yavaş büyüyor gibi geldi,salı günü tekrar gidicem. sizdede aynısımı oldu,cevap verirmisiniz:(:(

slm arkadaşalr,bugğn kan testim vardı,tedavinin daha 4. günündeyim. yumurtalarım 9.5,8,7.5 mm olmuşlar. ama sayısını söylemedi,ilacın dozunu artırdı. menegon kullanıyorum 3 toz 1 su ile,şimdi 4 toz 2 suya çıkardılar.ya sizcede yavaş büyümemişler mi? okadar ilaç alıyorum yavaş büyüyor gibi geldi,salı günü tekrar gidicem. sizdede aynısımı oldu,cevap verirmisiniz:(:(

tedavin hayırlı olsun sonu güzel olur inş. benımde yumurtalarım geç büyüdü bende menegon+gonalf kullandım hayırlısı neyse o olsun ayrıca sayıya takılma kaliteli olmaları yeterli

günaydınn daha doğrusu tünaydınn...anca girebildimm bugün kociş dışarı çıktı ben hemen buraya:10:klinikten aradılar 21 yumoşumun 19 tanesi döllenmiş çok da ii lermiş transfer ya pazartesi yada çarşamba günü olcak onuda pazartesi sabah arayıp haber vercekler..bende haberler bölee...sizlerrrde ne var ne yokkk:50:

MAsallah canım hayırlısı olsun Rabbim kucağını doldursun :)

selam hanımlar,nasılsınız?ne var ne yok?biz iyiyiz,idare ediyoruz,girip bi bakalım dedik..ben dün girmedim ama ondan önceki gün girdim tam yazcakken site yönetiminden msj geldi,sitede yenileme mi ne hatırlamıyorum bişey yapılıyo diye,bi koptum bi daha ugraşmama ragmen giremedim,sizdede oldumu bilmiyorum:26:neyse şimdi cıkıyorum sonra gelirim yine..herkese iyi haftasonları:))

coook sevindim canım,hadi hayırlısı inş,iki tane konulcakmış,bi ikiz adayı daha demek istiyorum..inş.yumoşların böyle devam eder,sonra geri sayar ve sonunda inş.güzel haberini alırız canım..ama rahat ol,stres yapma,RABBİM yüzünüzü güldürsün inş..sevgiler..:16:

coook sevindim canım,hadi hayırlısı inş,iki tane konulcakmış,bi ikiz adayı daha demek istiyorum..inş.yumoşların böyle devam eder,sonra geri sayar ve sonunda inş.güzel haberini alırız canım..ama rahat ol,stres yapma,RABBİM yüzünüzü güldürsün inş..sevgiler..:16:

aminn canım saol ii dileklerinn içinn..işşallah herşey yolunda gider benimde sizler gibi göbişim dolarr:49:

Cnm nasılsın dün aral Bey'le kulaklarını cinlattik olucak olucak busefer olucak olmaması için hiçbir sebebi yok insallh ikinizinde takibini beraber yaparız dedi aricakti seni ararım ben onu dedi

Back
X